"Rengeteg ember van konkrétan ezen a bolygón is, aki kemény páncélbevonatot hord és legbelül is rideg.
Az emberek nem cukorkák.
Tudja milyen a legtöbb alak?
Gazember!
Gazember töltelék, gazember bevonattal.
De ők félig sem annyira bosszantóak, mint a rózsaszín szemüveges optimisták, akik napfényt okádva sétálgatnak." - Dr. Perry Cox

"A csokoládé a pesszimisták kenyere." - Fekete Dani

"A világon nincsenek határok. Kizárólag egyetlen akadály létezik, amibe folyton belefutsz: Önmagad."

2011. június 6., hétfő

Események tömkelege - A túlzsúfolt epizód

Elérkeztünk idáig is, túl vagyunk a 28. epizódon. Hogy kapásból mit is mondhatnék erre?
Hála Istennek!

Miután néhány hónapja debütált az 1AÉ 27. része, a közeljövővel kapcsolatos előrejelzésemben kifejtettem, hogy a soron következő epizód kivételesen, az átlagnál enyhén hosszabb játékidővel fog bírni.
Ezt természetesen betartottam. Bármennyire is húztam a számat.

Kezdjük egy kis ízlésficammal (?).
A Narutoverzium eredeti történetében utálom Nagatot, utálom Konant, utálom Peint/Yahikot, valamint akármennyire felháborító, Jiraiyát is. Bár Ero Sennin fél lábbal kilóg a sorból. Ugyanis magát a karaktert szerettem. A búcsúja is teljesen átható lett. A problémám a harci stílusával van. Ami tőlem a lehető legtávolabb áll. És ha bennem egy karakter harcbeli megnyilvánulása unszimpátiát kelt, akkor garantáltan nem zárom a szívembe. Pláne, hogy egy Shounenről beszélünk.
A lényeg:
El tudjátok képzelni, mennyire örömtelien kezdtem bele a történet ezen szálába, melyben 4 olyan karakter főszerepel, akiket nem enyhén megvetek?
Olyan szintű agonizálást csalt ki belőlem, hogy egyszerűen fogtam magam, és hetekig hozzá sem nyúltam az 1AÉ-hez.
Hogy helyette mit csináltam?
Elkezdtem remakelni a nem rég publikált -és meglepően pozitívan fogadott- Pálcikaemberes szösszenetet. Kb 1 hétig lekötöttem vele magam. Nah meg persze ezzel párhuzamosan Zolit is, aki azóta is habzó szájjal várja, hogy egészben lássa a projektet. xD
Ezekután nosztalgiázhatnékom támadt, és egy kis kikapcsolódás gyanánt letöltöttem kismaki korom egyik dobogós pc-játékát, a Carmageddon 2-t.
Meg se merem említeni, hogy azóta is azzal játszok. xD (Nah jó, meg mertem említeni.xD)


Egyszóval lazán eljátszottam a szabadidőm.
Majd nagy nehezen, de rávettem magam, hogy folytassam az epizód készítését.
Ideiglenesen "lezártam" a Jiraiya szálat, majd jött Sasu2.
Az ő jelenetének alkotása kifejezetten lekötött, pláne hogy mindenki Tutukáját is saját szájam ízére formálhattam, és hajíthattam bele az 1AÉ világ kellős közepére.

Jött az újabb történetszál: Itachi és Kisame.
Ahogy az előző epizódokban hozzászokhattunk, most is őket áldottam meg a poénban színvonaltartó kulcsszereppel. A kurta jelenetük többnyire nem okozott csalódást, rajongói fejjel már kettejük miatt megérte megnézni az epizódot.
Sasu2 megjelenik (Hűűűha, legyőzte volna Tutut?!) Itachi elhinti 2 tőmondatos magvait, melyből a közeljövőben egy újabb cselekmény burjánzhat, mindezt egy túltónusozással leplező amorf fejszerkezettel adja elő.
Jön az újabb jelenetváltás (mely a filmszakmában -bármennyire is meglepő- teljesen hétköznapi húzás, akármennyire is képes valaki arra panaszkodni, hogy egyszer Nagatoék, egyszer pedig mások szerepelnek.), visszatérünk az epizód elején bemutatkozó, majd kudarcba fulladó Leonidas-hoz, és természetesen Eltonhoz és Deidarához.


Ez az a pont, melytől kezdve hajlamos vagyok kinyomni a lejátszót. Ugyanis nem tud lekötni, nem vagyok vele megelégedve, megvetem, letagadom. Sz*r.
Hogy miért sz*r? Mert el lett kapkodva.
Méghozzá teljesen tudatosan.
Már Sasu2 tortúrája alatt abban a tudatban éltem, hogy kész vagyok az epizód felével. Aha, lóf*sz a s*ggedbe, Dani!
Sorra döbbentem rá, hogy még mennyi minden hátra van a cselekményekből.
Elton harcba elegyedése (melynek a 60%-át gyakorlatilag a kukába dobtam), Sasuke brutális ellentámadása (melynek kapcsán még egy bakit is elkövettem), Leo' halál előtti monológja (mely kísértetiesen emlékeztet egy korábbi jelenetre), és a hab a tortán, Deidara még mindig él! Uh..!


Akárhányszor rápillantottam az addigi játékidőre, mindig beparáztam, és megpróbáltam arra törekedni, hogy minél rövidebb legyen az epizód. (Ami még ígyis 18 perces lett..)
A tervem sikerült, gyönyörű precizitással összecsaptam a Deidara szálat, Barbie kipurcant, Leoék reinkarnálódtak, és még a "folyamatosan hulló Akatsuki tagok, mely garantáltan a sorozat hanyatlását teremti meg" szállóigét kántáló fanoknak is szolidan beintettem egy kijelentéssel, remélve, hogy észbe kapnak, és egy időre lecsillapodnak.

Elérkeztem a zárójelenethez, melyet már epekedve vártam. Nem csak azért, mert végre túlleszek ezen az epizódon is, hanem maga a jelenet kivitelezése miatt is.
1-2 dolog kiderült a népszerűvé vált szellem-duó hátteréről, némi adat Tobiról is, valamint újra felcsigázhattam a népet azzal, hogy ismét képbe hoztam azt a bizonyos éjszakát, melyen többek között Leo és Elton emberré vált. A néző nem is hinné, hogy ennek kapcsán az epizód milyen szinten tele volt utalásokkal.


Jah, és persze a jónép rögtön neki is esett a találgatásnak, hogy vajon ki is lehet az a személy, aki tudja az igazat. Eddig csak Suigetsura, Füvire és Greedre voksoltak. A 3-ból 1 oltári baromság, 1 pedig kimondottan jó ötlet, mégsem telitalálat.

Zárásképpen hadd éljek a lehetőséggel, és dicsérjem meg a szinkronhangokat!
Dorka, Bundik és Tomtom is nagyon szép munkát végzett! Mindegyőjük rendelkezett olyan benyögéssel, mely abszolút rekeszizom csiklandozóan hatott rám.xD

Az Események tömkelege nem lesz a kedvenc epizódom, pláne hogy már a készítése alatt megutáltattam saját magammal, ettől függetlenül voltak olyan jelenetek, melyeket még én is mosolyogva nézek vissza.
Kakuzu jelenete, a Nekrofil, a Kancsalkaméleon, Kisame kombója, a Powrrrrrrr Pein, vagy akár Sasu2 tortúrája...

245 megjegyzés:

  1. fúú nagyon jó lett a rész :D Kancsal kaméleon ezen röhögtem nagyon amúgy melyik az a zene amikor Sasuke brutálisan öldököl?

    VálaszTörlés
  2. Azért a Kancsalkaméleon nagyot ütött. :)
    De nem értem a Tutu vs. Sasu2 harc lényegét.
    Nem tudom mi is akar az lenni. Igazából nincs vele más bajom, csak az értetlenség, hogy úgy mondjam.
    Ja, és Sasuke egyik nagyon furcsa és talán (túl) unalmas szleng : Kapcsoljunk "play"-re!
    De ez persze csak az én véleményem!
    Köszönöm, ha elolvasod!

    VálaszTörlés
  3. Kinek mi az unalmas..:)

    A Tutu vs Sasu2 harc szimbolikus jelentéssel bír. Tutu Zolit, Sasu2 pedig engem jelképez. A köztük lévő csatát pedig szándékosan nem láthattuk.;)

    Ákos99:
    GTA - The Dark March^^

    VálaszTörlés
  4. köszi :D egyébként én Deidarára szavaznék mivel ő is meghalt és előtte is lepörgött az élet de ő biztos nem tudná közölni senkivel max úgy mint Kakuzu

    VálaszTörlés
  5. Nekem igazából tetszett a rész. Marha jók lettek az animációk is :) Bár Jiraya hangja nem tetszett annyira :S
    Oh, amúgy én Juugora tippelnék :D Mikor Sasuke, Karin és Juugo összegyűltek, hogy megvitassák ki mit talált, egyedül Juugo mondta, hogy talált EGY-KÉT dolgot :DD Báár lehet ez is egy oltári nagy hülyeség.
    (És... amúgy küldtem neked egy e-mailt. nem tudom láttad/olvastad e már :3)

    VálaszTörlés
  6. Ismét sikerült feldobni a napomat :3...köszi...bár tényleg látszik, hogy itt ott el lett kapkodva és Sasuke még mindig iszonyatosan irritál, azért mégiscsak ez az EAÉ...Itachi és Kisame duó ismét ütött, Kakuzu megjelenése pedig tényleg könnyeket facsart a szemembe...lehet h nem pont előtte kellett volna a shippuudent nézni ( akárhányszor meglesem, Hidan és Kakuzu elvesztésénél mindig elbőgöm magam xD)... a negatívumok az erőltetett poénok egy két helyen...de ezt elmagyaráztad, hogy miért követted el :D. Szóval, ahogy neked, nekem sem lesz ez a kedvenc részem, de azért köszönöm az élményt :)... OH ÉS IMÁDLAK AMIÉRT ISMÉT HALLHATTAM EGY THREE DAYS GRACE SZÁMOT A SOROZATBAN <3 (kedvenc bandám, szóval ez egy plusz pont)

    VálaszTörlés
  7. Nem tudom Dani, hogy te miért nem szereted ezt a részt. Igaz néhol látszott az, hogy összecsaptad és számomra voltak érthetetlen jelenetek(pl. Nagato miért nem tud megmozdulni a wc-n vagy, hogy miért van egy sárga jelzés a fán amikor leo', elton és tobi beszélgetnek.), de elfogadtam őket, hogy vannak és mindenért megtudtam bocsátani, mert nekem nagyon tetszettek a harcok. :)

    VálaszTörlés
  8. A sárga spirál jelzés Tobihoz köthető. Arra a helyre beszélték meg a találkát.

    Nagato wc-s jelenete pedig félbe lett hagyva, a kövi epizódban folytatódik.;)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon tetszett az új rész és igazán kitettél magadért, még ha nem is lesz a kedvenced. Tegnap művészettörténelem tanulás után teljesen ki tudtam rajta kapcsolódni, a rengeteg időszámítás előtti évszámtól már kezdtem agyrákot kapni... Ma reggel ismét megnéztem így megnyugtatott, szóval tiszta fejjel indulhattam rajzvizsgára. :D Szóval köszönöm, jól esett ez a 18 perc. ^^

    VálaszTörlés
  10. Amúgy gondolkodtam...és Hidanra tippelnék, de ne lincseljetek meg ha nem így van xDD...*de lehet h a logikámat a hatalmába kerítette Hidan-fangirlizmusom és ha akarnám se jutna más az eszembe :3...ÁÁÁÁÁTOK XDD*

    VálaszTörlés
  11. az a baj, hogy nem hiszem hogy valaki olyan lenne az, aki halott. akkor ki mondaná el? :D

    VálaszTörlés
  12. Hidan nem halott csak elő kell ásni a szentemet...de mégis lepereghetett előtte az élete, mert eléggé elbántak szegénnyel :(...ami ellene szól, hogy még egy plusz szálat beleépíteni a sorozatba igen idegtépő lenne szegény Daninak, de úgy esetleg el tudnám képzelni, hogy csak addig tér vissza a kedvenc jashinistánk amíg kitálalja a sztorit, aztán ugye Tobi mégsem jófiú és mivel nincs már rá szüksége visszatemetteti Hidant a föld alá.... DE EZ CSAK AZ AMI MOST PATTANT KI A FEJEMBŐL....NE HARAPJÁTOK LE A FEJEM LÉGYSZI :D

    VálaszTörlés
  13. hmm. nem hülyeség :D de ha jól emlékszek szét lett robbantva szegény fijam feje x"D

    VálaszTörlés
  14. egész jó rész volt :D amúgy én sasu2-re tippelek

    VálaszTörlés
  15. hát max összeillesztik a darabkákat szigszalaggal x'D... itt minden előfordulhat :P

    VálaszTörlés
  16. az a bizonyos baki nem az, h Sasuke nem tette fel a kezét a Katon Goukakyou no jutsunál ?

    VálaszTörlés
  17. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/389/11
    http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/389/15
    http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/223/14

    Nem, nem az.;)

    VálaszTörlés
  18. Néhány észrevétel:

    "El tudjátok képzelni, mennyire örömtelien kezdtem bele a történet ezen szálába, melyben 4 olyan karakter főszerepel, akiket nem enyhén megvetek?"

    A saját történetedet te alakítod. Azokat szerepelteted, akiket akarsz, olyan tulajdonságokat adsz nekik, amilyeneket akarsz. Az, hogy te magad úgy döntöttél, hogy a manga néhány elemét beleveszed a dologba pont úgy, ahogy ott volt, azért nehogymár felvedd a hisztis picsa stílust. Te döntöttél így.

    "Ugyanis nem tud lekötni, nem vagyok vele megelégedve, megvetem, letagadom. Sz*r."

    Akkor miért adtad ki a kezedből? Egy teljesen hobbi projectet viszel, amit akkor adsz ki amikor akarsz. Akkor meg minek a kapkodás, aztán meg a felesleges nyafogás?

    Amúgy az animálás és a rajzok jók, főleg a háttér. Ami volt poén az is megmosolyogtató, mondjuk iszonyú unalmas rész volt, de simán elfér.

    VálaszTörlés
  19. Hát szerintem a hatalmas baromság ,aki tudhatjaaz igazat az Suigetsdu, hiszen ő az Akatsuki elennsége miért modnané el neki akárki is???????? Nah, szerintem pedig az okos ötlet az füvi, mert írta Zoli h létfontosságú szerepet kap és ezt te kihasználtad.DE én egyikőjükre se voksolok. A leg ésszerüb és bocsi ha igazam van és le lövöm a poént. DE szerintem Elton hisze nneki fix h elmondta xD.

    VálaszTörlés
  20. Nagyon tetszett az epizód Sokat nevettem rajta!

    De lenne egy kérdésem.
    Az openingben van egy dinó ami ha emlékezetem nem csal egy rajzfilmben szerepel amit akkor néztem még amikor kicsi voltam de már nem emlékszem a címére.
    Dani (vagy akárki) elmondanád nekem hogy mi a címe?
    Megköszönném.

    VálaszTörlés
  21. Annyira vártam az új részt, őszintén megmondom, hogy nekem sem fog a kedvenceim közé tartozni. Mondjuk talán jobb hogy ez az epizód nem lett annyira (egy saját szavamat használva) "elpoénozva". Ugyanis az előző rész nagyon bővelkedett a poénokban. Végülis nem lehet minden rész földhözvágommagamaröhögéstől beállítású.
    Nekem maga a a 28.rész első fele tetszett jobban. Az Itachi Kisame duóban nem csalódtam (köszönöm, hogy nekik volt -szerintem- a legjobb beszólásaik, ugyanis nagy kedvencek nálam az 1AÉ-ben és az eredetiben is).
    Az animációtól azonban tényleg keresnem kellett a jó ideig az államat a földön.
    A második fele az epizódnak kissé "unott" lett.
    Az én véleményem ennyi lett volna. Fangirl-itásom azonban cseppet sem csökkent. :D

    VálaszTörlés
  22. Az animálásba egyszerűen beleszerettem, a zenéket is nagyon jól választottad, Jiraiya hangját valahogy másképp képzeltem, és Kisame poénjaiból is elbírtam volna még párat, de összevetve jó rész lett, r'szpekt.

    VálaszTörlés
  23. Annyira nem gondolkodik senki reálisan:)
    Miért lenne Füvi esélyes erre a posztra? hm? Mindenki jól tudja, hogy előre megvannak írva a részek. Eleve nem lenne értelmes dolog, ugyanis az 1aé Hebiben nincs is benne Füvi. Gondolkozott ezen már valaki?? Tutuka az most egy másik dolog :D Olyan valakit kell keresni akinek olyan volt a reakciója a részben, hogy tudhatja. Lehet, h hülyeséget írok sorry ~~''

    VálaszTörlés
  24. Dani pont tegnap volt a szülinapom :D XD

    VálaszTörlés
  25. a baki az szerintem Sasuke bal szárnya lesz, de szerintem nem olyan vészes!

    VálaszTörlés
  26. Fasza lett xd... mikora tervezed a következöt???

    VálaszTörlés
  27. tomika ez senkit sem érdekel de azért HB TU

    VálaszTörlés
  28. Húúú, nagyon jó lett ez a rész! Nekem a legjobban Kisame és Itachi jelenete, és a "Ne húzd a szád inkább nézzé' mangát" -Deidaratól- tetszett! xD
    Én nem vagyok az a síró-pityogó de bevallom, amikor egy szereplő meghal mindíg akaratlanul könnybe lábad a szemem... ='(
    De ettől függetlenül imádom az 1AÉ-t!!! =D

    VálaszTörlés
  29. A Végtelen történetért küldök egy cuppanóst, Disney parodizálásért meg egy öklöst a pofádba!!!

    VálaszTörlés
  30. Fú, te Dani, csak egy ötletért ennyi mangát végignézni :D

    Domahidi-senpai commentjéhez meg hozzáfűzném:
    -Ha jól tudom, Dani KI NEM ÁLLHATJA Füves Cs-t. Akkor meg minek pont ő lenne az a bizonyos "harmadik"?
    Nekem ettől eltekintve foggalmam sincs, ki lehet az.
    (But, mondjuk Kakuzu életecskéje is lepergett a saját szeme előtt, nem? :O)

    A rész nekem se lesz a KEDVENCEM, de nagyon jóra sikerült.(Kisame meg Itachi párbeszédénél az időjárásról én szakadtam a röhögéstől :) )
    A rajz lassan olyan minőségű, hogy sokkal szívesebben nézem ezt, mint az igazi animét.
    Respect!

    VálaszTörlés
  31. Mégiscsak lenne egy tippem:
    Konan?

    VálaszTörlés
  32. Csermely, ezen behaltam.X"D Imádlak!
    "A Végtelen történetért küldök egy cuppanóst, Disney parodizálásért meg egy öklöst a pofádba!!!"

    Juhász Norbi:
    Pontosan.:D

    Herp Derp:
    Muszáj volt valamit kitalálni, hogy lehisztis picsázhass, mi?
    Igen, saját magam alakítom a sztorit.
    Viszont ahoz hogy el is érjem azokat az eseményeket, amiket kitaláltam, kell hoznom néhány olyan lépést, ami nem éppen a kedvencem.
    Ilyen volt ez is.
    Ha nem szerepeltetem Jiraiyát, nem vethettem volna be Kakuzut sem. Ha nem öletem meg Leot és Eltont, akkor nem tudom visszahozni sem őket.

    A "felesleges nyafogás" pedig ismételten csak önkritika. Amire tudom, hogy a magadfajta önmagától elszállt, felsőbbrendű lény nem képes. Ezért ha egy ember képes beismerni a hibáit, akkor az már egyértelműen a gyengeséget tükrözi, és tökéletesen passzol rá az a lealacsonyító kifejezés, hogy "nyafog".

    A korábbi nethuszár hadjáratodban már bebizonyítottad, hogy ha még neked is adnak igazat, te akkor is belerúgsz a másikba, hiszen te annyira egy értékes, hibátlan ember vagy.

    VálaszTörlés
  33. HerpDerp szerintem irigy rád.Hogy össze tudsz hozni egy ilyen színvonalú sorozatot ami még poénos is sok ember tetszését elnyeri.

    VálaszTörlés
  34. A primadonnáskodás helyett válaszolhattál volna a feltett kérdésemre, miszerint, ha elcseszett szarnak érzed azt, amit kiadni készülsz, akkor miért adod ki?

    De örülök, hogy Mr. Pszichológusvagyok újra turbóra kapcsolta magát. Persze aki nem a segged nyalogatásával megfűszerezve nyilvánít kritikát (ráadásul nem is csaj [mint Csermely, akit minden hsz-e után verbálisan megkettyintesz]), az már csak egy egoista, magát tökéletesnek gondoló ember lehet. Nem baj, maradj csak a rózsaszín álomvilágodban, nem ébresztelek fel. ;-)

    VálaszTörlés
  35. Én már tippeltem Konan-re és tudom, hogy mért tippeltél rá;) Egyébként meg épp azt bizonygatom, hogy én 0% esélyt adok arra, hogy Füvi legyen az a bizonyos harmadik...

    VálaszTörlés
  36. Most megint elgondolkodtam a Hidan elméleten...mert ugye csak az tudhatja, hogy mi történt AZON az estén, akinek lepergett a szeme előtt az élete...ééééés Hidanon kívül akivel ez megtörtént az mind halott... szóval lehet, hogy NAGYON pofára fogok esni, de én még mindig Hidanra teszem a voksom :D

    VálaszTörlés
  37. Most nem Dani ellen vagyok, de van valami abban amit Herp Derp mond. (Az első kritikájára értettem).... Ha nem is mindenben adok neki igazat :D... DE ezt kulturáltabban is lehetne közölni, mert arc és név nélkül könnyű nagylegénynek lenni. Ha pedig legközelebb kritikát írsz Mr. Derp az legyen építő jellegű és nem utolsó sorban válogasd meg a szavaidat, mert tudnál te jó tanácsokat is adni szerintem :)

    VálaszTörlés
  38. Most már hivatalosan is félek Herp Derptől!
    Nem akar valaki megvédeni?
    Olyan letargiába estem miatta, hogy még a blogomat is letöröltem, pedig csak 1 hsz-et írt!

    VálaszTörlés
  39. Csermely te pedig ne dramatizáld túl kérlek -.-" xD

    VálaszTörlés
  40. Mindenki bánt!!!

    VálaszTörlés
  41. én speciel (ha lehetek őszinte) nem szerettem ezt a részt. Sasuke-Dei harc pl totál idegesített, a nekrofil pedig full unszimpatikus vicc volt ._. a többi viszont ütött, az oroszlánkirályos részen több újranézés után is szakadtam :'D meg a kisame-ita pároson. Amúgy ez a nézzél mangát mondat dei szájából... csaknem arra utal, hogy feltámasztod az akatsukit? ^.^
    //egyébként velem elcsattant conon a K épület előtt 1 közös kép, de azt kb mindkettőnk érdekében nem tártam a publikum elé >.<//

    VálaszTörlés
  42. Nah inkább megyek Shippuudent nézni..ismét előbújt mazochista hajlamom, úgyhogy a Hidan és Kakuzu részeket nézem meg...jajj remélem van elég zsepi ha elkezdem itatni az egereket :D

    VálaszTörlés
  43. Hana: Szerintem kifejezetten jó tanács az, hogy ne adjon ki az ember a kezéből (saját bevallása szerint) elkapkodott szart. (Bár nekem mint mondtam tetszett a rész, unalmasnak éreztem de ennyi) Az, hogy nem tetszik a stílusom. Nos... És? Nem vagyok köteles a Te, vagy más ízlését bármilyen szinten is figyelembe venni. Mindenkinek van stílusa és mindenkié különböző, ráadásul mindenkiébe bele lehet kötni. Ez nem érv semmire. Biztos voltak, akiknek nem tetszett ahogy kifejtettem a véleményem. Sőt még olyanok is lehettek, akiknek beletapostam a lelkivilágába. Ők majd nem szeretnek engem, de ha egy kicsit is van bennük érzék a vitára, akkor felfogják, hogy a tartalmat kell nézni és nem a stílust.
    Ha beírod a google-ba, hogy "Egy apa, fia meg a szamara déli hőségben mentek a poros utcán.", akkor találni fogsz egy igencsak tanulságos kis mesét erről.

    VálaszTörlés
  44. Herp Derp:
    Látod, erről beszélek. Már megint b*sztál lereagálni, amit a viselkedésedhez fűztem, és inkább újra engem kezdtél el támadni.

    És hogy hű legyél tradícióidhoz, már megint faszságokat beszélsz. Nem a velem való bánásmódod alapján könyveltelek el egoistának, hanem ahogy az előbb is EMLÍTETTEM, a múltkori vitád alapján. Melyben én csak a kezdetekben vettem részt, majd inkább hagytam, hogy kitombold magad. Hiszen te csak önfeledten trollkodtál.
    A bejegyzést pedig szándékosan néhány nappal a premier után írtam. Ugyanis először megtekintettem a visszajelzéseket. És akár hiszed, akár nem, főképp a negatívakat könyveltem el magamban.
    Mindig is az építő kritikát tartottam létfontosságúnak. De ezt már annyit ecseteltem, hogy szinte elcsépeltté vált.

    Rózsaszín álomvilág?

    Az előbb állapítottad meg ember, hogy én hisztis vagyok. Ha egy ember hisztis, akkor rózsaszín álomvilágban él?
    Már megint nem enyhe képzavarban élsz.

    Bírom, hogy akárhányszor baromsággal állsz elő, én megmagyarázom neked, hogy miben nincs igazad. Erre neked mi a válaszod?
    "Mr. Pszichológusvagyok újra turbóra kapcsolta magát."

    Ismét próbálod a veszteségedet fegyverré faragni, és hozzámb*szod ugyanazt az átkreált faszságot.

    Kérdésedre válasz:
    Ha újraalkotnám, és úgy adnám ki, ugyanúgy szar lenne. Nem a kivitelezés a fő problémám, hanem az "áldozat", amit az előbb próbáltam körülírni.

    KillerBee:
    Nevezhetjük akárminek HerpDerpet, de irigynek nem. Az első kommentjében még pozitívummal is szolgált, még ha csak csekély mértékben is.
    Csak hát kár, hogy folyton a mellébeszéléseivel járatja le magát, és ezzel sorra csak Mr. Pszichológus igazát bizonygatja.

    VálaszTörlés
  45. Azonban a stílus sok mindent elárul egy emberről, az meg még inkább, ahogy erre reagál...mint mondtam, volt amiben egyetértettem veled pl.: az utolsó kommented első mondatával. A másik, hogy én sosem mondtam, hogy köteles vagy az Én, vagy más ízlését figyelembe venned....csak ajánlott. Nem akarok veled veszekedni, mert nem vagy te hülye gyerek....csak tetteted sajnos az alpári megnyilvánulásokkal... A másik, hogy lenne nekünk érzékünk a vitára, csak az is STÍLUS kérdése. Ugye, hogy nem mindegy? ;P...szia...most mér tényleg megyek :)

    VálaszTörlés
  46. Nah látod, nem mindenki gerjed a vitatkozásra, HerpDerp. Ezt is figyelembe kellene venned, amikor ennyire belemész a stílus filozófiájába.

    VálaszTörlés
  47. Herp Derp, mint kívülálló, annyit mnodanák, és ne vedd támadásnak:
    igaz, hogy nem vagy köteles mások véleményét figyelembe venni egy véleménynyilvánításnál, mégis, az evolúció során az emberben kialakult egy érzés, amit toleranciának nevezünk. Most mondhatod, hogy ezt irányodban nem tanusítják, amikor szabad stílusban alkotsz véleményt - azonban te is mellőzöd a toleranciát, mikor íly módon formálod meg gondolataid. Kicsit más stílusban, de tartalmilag ugyan ezt elmondod, teljesen más lett volna a fogadtatása.

    VálaszTörlés
  48. mondanék*
    úr isten, de szépen töröm a magyartot.

    VálaszTörlés
  49. Akkor sorba veszem.
    1. A viselkedésről, stílusról pont előtted fejtettem ki a véleményem. Civilizált ember stílussal nem érvel, ahogy azt a régi latin mondás is megörökíti.
    2. Igaz, my bad.
    3. Rózsaszín álomvilág, ha az építő és/vagy negatív kritikát csak az agyonszofisztikált formában fogadod el, és ha nem azt kapod, akkor egyből jön a duli- fuli. Nem magamról beszéltem, de talán nem volt egyértelmű,ez igaz. Általánosságban.
    4. Az a válaszom az erőltetett hercegnősködésedre volt, miszerint én tökéletes, egoista baromállat vagyok, stb... Nem az érdemi válaszaidra reagáltam. Utána meg valami veszteségről beszélsz, amit nem értek. Mármint azt, hogy hol vesztettem, meg hol próbálom azt fegyverré gyártani. o.O

    VálaszTörlés
  50. Hana: Így van ahogy mondod. De mint azt - bár nem itt - kifejtettem, én pl teszek rá, hogy ki hogy ítél meg. Ezzel együtt a toleranciának fordítva is működnie kéne ahogy te is írod? Vagy az csak tőlem elvárt dolog? Ha teszemazt beírom, hogy nem tetszik nekem a Te, vagy bárki más stílusa, akkor majd igazodni fogsz hozzám? :) Soha nem kértem számon azt, hogy más hogyan ír. Én is kékké-zöldé sértődhetnék azon, hogy Dani milyen szavakat használ, de hát nem teszem, mert azok mögött a szavak mögött tartalom is van, néha. Én pedig inkább azzal foglalkozok, minthogy jelentkezzek az ízlésrendőrséghez.

    Dani: Miért kéne figyelembe vennem, hogy valaki nem akar vitázni? :D Ez egy olyan oldal ahol minden hozzászólás olvasható fentről lefelé. Ha valakit nem érdekel a vita, akkor nem olvassa el és nem is válaszol rá. Nem olyan bonyolult ez. A beszélgetés meg mehet párhuzamosan is, amire volt is már példa fentebb (nekem is válaszol meg egy rajongó kérdéseire is).

    VálaszTörlés
  51. Domahidi-senpai:
    -Én is tudom :D úgy értem, hogy kiegészíteném, azt amit leírtál ;)

    VálaszTörlés
  52. Hm az Hana és raten együtt az első bekezdésem. Sry, csak összemosódott a kettő.

    VálaszTörlés
  53. gondolom raten-t akartál írni ;)
    igen, ez jogos kérdés, ezek alapján mindenki mindenkihez igazodna, de valaki mnidig elégedetlen lenne. Ám én spec (bár mint visszaolvastam, és látom, nem fogalmaztam világosan - nemhiába, ez az év vége megdolgoztatja az ember fiát) azt látom, hogy tulajdonképpen a nagyközösségnek van problémája a te stílusoddal. S ez a vita Danival, Dani blogján... ez olyan, mintha bejönnél a házamba, majd azt mondanád, hogy " hát itt kibaszott nagy kupleráj van, te szemétdombról szökött disznó", vagy azt mnodanád, hogy " már nemazért, de elég nagy rendetlenség van a házadban. Nem szoktál takarítani? :D"
    Azért érzed te is a különbséget, nem? Pedig ugyan azt mondtad ebben az elképzelt példában.

    VálaszTörlés
  54. Herp Derp, tudom szeretnéd ha Dani verbálisan megkettyintene legalább egyszer!
    Tudom hogy legbelül csak Dani érintésére vágysz, hogy szeressen, hogy összeolvadjatok, hogy szimbiózisba legyetek mint Han és Chewie!
    Hidd el megvalósulhat, csak szeresd Danit, és ne légy gonosz, tárd fel a világnak a gyönyörű szőrös lelkedet!
    Mutasd meg, hogy meztelenül is szép vagy!!!

    VálaszTörlés
  55. Dani gondolom azért ír a részekről és azért hagyja, hogy kommentálhassák az emberek, mert érdekli, hogy mások mit gondolnak. Szal a példa rossz, mert nem hívatlan vendégként érkezem, aki odaröfög valamit a házigazdának, hanem elvileg számítanak rám, mint kritikusra, és pont az a lényege a háznak, hogy mások véleményt formáljanak róla. Azt a véleményét meg valaki úgy fogalmazza meg, hogy "pöppet rendetlenség van nem?" mások pedig úgy, hogy "Mintha egy szarkupac közepébe néznék".

    VálaszTörlés
  56. egy szóval nem mondtam, hogy hívatlan vendégként érkeztél. Én csak azt mnodtam, hogy ha közölnéd, hogy egy szarkupac közelében érzed magad, asszem kibasználak mint macskát szarni. De ha aszondod, hogy pöppet rendetlenség van, akkor elnézést kérek, kínosan mosolygok, és legközelebb ha jössz, akkor rend lesz.

    VálaszTörlés
  57. Pont az a lényege a mondandómnak, és azért nem vagyok hívatlan, mert:

    Ez egy blog, aminél nincsen kikapcsolva a hozzászólás lehetősége. Így módom van rá, hogy véleményt nyilvánítsak. Ez a lényege, hogy kommenteljék az emberek a bejegyzéseket.
    Tehát nem egy magánházba nyitok be, majd mondom azt, hogy ez egy szar, hanem képzeld el ezt úgy, mintha egy kiállítási ház lenne, aminek a tulajdonosa kritikusokat, vendégeket, rokonokat vár, hogy jöjjenek a világ minden tájáról és mondjanak véleményt. Bármilyet.

    VálaszTörlés
  58. Tudom, hogy erre céloztál, épp ezért emeltem is ki a szituációt az előző hozzászólásomban. Viszont, ha egy festmény-kiállításon megállsz, és jó hangosan, hogy mindenki hallja, aszondod, hogy ez az impresszionista kép úgy néz ki, mintha egy haldokló macska végbelén kihúzták volna a beleit, s azzal mázolták volna össze a vásznat, amit utána két rothadó fogú koldus leköpött, majd egy brutálisan megerőszakolt, mentsuáló nő is ráfolyatta vérét, nem biztos, hogy meg fognak tapsolni érte. Én nem elítélni akarlak, csak annyit mnodani, hogy a fogalmazás módján ha változtatsz, akkor a fogadó fél hozzáállása is ávltozni fog, és oly módon fogja értékelni, ahogyan azt te elvárod, a kritikádért cserébe.

    VálaszTörlés
  59. Szerintem te kiemelkedő kritikus lehetnél, csak az a baj, hogy jelen pillanatban egészen rosszul csinálod!
    Elkezdted Dani önkritizálását szapulni (és másokét!!!) aminek alapjába nincs értelme,
    (jó ha egy művész önkritikus, főleg abban az esetben jó amikor közkedvelt!) az epizódról kritikádat meg elintézted annyival hogy nem tetszett!
    Ha találnál egy nyomós hibát amit meglátsz a részben vagy fejlődést, azt kellene figyelembe venni nem pedig hogy hogy látja az alkotó a saját munkásságát és ezt kritizálni, hogy minek rakta fel?
    A publikum miatt, rakta fel mert az emberek szeretik!
    Nyilván nem publikálná ha nem halna meg érte mindenki, akkor valószínűleg nem is fáradozna vele!
    Ha úgy vesszük, bár ez saját észrevételem Daniról, hogy erősen publikum függő, a publikum pedig Dani függő...

    VálaszTörlés
  60. Magyarázhatod neki egész nap, nem fogja fel a drága kritikusunk, vagyis nem akarja felfogni... szánlak egy pöppet kedves Herp Derp, pedig intelligensnek tűntél...BOCSI EZT MÁRKI KELLETT ÍRNOM XDD

    VálaszTörlés
  61. *már ki ...elnézést :)

    VálaszTörlés
  62. Ez azért eléggé tahó volt a részedről...

    VálaszTörlés
  63. raten: Még mindig ugyanazokat a köröket futod/futjátok. Nem akarom, hogy megtapsoljanak, és nem akarom, hogy a fogadó fél hozzáállása megváltozzék (bár ha pozitívan akkor nyilván örülök neki). Nekem ezek nemhogy nem céljaim, de fel se merülnek. Én a másik véleménye miatt vitatkozom emberekkel, és azért, hogy én is elmondhassam a sajátom. Igen, ezt általában provokálóan teszem. Túljuthatnánk végre rajta, főleg úgy, hogy újat nem mondasz/mondotok, hisz nyilván tisztában vagyok ezzel, mivel én csinálom

    Csermely: Már, hogy ne lenne értelme? Megkérdeztem, hogy miért ad ki a kezéből saját maga által szarnak gondolt művet. Egyébként meg én kérek elnézést, hogy eddig úgy gondoltam, hogy Dani nem csapja össze csak azért a munkáit, hogy az őrjöngő rajongók 1 nappal előbb tudjanak élvezkedni rá. Én bízok benne, hogy nem ez állt a háttérben, hanem sokkal inkább a nyűg, amit jelentett.

    VálaszTörlés
  64. Dani én Herp Derp helyében inkább akkor pofáznék ha én is össze tudnék hozni egy ilyen jó sorozatot.Egyébként mért nem vagy fent facebookon?
    Nyugi a Rinyfesztivált meg nem kell hallgatni.
    Jó rész !!!!!!

    VálaszTörlés
  65. többször mondtad Daninak, hogy ne legyen "hisztis picsa stílusú", viszont "nem akarom, hogy a fogadó fél hozzáállása megváltozzék ". Most önmagadat cáfoltad meg papa. Ha pedig a pozitív változásnak mégis örülnél, akkor... már leírtuk páran a megoldást. Ha leülsz a tengerpartra, és nézed a tengert, nem fog felépülni előtted a homokvár - neked kell ásót kezedbe fogva megépítened, ha szeretnéd, hogy legyen.

    VálaszTörlés
  66. Hát ha ilyen szépen összemosod a dolgokat, akkor bizony tényleg az jön ki, hogy önmagamat cáfolom. Kritizáltam, hogy miért nyavalyog arról Dani, hogy olyan szereplőket kell szerepeltetnie amiket utál, hisz ő alakítja a történetet, ő dönti el kiket akar szerepeltetni. Erre már megkaptam a válaszát is, azóta nem is foglalkoztam vele, mert megmagyarázta számomra.
    Az, hogy nem akarom, hogy a fogadó fél hozzáállása megváltozzon, az meg arra volt válasz, hogy nem akarom, illetve nem célom, hogy szeressenek, szeressék a kritikáimat azok akiknek megfogalmazom őket.
    De mivel nem szeretném, talán le is lehetne végre szállni arról, hogy megmentsétek az én pokolba szánt lelkem. ;-)

    VálaszTörlés
  67. smiki98: Figyelj ezzel sajnos nem tud védekezni senki sem. Herp már egyszer azthiszem kifejtette, sőt már mások is...

    Herp: Tőled már meglehetett szokni, hogy nem mondasz újat. Tudod kicsit emlékeztetsz Krisztiánra, de közte és közted annyi különbség van, hogy felbírta fogni, hogy jobban jár, ha megmarad egy helyben. Idáig úgy véltem, hogy te okosabb vagy nála, de úgy néz ki, hogy felülmúlt. Bocs Krisztián, h felhasználtam a példád :$

    VálaszTörlés
  68. hát akkor bizony a kárhozat tüzén fogsz égni az örökkévalóságig O_O" //legalább 1 "ismerős" már lesz lent//
    nohde énis ellépek showder klubbot nézni

    VálaszTörlés
  69. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  70. Én most über brutál monologizálást fogok elereszteni. XD

    Ki a harmadik ember?

    válaszok(lehetséges,plusz magyarázat).

    suigetsu: azért lehetne ő mert ő is ott volt azon az éjszakán, de! lehet hogy ő is ugy járt mint a többiek,(vagy nem is úgy is járt mivel még azt is elfelejtete a hol van a akatsuki kecó de ez csak tipp).

    Füves cs: ezt én irtam mert ugy gondoltam hogy lehet hogy ő is ott volt az éjszakán( de lehet hülyeséget mondtam)

    Hiden: ő tuti hogy nem lehet mert amit lo is mondot "mikor az ember meghal" lepörög elötte az élete... és hiden még éll!

    Több tippem nincs. bocs hogy sok helyet foglaltam. :)

    VálaszTörlés
  71. Ja még vmit kifelejtetem az előzöböl. sry.

    Márk irta:

    "Én már tippeltem Konan-re és tudom, hogy mért tippeltél rá;) Egyébként meg épp azt bizonygatom, hogy én 0% esélyt adok arra, hogy Füvi legyen az a bizonyos harmadik..."

    Nem akarlak megsérteni de Konan! hogy lehetne már mikor ő se tudja pl.: hogy van malacfarka + ő sem emlékszik semmire se ha igen rég elmondta volna már szerintem.

    VálaszTörlés
  72. Igen Hidan még él mivel halhatatlan, de attól még a *lepergés* megtörténhetett, pl.: épp hogy el tudsz ugrani egy autó elől..semmi bajod nem lesz, de az életed lepergett előtted, mert halálfélelmed volt...ok ez utóbbi Hidan-nál nem lehetséges, de a sokktól valószínűleg igen...nah mindegy én maradok Hidan mellett, majd meglátjuk :3

    VálaszTörlés
  73. Szerintem rájöttem, hogy ki az aki emlékszik arra a bizonyos estére :D Szalay Csongor?! XD Ő is ott volt, vagy rosszul emlékszem?! :D

    VálaszTörlés
  74. én anno kisaméra voksoltam volna (szó nem volt arról, h ő nem emlékezne a dolgokra) viszont így a halál-lepergés miatt már ejtem ezt az elméletet. Suigetsu arra se emlékezett, h merre van a katsu-kecó, szal sztem ő is padló volt. Számomra, eddig a Greed-Juugo elméletek szimpatikusak

    VálaszTörlés
  75. Hiroto hogy neked milyen igazad lehet!
    Bár először nekem is Greed ugrott be.

    VálaszTörlés
  76. Jé. Szalay X"D poén lenne, ha végül kiderülni :DD Na mindegy, szerintem minden a jövő zenéje lesz. De én akkor is tartom a voksom, hogy Juugo tudja :D No meg a Füsti Fecske aki olyan nagy precizitással talált rá az Akatsuki főhadiszállására. haha...

    Amúgy úgy bírom, hogy majdnem minden új rész alá valaki szuper jó kritikus ír valamit és ebből kirobban egy vita :D

    VálaszTörlés
  77. Herp Derp :

    Nem hiszem, hogy bárkinek is a lelked megmentése lenne a célja, (egyáltalán hogy jön ez ide?) azzal, hogy rámutat a jó modor fontosságára és értelmére.. Azzal, hogy ilyeneket írogatsz, csak tök hiába tetszelegsz magad előtt a "rosszfiú" szerepben. ( Lehet, azt hiszed, ettől jobban fognak csípni a csajok. höh XD)
    Ha egy kis értelmetlen durvaságra vágysz visszavágásként, azt keresd máshol.
    Ezt azért írom, mert holott felcsillannak nálad az értelem szikrái, úgy tűnik mégsem érted, miért nem célravezető a viselkedésed. Akármi is legyen a célod, mert ha továbbra is így kommunikálsz, csak azt éred el, amit a legtöbben tanúsítanak irányodban : közönyt.
    És szerintem nem azért, mert nem akarnak vitázni, hanem mert egy ilyen "bunkó paraszttal" nem is érdemes. - mert ezt adtad elő magadról. A kritikák az hagyján, de becéloztad az egész "contársadalmat", és mindazokat a dolgokat, amik szerte a világon nem tetszenek, elkezdted sorolni.
    Itt mindenki elkezdhetné sorolni, mi problémája van a világgal éppen, de ez a blog nem erre van. Sorry, hogy nem tudtad kicsikarni tőlünk a választ, amire vágytál. - Úgy tűnt, magyarázatra szorulsz a conjelenséggel kapcsolatban (ami elsőre tényleg döbbenetes élmény sokaknak), és mivel újra feltűntél a színen, írok ezzel kapcsolatban is valamit. :
    Számomra a sakuracon a szabadság, az önkifejezés és a változatosság ünneplése, az, ezen túlmutatóan pedig az életé és a fiatalságé. Ugyanakkor az animék, mangák iránti rajongó szeretet megnyilvánulása. (És persze jelmezeké, japán kultúráé, amv és rajz művészeteké.. és még lehetne sorolni... ) Én nem ismerek még egy olyan rendezvényt, vagy ünnepséget, ami egyszerre ennyi mindent érdemben ki tudna fejezni és tartalmazni. Az élvezetek tárháza annak, aki tudja értékelni, és érti, miről szól. :D:D:D
    Elég csúnyán beszóltál a connak, ezt most nem idézgetném.. Amit te azokon a belinkelt fotókon látsz, amit már múltkor ki is fejtettél,.. ott én bátorságot látok. Nem elvakultságot, vagy nem gondolom azt, hogy az az ember nem látja magát kívülről.
    Lehet, hogy így vannak ezzel néhányan, de kit érdekel, hiszen azért jöttek, hogy jól érezzék magukat a conon, és abszolúte nem ártanak ezzel senkinek. És a legjobb benne, hogy a többieket sem érdekli, ki hogy néz ki. Jó cp-vel lehetsz szépség vagy szörnyeteg, szombaton az egyik, vasárnap a másik, tökmindegy. Vagy a kettő közötti skálán akármi. Vagy ezen a skálán kívül is :D szó szerint akármi, csak a fantáziád szab határt! :D:D:D
    A biztonsági őröket, és néhány kritikus egyént leszámítva a conon mindenki elfogadóbban és barátságosabban viselkedik egymással, és felebarátként kezeli a másik embert, és jééé ezen korlátok leépítéséhez még alkohol sem szükséges, mint már rendezvényeken látni. O.O !!!
    Igen, mert azért van ott a fű...
    Csak vicceltem. XDDD
    Úgy értem, azért van ott a fű, és a jó levegő (relatíve). … na meg a vizipipa... (hogy azért ne maradjunk víz nélkül se, mert az alap létfeltétel ugye... )

    VálaszTörlés
  78. Aki volt már conon, és mégsem érezte át a hangulatát, csak a szerinte szélsőségeket mustrálja gúnyosan kritizálva, és csak azt látja meg, ami szerinte rossz ebben, azt az embert én őszintén sajnálom. És ez az, amit kiváltasz a vagdalkozásoddal errefelé, szánalmat.
    Nah, ez vajon mennyire fér bele a pózőrködésedbe??? XD

    Azoktól, akik egyáltalán válaszoltak, vedd ajándéknak, mert egyrészt te jöttél ide nagy „vitázó” kedvvel és értetlenséggel, és persze a már sokat emlegetett "stílusoddal".
    Másrészt meg, sokak zsebébe nyitogattad a bicskát a trollkodásoddal, ennek ellenére a legtöbben még válaszra se méltattak, és úgy vélem jó okuk volt rá..

    Stílus és hatás szempontjából persze a durvaság lehet eszköz, ha kritikát fogalmazol meg valakivel szemben. De ilyen mennyiségben.. nem látod hogy hatásvadász élét vesztette, feltéve ha "csak" eszköznek szántad, mert őszintén mondom, ezt nem nézem ki belőled.
    Ennyire nehezedre esik a jómodor, de vajon miért??? Nem kell pszichodiploma, hogy legyen rá néhány tippem, nem túl hízelgőek. De nem fejtem ki, mert nem szeretek korán ítélni, másrészt meg olyan szinten lusta vagyok pazarolni a betűt a lelkivilágodra. XD
    (Igen, a magam kedvéért írok egy rohadt hosszú monológot. XD Igen, mert szeretek monologizálni, ez van, szokjatok hozzá.. XDDD )

    "Nem akarom, hogy megtapsoljanak, és nem akarom, hogy a fogadó fél hozzáállása megváltozzék (bár ha pozitívan akkor nyilván örülök neki). Nekem ezek nemhogy nem céljaim, de fel se merülnek. Én a másik véleménye miatt vitatkozom emberekkel, és azért, hogy én is elmondhassam a sajátom. Igen, ezt általában provokálóan teszem. "
    - szóval neked azt jelenti a vita, hogy emberek állnak egymással szemben és mindegyik üvölti a magáét, és aki hangosabb vagy hatásvadászabb, az nyer.
    Akkor menj te a parlamentbe. XD
    Vagy, ha tényleg csak az a fontos, hogy kiönthesd a kicsi szíved, véleményed, pont ide, Dani blogjára hányva... A legtöbb témádra vannak ennél konkrétabb fórumok.
    Nem mintha nem látnánk szívesen, feltéve, ha civilizáltabban is tudsz véleményt nyilvánítani, mert itt ez még mindig nem a sarki kocsma.
    Igazából nagyon kifacsartátok időközben azt a házas hasonlatot, meg kiállítási terem, meg ilyenek... Ha kiállítási terem lenne, és azt csináltad volna amit raten írt, (lol XD) akkor onnan is már rég kibasztak volna a terem őrök, ezt ő is jól látja. Vagy kikiáltanak absztrakt festőnek XD és elájulnak a művészetedtől… hát, ez most nem jött be..
    De én nem így látom, hogy Dani blogja egy kiállítási terem lenne, ahova vendégként érkezel... Nem, nem…
    Én azt látom, hogy van ez a Herp Derp, és felszáll egy buszra, amin emberek utaznak. A busz közepén áll meg, kapaszkodva szétnéz és amikor elindult a busz, fingik egy ORBITÁLIS nagyot, kib*szott hangosan... XD És kib*szott büdöset is... XDDD
    Az utasok mind szörnyülködnek, hogy ki ez a paraszt... meg fuldokolnak a bűztől, kihánynak az ablakon, XD kaparják a falat is..
    Ő pedig nagyon harsányan elkezd ordibálni, hogy "Mivan, nem tetszik valami? nincs kedvetek vitázni? Akkor húzzatok el, le lehet szállni !!!" XDXDXD
    "vagy fogjátok be az orrotokat"... meg hogy "ez a busz tök béna, szálljatok már le a rózsaszín álomfelhőkből"...
    aztán meg "nem is én voltam, hanem te.. meg te..." XDDDDDDDD
    (Nah, pont ilyen a trollfészekrakás, mert olyan büdös lesz, hogy sokan leszállnak, még a buszvezető is, mert olyan büdös van, hogy azt nem lehet elviselni,és a troll meg nem megy el magától..vagy adott esetben visszajön.. o.O )
    Szerintem a szőrős szíved mélyén remélted, hogy valaki majd büdösebbet fingik nálad, vagy lemegy a stílusod szintjére, vagy LEGALÁBB valaki játszik veled egy kör fingóversenyt, mert te ezért szálltál fel a buszra... nemde? XD
    na csocsika :D

    VálaszTörlés
  79. Csermely :

    Te hallod, brillíroztál. X'D besírtam... XDDDDDDD
    De egyébként szerintem is megkettyint Danci verbálisan XD

    VálaszTörlés
  80. Renge-kün, ez kicsit hosszúra sikeredett, nem? :D
    Mellesleg én Itachira voksolnék....
    Ugyanis kezdjük ott, hogy eleve miért nem emlékeznek a történtekre?
    És miért Tobi az egyedüli akinek elvileg emlékeznie kéne rá?
    Valószínüleg Tobi kezdett valamit a többiekkel, felteszem a mangekyou sharinganjának köszönhetően gen jutsut vitt rajtuk végbe vagy valami.
    De Itachinak is van mangekyou sharinganja és lehet, hogy ő képes volt ellenállni a dolognak.
    A közepén a résznek pedig elereszt egy olyat, hogy ideje valamit megtennie. Lehet, hogy itt pont arra gondolt, hogy elmondani a többieknek az eseményeket azzal a bizonyos éjszakával kapcsolatban.

    No de túl sok a LEHET stb :D
    Egyáltalán nincs kizárva, hogy a legnagyobb marhaságot írtam le :)

    VálaszTörlés
  81. Jó akkor sokadszorra:

    Nekem nem nehéz belátni, hogy nem mindegy kivel hogyan beszélek. Neked azt nehéz, hogy ez nem valami objektíven számonkérhető dolog? Máshol húzzuk meg Te és én a határokat, ami szívünk joga. Nincs semmiféle tetszelgés, bár sok dolgot elárul, hogy szerinted ez az lenne. Ki kell, hogy ábrándítsalak van jobb dolgom is annál, hogy Nektek játsszam a fake rosszfiút. Vagy mit.

    Az, hogy Te ennyire primitív vagy, hogy a stíluson akadsz fenn, az azt hiszem nem az én szegénységi bizonyítványom. Mondd csak mit is kéne éreznem szánalmon kívül azok felé, akik az állításod szerint azért nem foglalkoznak a mondandóm érdemi részével, mert nem tetszik nekik ahogy írok? :) Na bumm, majd lesznek mások (ahogy voltak is), akik reagálnak.

    A conos témát hagyjuk, mivel én meg Te más dolgot tapasztaltunk, és teljesen szubjektív a téma, így úgysem fogunk egyetérteni. De azért örülök, hogy neked máshogy jött le az a con, amin Te voltál. Ez esetben lehet megváltozott az évek során, ami mindenképpen pozitívum.

    Ajándéknak veszem mikor valaki itt válaszol. Ajándéknak, mert örülök neki, hogy a sok felhasználó között van olyan is, aki túl tud lépni azon, hogy "némmá ez azt írta, hogy rinyagép fúú de paraszt".

    "szóval neked azt jelenti a vita, hogy emberek állnak egymással szemben és mindegyik üvölti a magáét, és aki hangosabb vagy hatásvadászabb, az nyer."

    Az általad idézett mondatomból ezeket meg nem tudom, hogy mégis hogyan szűrted le. Innentől kezdve a hozzászólásod meg átfordul a LOL-zónába, ahol már nem igazán lehet érdemileg beszélgetni.
    Igazából végszóként csak annyit tudok írni, ha állandóan mások stílusán fogtok leragadni, akkor bizony még sok-sok koppanás fog érni benneteket az életben, mivel bizony sokan lesznek olyanok, akikkel muszáj lesz vitáznotok, és nem illatosan, aranypapírba csomagolva fogják elétek tenni a véleményüket. :) Vajon akkor is elő fogjátok húzni a 'nem tetszik a stílusod' érvet? És vajon hányan fognak teljes erőből pofánröhögni utána? :)
    De én le is zárom itt ezt a témát. Akinek van rá igénye, hogy tovább folytassa, az írjon e-mailt, vagy hozzon létre egy ingyenes fórumot aztán mehet a dolog. Itt a továbbiakban én nem fogom folytatni, egyrészt mert unom, másrészt meg tök átláthatatlan az egész.

    VálaszTörlés
  82. Örülök, hogy végre a Herpi Derpi roncs Derbi srác is felhagyott azzal, hogy tovább vitázzon és végre lezárta a témát, amit ő indított el :)

    VálaszTörlés
  83. Herp Derp,
    "Jó, akkor sokadszorra" detto :

    Hát én meg nem zártam le a témát. Elbeszélünk egymás feje mellett, illetve te beszélsz el az én fejem mellett, vagy csak nem akarod meghallani, amit közölni szeretnék. (-parlament utalás innen, mert ha ez van, ahhoz élőbeszédben felemelt hang is társul)
    Kénytelen vagyok reagálni, mert ez a bejegyzésed árulkodik arról, hogy még mindig tévedésben leledzel, pedig többen többféleképpen próbáltuk tisztázni.
    Számomra teljesen átlátható.
    Na jól figyelj :

    Nem CSAK a stílusodon !!! Sőt, engem legjobban nem a stílusod akasztott ki, hanem a véleménynyilvánításaid. És úgy vélem, hogy a legtöbben, akik olvassák a blogot részletesen, szintén így vannak vele.
    Ha a "stílus", beszólogatások, a Dani és 1AÉ iránti kritika miatt lennénk kiakadva úgy általában, akkor példának okáért Csermelyt már régen kiutáltuk volna innen, mert ő aztán kritikus egyéniség...
    De nem ez van, Csermelynek szinte külön rajongótábora lett itt. o.O :D
    Vajon mi az oka?
    Csermely igazságosan (talán kicsit szigorúan) kritizál, még ha néha durván is, nem köti az ebet a végletekig a karóhoz, be tudja látni, ha tévedett egy vitában.
    Plusz lehengerlő a stílusa és a humora. Még sorolhatnám, nem vét olyan hibákat egy vitában, mint az előbb te. Figyel arra, mit mond a másik, elgondolkodik rajta, miben lehet igaza, és nem cáfolja meg önmagát, ezenkívül ügyel arra, hogy a szóhasználata pontos legyen és ne félreérthető. (Leszámítva az időnkénti költői túlzásokat.. :D de az mindenkinél belefér, ahogy az önirónia is... )
    Nos, te akartál annyira vitázni...

    Szóval NEM A STÍLUSODON akadtunk fenn totál, asszem az már csak a hab volt a tortán.
    Azért a stílusodat emeltük ki, mint bűnöst, mert ezzel elveted a vita lehetőségét, hogy azok után amit eddig összehordtál blogon, minimálisan is jó szemmel tekintsünk rád. A stílusoddal megbélyegzed, és szinte eleve kizárod a vita lehetőségét. Olyan mintha ordítoznál, ordítozva pedig nem lehet vitázni, csak veszekedni. Veszekedni meg nem fogunk veled, ha hülye vagy és idejössz öncélúan trollkodni és sértegetni, minek álljunk szóba veled. Ez majdnem olyan, mintha egy skinhead szélsőjobbos menne fel egy meleg közösségi oldalra beszólogatni, hogy mi nem tetszik neki. Plusz a reakcióiddal azt a benyomást kelted, hogy valójában nem érdekel a másik véleménye, NEM mások véleményét megismerni jöttél, hanem a magad véleményét kiordítani a világba. A nyitottság minimális jele nélkül. Idejöttél erre a blogra, tudod, hogy legtöbben animerajongók, és elkezdted az 1AÉ-t szídni, aztán a cont, aztán a conrajárókat, megismerhettük részletesebben a világutálatod ezen részét, és hogy értetlenül állsz a jelenség előtt. Azok után, hogy előző blogbejegyzések alatt sértegettél nagyon sok mindent, amit szeretünk, és néhányan megpróbáltak érdemben hozzászólni, de te csak folytattad a tombolásod... békén hagytunk, eltűntél, de most újra visszajöttél, és most sem úgy tűnik, hogy érdemi vitára hajlamosan, bár azt állítod.
    Személy szerint az előző blogbejegyzések óta maradt bennem a feszkó, szóval bocs a monológokért mindenkitől, hogy ilyen kib* sok helyet foglal.
    Herp Derp,
    igen, mindig lesz valaki, akinél ezzel kihúzod a gyufát, de úgy tűnik te kifejezetten keresed ezeket az embereket, csak ne nevezd ezeket érdembeli vitáknak, mert hiszem, ha láttam, hogy valaha lett ennek eredménye nálad a feszültség kiadásán kívül, és azt leszámítva, hogy a másik már beismer bármit, hogy igazad van biztos, meg hogy zöld az ég, csak hagyjad már békén.
    A "nem tetszik a stílusod" nem érv volt, hanem egy állítás. Az érv az volt, hogy miért nem ajánlott ezt a stílust használnod, ha velünk akarsz vitázni.
    Nem illatosan és aranypapírba? Telitalálat. Szerencsére van beépített fordítóprogram is..
    Unod, tök átláthatatlan, ez megfutamodás. Ahhoz képest, hogy kötötted az ebet a karóhoz. Felismerem, ha valaki nem vérbeli vitázó. Akkor mi is volt a valódi cél, ami idehozott?
    O.O lol

    VálaszTörlés
  84. XD ja igen,
    plusz még Fekete Danit is bíráltad, és őt is nagyon szeretjük. :D
    Pont kifelejtettem az előbbi felsorolásból. XD
    Pedig az ő blogján vagyunk, és innen indult a legutóbbi vita. O.O bocsesz, Dani
    Oké, itt a vége a lavinának.

    VálaszTörlés
  85. Akkor utoljára, röviden.

    Kérlek mutass rá, hol cáfoltam meg önmagamat. Ezen kívül ha figyelmesen olvastál volna, akkor láthatod, hogy több helyen igazat adtam a másiknak, az előző postomban például neked is a con témában, vagy még előtte Daninak :) Elbeszélek a másik mellett? Nekem ezekből úgy tűnik, hogy az Te vagy. Persze jó dolog megvádolni a másikat, csak mikor bizonyítani kéne a dolgokat, akkor van egy kis baj. :)

    Ha nem érdekelne mások véleménye szerinted válaszolgatnék a legjobb tudásom szerint? Most őszintén. Pont leszarnám, hogy mit írogat a sok hülye, ha nem érdekelne, hogy ki mit gondol, esetleg minden összefüggés nélkül trollkodnék, teljesen figyelmen kívül hagyva, hogy ki mit ír. Legalább gondolj bele abba, amit leírsz, akkor rájössz mekkora faszság. :)

    Teljesen legitim állítás az, hogy nem tetszik a stílusom. Tudod mit? Oké. Még mindig: és? Leírtátok ezt egyszer, leírtátok ezt kétszer, és továbbra is ezen pörögtök. Na ez az amit unok. Ez meg, hogy hogyan ajánlott veletek beszélnem. Vicc. Elnézést miért is kéne nekem bármiben is igazodni hozzád/hozzátok? Csak azért mert Neked/Nektek úgy jobban tetszene? Nekem meg jobban tetszene, ha miközben írok két top 10es csajszi masszírozna. De hát ez már csak az így járás tipikus esete ugyebár. De funny fact csak számodra: általában a legtöbb emberrel ilyen stílusban vitázok, és lám mégis vannak barátaim, és annál több haverom. Azt hiszem akkor a hiba az Ön/Önök készülékében van. :)

    Megfutamodás jah. :D Az unalmat már fentebb kifejtettem. Átláthatatlan mert tökömnek van kedve állandóan felgörgetni meg kontrollcé kontrollvézni. Meg minden hsz-nél beirkálni a hitelesítő kódot.
    Ezek után ha gondolod/gondoljátok írok egy random bejegyzést egy saját blogra aztán oda lehet jönni, csak hogy ne itt rontsuk a levegőt, főleg, hogy már Dani rég megmagyarázta számomra azokat a dolgokat, amiket kérdeztem tőle, ezt a turbóízlésrendőrösködést meg máshol is lehet folytatni. ;-)

    VálaszTörlés
  86. Végre egy értelmes dolog, amit írtál Herp :)
    Van egy ötletem.
    Csinálj saját blogot azzal a címmel, hogy ,,Herp Derp vita központ''! És aki szeretne veled vitázni vagy akárcsak beszélgetni, vagy egyáltalán akad bárki is aki szívesen olvassa a hozzászólásaidat az ott megteheti ^^
    Milyen ötlet?

    VálaszTörlés
  87. (jó nézni ahogy ezek veszekednek XD)

    na de a lényeg!

    kozak.matyas95 :

    itach/tobi? hogy lehetnének már egy itachi azt se tudta hol a füle (szó szerint)
    .tobi meg pont kérdezte leo-tól hogy ki az a 3. szevasz tobi.
    én nem akarok vitázni csak mondom amit gondolok lehet hogy rosszul gondolom és neked/nektek van igazatok. én csak véleményem irom ezért van a hsz.

    VálaszTörlés
  88. Lehet igazad van itachival kapcsolatban :)
    Azonban én szerintem Tobi száz, hogy tudja mi történt.
    Elvégre is amikor megtudta, hogy Leo és Elton tudják mi történt akkor, nem azt kérezte, hogy mi volt, hanem azt, hogy ki az aki még tud róla.
    Viszont van egy dolog amit én sem értek..... Tobi vagy nem tudta, hogy össze volt firkálva a maszkja, vagy jól játszotta a hülyét, de ha nem tudta, akkor hogy történt? Hisz az állításaim alapján elvileg tisztában kellett volna lennie ezzel, nem?
    Szeretek bele menni a tippelgetés és érvelések határára :D

    VálaszTörlés
  89. Ja és a félreértés elkerülése végett én vagyok kozak.matyas95 :)
    Csak név változtatás történt :)

    VálaszTörlés
  90. Herp Derp :

    "tökömnek van kedve állandóan felgörgetni meg kontrollcé kontrollvézni. Meg minden hsz-nél beirkálni a hitelesítő kódot."
    - na éppen ezért nincsen kedvem, kigyűjteni a részeket, ahol rácáfoltál önmagadra. Plusz mert van más dolgom is. Talán majd később, ha addig meg nem teszik ezt mások..
    Nem kerülte el a figyelmemet, hogy apró dolgokban ugyan igazat adsz másoknak, elnézést, TÚLOZTAM, ami a vita lényegét képezte, abban makacs vagy.
    Hogy elfogadtad Dani magyarázatát? - Még szép.
    Hogy a con témában igazat adtál? Nem mondanám, csak azt ismerted el, hogy "oké, ezt tapasztaltad TE. " Nem azt mondtad, hogy "igazad van, tényleg így van", hanem hogy "elhiszem, hogy te így látod". (De ha kint lettél volna azon a conon, amelyiken én, te is így láttad volna, mint én? - erősen kétlem.. )
    Elismerted a lehetőségét, hogy TALÁN megváltozott azóta a con.
    Nos, szerintem ez a "néző szemével" tipikus esete. Lehet, megpróbálhatnád más szemszögből nézni.

    Tényleg úgy csinálsz, mint aki nem érti... Nem azért kéne igazodnod, alkalmazkodnod, mert úgy jobban tetszene, hanem hogy, figyelj, betűzöm :

    E L Ő S E G Í T S E D
    az érdembeli kommunikációt!
    Szerintem fontos, hogy a vitázók tiszteletben tartsák egymás véleményét, és megadják egymásnak minimálisan az alapvető, kölcsönös emberi tiszteletet. Úgy tudtam, például ezt jelzi AZ is, hogy milyen stílusban, hangnemben beszélsz a másikkal. O.O
    "Ha nem érdekelne mások véleménye szerinted válaszolgatnék a legjobb tudásom szerint? Most őszintén. "
    -Persze. Nekem ez teljesen logikus. Azt hittem, a vita kedvéért vagy itt, nem? :P
    Ez bonyolult. Nem azt mondtam hogy teljesen nem érdekel mások véleménye, hanem hogy azt a benyomást kelted, hogy mélységében nem vagy hajlandó megismerni mások álláspontját, mert ANNYIRA nem érdekel. Csak elolvasod-átfutod, elereszted a füled mellett szinte, hogy aztán megint a saját hangodat hallathasd. Legalábbis a reakcióidból így tűnik...
    Vagy csak túl sietős vagy.

    "esetleg minden összefüggés nélkül trollkodnék, teljesen figyelmen kívül hagyva, hogy ki mit ír. "
    - Hát, komolyan mondom, még az is jobb lenne ennél.
    Csinálhatsz, random bejegyzést saját blogra, de szerintem ezekután két dolgot várhatsz : 1. Senkit nem érdekel. 2. Ha valaki mégis feltéved, az ugyanúgy trollkodni fog ott, mint te itt. That's all.

    VálaszTörlés
  91. Julvan Renge-kün, sok lesz a végén még újra belefog a mondókájába és nem lesz ennek vége :D
    Inkább szálj be a találgatásba, hogy mik a lehetőségek :)
    Ezzel kapcsolatban is nyilváníts véleményt! xD

    VálaszTörlés
  92. kicsit sok már a vitatkozás nem gondoljátok? :)

    VálaszTörlés
  93. Én is ezt mondom :)
    Inkább találgassunk, hogy ki az az egy valaki még :D

    VálaszTörlés
  94. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  95. Nem. Rájöttem felesleges. További szép napot!

    VálaszTörlés
  96. Matyi :

    Csak bele ne fogjon, mert "enyém az utolsó szó" :
    http://www.youtube.com/watch?v=XD3Z6nFeRgg
    Volt egy-két tippem, de amióta kommenteket olvasom, kicsit elbizonytalanodtam...
    Szal nemtom..

    VálaszTörlés
  97. VICTORY! tütü tü tű tűű tű tü tütűű //final fantasy ._.//

    VálaszTörlés
  98. Mert én jó vagyok :D
    De csak mérsékelten ^^

    VálaszTörlés
  99. renge, szerintem meg lassan mindenki be...
    http://www.youtube.com/watch?v=cZQtFKj8f-A

    ^.^

    VálaszTörlés
  100. Herp Derp :

    További szép napot neked is!

    VálaszTörlés
  101. Matyi:

    tobinak mondta is hidan hogy arra tisztán emlékszik hogy itachi firkálta össze a maszkját + leo mondta hogy " nem lövöm le a ponént" hogy elárulja tobinak az igazat.

    VálaszTörlés
  102. Nekem valahogy akkor is úgy érződik, hogy Tobi tudja mi történt aznap éjjel :D
    De ki lehet az aki rajtuk kívül tudja?
    (Milyen híres lett hírtelen szegény csongi meg a bandája :D)

    VálaszTörlés
  103. DANII SEGÍTS! :D
    TOBI TUDJA, HOGY MI TÖRTÉNT AZNAP ÉJJEL?? :O

    VálaszTörlés
  104. hmm... most hogy újra megnéztem a 20. részt, rájöttem, hogy a Hidan-os és a Greedes ötlet nem is olyan hülyeség. Hidan megálmodja a jövőt. szóóval. ha valahogy összerakják őt (aminek elég minimális az esélye) akkor taláán lehet ebből valami.
    És mivel Greed volt a kecóban ráadásul Sasukina "embere" esetleg ő tudja, hogy mi történt. Bár aztán ki tudja :D

    VálaszTörlés
  105. Úgy vettem észre, persze javíts ki ha tévednék, de mintha lett volna egy efektus a Prince of Persia II részéből amikor Jiraiya bentvan az Akatsuki kecóban xP Csak kiváncsi vagyok h a véletlen szüleménye e ez a hasonlóság : DD

    VálaszTörlés
  106. Bella ne haragudj de hüleséget irták

    : "Hidan megálmodja a JÖVŐT. szóóval. ha valahogy összerakják őt (aminek elég minimális az esélye) akkor taláán lehet ebből valami." kiemeltem a JÖVŐT mert nem a multat hanem a jövőt. csongi meg ugyan úgy be lett baszva mint a töbiek.

    VálaszTörlés
  107. Dani érthetően leírta, hogy nem Greed az :P...mellesleg újranéztem az érintett részeket és még mindig Hidan az esélyes.... fentebb( és még fentebb xD) leírtam az elméletemet, most már egyre kíváncsibb vagyok, hogy ki lesz az :3

    VálaszTörlés
  108. VAAAAGY..... a fekete macska? Mert ő még tanácsot is adott a csapatnak, szóval lehet, hogy hülyeség de ő lenne a másik tippem :D

    VálaszTörlés
  109. VAAAAGY..... Sasukina valahogy feltámadt xD, ez összefüggne Itachi elintéznivalójával, meg Pein a *trilógia* utolsó részében meg is említi, hogy Ő volt az egyetlen aki tudott valamit arról az éjszakáról... Szóval a 3 tipp: Hidan, fekete macska, Sasukina .... ÉS MOST MÁR LEÁLLOK :P

    VálaszTörlés
  110. Ez már milyen nagy!!!!

    na de az elejére. kb. fél éve keresek egy játékot csak nem tudtam a nevét azt tudtam hogy vannak benne emberek és el leheet őket ütni.
    most gondoltam nézek képeket Dani milyen játékkal játszik. MIT LÁTOK!!!!! A Carmageddon 2 volt a neve annak a játéknak egész végig azt kerestem.
    Köszönöm Dani.

    Ez már milyen nagy!!!

    VálaszTörlés
  111. Szia! Na igen, azt, hogy össze lett csapva én magam is éreztem...alapvetően nem lett volna vele gond, csak olyan nagy káosz volt, legalábbis nekem, de adok még neki esélyt, majd megnézem még egyszer-kétszer, de ahogy pl az eddigi részeknél sajnáltam hogy vége lett, úgy ennek vártam, h mikor lesz már vége, mert fura volt...
    Remélem a továbbiakban oylan résuek jönnek, amikkel azért szívesebben foglalkozol, mert nah, lássuk be függő vagyok, meg még jónéhány emberke ebben az országban, szóval hajrá!
    Üdv, Annsia

    VálaszTörlés
  112. Én a valóságban utálom a narutot és csak azért néztem egy darabig mert az 1aé narutora alapul és hogy nehogy lemaradjak má.De a legutáltabb karaktert már kizártad, Sasori -t.

    Amúgy a legjobb jelenet ebben a részben kisame ütés+bocsánat kombója volt, amin még mindig röhögök.De annyira vártam a részt h leszartam a Deidara harcot, de nem tekertem tovább.

    A vidi vége pedig nagyon felcsigázott, és az is jó poén volt amikor a boltoscsaj kezét odaadta Leoéknak.

    VálaszTörlés
  113. Én asszem tom ki az a személy aki tud arról az éjszakáról.




    (Kisame ideiglenes fehér hasonmása)

    VálaszTörlés
  114. http://pivotgifek.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  115. Szövegértésből elégtelen... NEM Suigetsu NEM Füves Cs és NEM Greed!!!!!!!!!!...Esküszöm, ha valaki megint ebből a 3ból tippel annak kiharapom az egyik veséjét a helyéről -.-".... és közben gonoszul kuncogni fogok :D

    VálaszTörlés
  116. Hát három dologra valakire tudok gondolni h kilehet az aki tud még arról az éjszakáról:
    1. Sasukina, de mivel hogy ő meghalt, bár nekem van valamiért egy olyan érzésem hogy Sasu2 hirtelen felbukanásának jelentősége vele hozható kapcsolatba, de végülis, nemhiszem hogy újra éledne, hacsak nem halt meg.2.Sasu2, de Leo nem utalna arra hogy nem akarja lelőni a poént ha Sasu2 volna az a személy mert tőle bisztos h nem tudnának meg semmit.3. Greed, azér gondolo még rá mert az egyetlen embere volt Sasukinának, és róla azóta nem tudunk semmit.Úgyhogy szómiszó szerintem a Greed lesz az.Esetleg még egy Hebis tag akire gondolni tudok, de majd lesz ami lesz.

    VálaszTörlés
  117. de jó h épp előtted írtam valamit xD... amúgy én is tippeltem Sasukinára, le is írtam, hogy miért :P

    VálaszTörlés
  118. Hát én max 3 emberre tudok gondolni.
    1, Suigetsu
    2, Füves CS
    3, Greed
    Ők a legvalószínübbek.
    Szerinted Hana-chan lehetséges? :O

    VálaszTörlés
  119. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  120. én még mindig arra gondolok, h mint dani írta, sasu2 őt szimbolizálta, és itachi is ezt a szót használta, hogy sasu2 megjelenésének szimbolikus jelentése van. Szerintem ez kb azt jelképezte, h megjelent a hebis barom az 1AÉ-ben, de csak Dani, csak az 1AÉ maradt, szal hagyják békén egymás munkáját :'D

    //előző hsz-emben volt 1-2 elírás, és t*szta a szemem, ink deleltem, és újraírtam.//

    VálaszTörlés
  121. amikor sasu2 repül akor a háttérben azok a végtelen történet szereplői nem ??
    am szerintem szali csongor az a gremma énekese:P :D

    VálaszTörlés
  122. Matyi, remélem tartasz magadnál néhány konyhai fűszert mert most lakomázni fogok *muhahhaaa*... de amúgy köszi xDD

    VálaszTörlés
  123. Am Füves CS re egyátalán h lehet tippelni?Dant-C nem bírja elviselni a karaktert akkor miért rakná egyátalán bele, az hagyjá' hogy még tud is valamit az éjszakáról.

    VálaszTörlés
  124. mert szerintem így fer. (mert zoli is foglalkozot Kakuzu-val) de lehet hogy nem rakja bele ha nem akarja.

    VálaszTörlés
  125. De Ha benne is lenne füves CS akkor hogy nézne ki?

    (http://hos-szuletik.blogspot.com/ nézzétek meg)

    VálaszTörlés
  126. Nem igazán szeretném elszólni magam, így megpróbálok egy tippre sem reagálni, de nem bírom kihagyni, hogy annyit ne nyögjek be:

    Senki, azaz SENKI nem találta ki eddig a 3. személy kilétét.xD

    Jah, és az eddigi kedvenc tippem: Elton.xD
    (Leo' maga mondja a 28. epizód végén, hogy kettejükön kívül van egy harmadik személy. Leo + Elton + ?)

    VálaszTörlés
  127. Dani :)
    Ejnye, te kis gonoszka :D
    Szereted nézni, ahogy a rajongók itt szenvednek a kérdéssel, mi? XD

    VálaszTörlés
  128. Dani, akkor legalább annyit árulj el, hogy szerepel egyáltalán az érintett részekben? Mert én speciel eddig csak a *másnapos* epizódokból indultam ki :O

    VálaszTörlés
  129. Szerintem meg az a full meal alcehmist-es csávó azt hiszem Kapzsi a neve aki a 22.rész végén mivel az a sasukina embere volt ő vitte oda Itachit gondolom be volt avatva a tervbe és ő intézte az estét is.De az csak egy feltételezés bár ez lenne logikus.

    VálaszTörlés
  130. Úgy hívják, hogy Greed.
    És most írta Dani, hogy az eddig említettek közül egyik sem talált.
    (és Greed-et már megemlítettük)

    VálaszTörlés
  131. de az a navi vagy mi akit a pain ellök a francba a 21edik részbe az nem lehet ??

    VálaszTörlés
  132. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  133. de am a 23.részben zetsu aztmondja jön 1 sztorival ...majd azt is megtudjuk vagy az az ??
    tom no spoiler ... :/ :(

    VálaszTörlés
  134. 23.részben az volt a sztori hogy elmesélte hogy a sasuke meg a csapata próbált eljutni az akatsukihoz vagy nincs igazam?:D

    VálaszTörlés
  135. lehet :D csak to próbálja mindenki kitalálni h. ki lehet azu az ember:P
    má arra a rohatt macskára is gondoltam :P :D
    de kössz

    VálaszTörlés
  136. http://kepmegosztas.com/kepek/leo1/

    Egy leo fan art szerintem rengeteg hiba van benne de egy jó barátom biztatására elküldtem :D

    VálaszTörlés
  137. Konan!
    Szerintem Konan lesz az aki tud még arról az éjszakáról!
    Konan se mondta soha egyszóval sem hogy nem tud semmit, és tőle nem is kérdeztek.
    Sőt, szerintem a momentum ami lefutott Leo szeme előtt amikor meghalt az az hogy: Hogy a tegnap éjjelt megértsétek, a malacfarkat kövessétek.
    És bizonyára az is leesett neki hogy ő látta Konan malac farkát, és hát Konan semmit se mondott róla. De szóljon valaki ha Konant már tippelték. : D

    VálaszTörlés
  138. MEGVAN!!!!!!!!!! A 21. részben szereplő fekete macska az aki még tud az északáról. A annak idején Hidan meg is kérdezte hogy honnan tud az éjszakáról. De a macska eltűnt. Lefogadom hogy ő az utolsó aki tud valamit a buliról!!!!!! Ezt hamar meg fejtettem.

    VálaszTörlés
  139. Kristóf....ennyire azért ne legyél benne biztos mert jóval előtted már tippeltem rá és Dani azt írta, hogy eddig senki sem találta el...szóval bukta :P

    VálaszTörlés
  140. Dani honnan szeded a hangeffekteket? pl.lávafolyás(25.rész)

    VálaszTörlés
  141. Héj, Hana-chan, nemtudod h tippelt e valaki elöttem Konanra?
    "Konan!
    Szerintem Konan lesz az aki tud még arról az éjszakáról!
    Konan se mondta soha egyszóval sem hogy nem tud semmit, és tőle nem is kérdeztek.
    Sőt, szerintem a momentum ami lefutott Leo szeme előtt amikor meghalt az az hogy: Hogy a tegnap éjjelt megértsétek, a malacfarkat kövessétek.
    És bizonyára az is leesett neki hogy ő látta Konan malac farkát, és hát Konan semmit se mondott róla. De szóljon valaki ha Konant már tippelték. : D"

    VálaszTörlés
  142. Smiki, Danit ismerve kitelik tőle, hogy saját maga gyártja őket XD

    VálaszTörlés
  143. Ràkeresel a neten.èn legalàbbis ezt teszem.

    VálaszTörlés
  144. VAGY sajàt magad produkàlod ^^

    VálaszTörlés
  145. Hát nekem nincs most energiám végig olvasni az összes eddigi kommentet...bocsi xD...de ezt te is megtudod tenni magadtól :P

    VálaszTörlés
  146. Hát tultettél magadon,elképesztően jó rész."Persze eltekintve attól hogy brutálisan kivégezted a 2 kedvencemet" :D de mindennek van jó oldala.ök is beszélhetnek Jackoval A részt Poénok tömkelegének is lehetne nevezni,köztük a kedvenc poénjaimmal: 1.bocsánat! ez egy kombó volt
    2.Ne lábatlankodj itt Ulqiorra
    3.tudom hogy olyan
    stabil az érzelemvilágod,mint
    a mühelypolc aminek nekirohant
    a szefós hülyegyerek de...
    és még sorolhatnám.
    Természetesen a grafika a csúcson van,és most Shikamaru eszével próbálok gondolkodni a személyröl aki tudhat arról az éjszakáról.am most ha hirtelen kellene tippelnem akk én vagy Itachira tippelnék,vagy kapzsira,mert végülis ö dolgozott Sasukinának és Sasukina tudta az igazságot.Am mégegy kérdés egy régebbi részröl: asszem 19 rész (szia após,szia anyós) a végén Kisame mondja h visszatért,kire céloz,vagy mire céloz?

    VálaszTörlés
  147. vagy talán Csongi.Szalai Csongi

    VálaszTörlés
  148. nem szükitenéd egy kicsit a kört?él vagy halott,valós naruto szereplö vagy kitalált,akatsukis vagy sem,vagy legalább annyit árulj el hogy van-e valami utalás bármely részben az illetőre,vagy csak tippeljünk???És lécci tégy meg nekem egy szivességet,ugye már nem szeretnél tul sok részt csinálni,hát abba a kevés részben rtöbb akatsukist ne nyirj ki.kösz

    VálaszTörlés
  149. Shikamaru, tényleg :D
    ...és ide minimum egy Shikamaru kéne, hogy felgöngyölítse az események szövevényét.. XD

    Csak, hogy ne idegesítsétek Danit és egymást olyan találgatásokkal, amik az "Eddig senki nem találta ki" kategóriába tartoznak, kigyűjtöttem nektek, íme :
    Suigetsu, Füves Cs, Greed, Deidara, Juugo, Hidan, Sasu2,Konan, Tobi, Itachi, Sasukina, Kisame ideiglenes fehér hasonmása, fekete macska, Füsti fecske, Szalay Csongi, Hana-chan XD,- igen, úgy látom, itt már átment a találgatás lolzónába..
    Kakuzu nem kapott egyértelmű jelölést, szal nemtom, de zárójelben ideírom őt is.
    Szóval ők mind : NEM az a bizonyos 3. személy, akire Leo gondolt.
    Egyébként, szerintem nem ennyiben merül ki az egész, hogy ki a 3. személy, igazából kb. olyan rétegesen el lehet gondolkodni az utalásokon, párbeszédeken, szituációkon, hogy az agytrösztöléstől rögtön a Death Note-ra asszociáltam.
    Szerintem lesznek itt még meglepetések. :D
    Igazából én azon lepődnék meg, ha nem lennének. XD:D

    VálaszTörlés
  150. XD jaja,am a Kisame fehér hasonmása Kapzsi, a Fullmetam Alchemistböl,amugy meg Danin kivül valaki tudja ezt a relytélyt???Most komolyan elökeresem a cosplay cuccaim közül a tekercseket: Idéző tekercs-->Shikamaru, L , Yagami Light, Near,nesze bazmeg,gondolkodjatok. :D

    VálaszTörlés
  151. Renge-kün

    Ezt az utalást rólam most nem vágom xDD...még reggel van :P

    VálaszTörlés
  152. Igen, Kisame hasonmása Kapzsi, vagyis Greed.Szal aki az elöbb felsorolta hogy kik nem lehetnek, 2X említette Greedet, egyszer Greedként másodszorra kisame hasonmásaként.

    VálaszTörlés
  153. Fuh már láttam egy csomó dolgot:

    "Suigetsu, Füves Cs, Greed, Deidara, Juugo, Hidan, Sasu2,Konan, Tobi, Itachi, Sasukina, Kisame ideiglenes fehér hasonmása, fekete macska, Füsti fecske, Szalay Csongi"

    Elösször is Greed volt az ideiglenes fehér Kisame. De olyat is láttam hogy valaki kioktatja a másikat arról, hogy Greedet nem Greednek hívják hanem kapzsinak - azoknak akik ezt nemtudják elmondom hogy a Greed és Kapzsi egy és ugyan azt jelenti xP

    VálaszTörlés
  154. Áh megelöztél Toa >:/ xD én akartam oktatni xD

    VálaszTörlés
  155. Megvan:Nagato! ezt jobb ha levezetem.szal Nagato Peint irányitja.Pein pedig megmurdel.Pein elött lepörög az élete,de mivel Nagatoval egyyek,ezért Nagato is látta

    VálaszTörlés
  156. nem is nagy butaság :O...bár nemtom az EAÉ világában is azok e? Szerintem 2 külön személynek vehetjük őket a sorozatban... ne kövezzetek meg ha nem xD

    VálaszTörlés
  157. Szerintem meg akàrmennyire is kìvàncsiak vagyunk,ne lojjuk le a poènt ès vàrjuk meg amìg kiderul. ;)

    VálaszTörlés
  158. markov
    Jaj de nem szeretem mikor valakinek ennyire igaza van xD de amig világ a világ minden igazságban ott rejlik az igazság : D

    VálaszTörlés
  159. am ja,én se szeretném lelőni a poént, de én ilyen Shikamaru stilust képviselek,és mindent meg akarok fejteni.De most elakadtam

    VálaszTörlés
  160. Aztán higgyétek el az lesz, hogy amikor megtudjuk ki lesz az, mindenki a homlokára csap, hogy: *B_SSZA MEG!!! TÉÉÉÉNYLEG* -critical fail x"DD

    VálaszTörlés
  161. Jò gyerekek, èn is talàlgattam nèha magamban,de gondoltam a dolgot jobban èlvezem ha magam kigondolom ès utàna làtom,hogy igazam volt,minthogy kibeszèlem a tobbiekkel ès amikor màr biztosra tudjuk ki az akkor làtjuk,hogy valòban o az.Szerintem ìgy nincs sok èrtelme.Szal ne talàlgassunk mert utàna az alkotò se orul ha az orra alatt kitalàljàk.Tapasztalatbòl mondom ;)

    VálaszTörlés
  162. Találgassanak csak, Márk. Eddig sem jártak még csak a közelében sem, később sem fogják kitalálni.:)
    Ha meg mégis beletrafál valaki, már annyi féle őrült elméletet gyártottak itt egyesek, hogy el is fog enyészni a sikeres tipp.:)

    VálaszTörlés
  163. Hana-chan :
    Ja, azt az utalást én sem vágom. Én csak felsoroltam, akikre korábban voksoltak, és valami vicces kedvű téged is jelölt. XD

    Toa Tomatsu :
    "aki az előbb felsorolta"? XD az én volnék, de nem tudtam, hogy ekkora respektem van, mint Tudjukkinek, hogy már a nevemet se meritek említeni. XD
    Akkor Greed-et 2x említettem, sorry.
    XD De ebben a sztoriban már nem k..ra tökmindegy??? XD

    XDXDXD Pein, az öten van, de nem is ő(/ők) most, hanem Nagato, Kakuzu sem egy egész volt, asszem 4 vagy 5 felé tudott szakadni,amíg élt, aztán még Deidara is kapott belőle egy darabot, úgy tűnik. És akkor még a többit fel sem soroltam. Vagy egy valaki helyet vannak többen, akik őt képviselik, vagy pont fordítva, többen tömörülnak egy test mögé. pff, kész katyvasz az egész... Közben azt sem tudni, hogy a színfalak mögött valójában ki melyik csapatban játszik, vagy ki mit szándékol.
    Tobiról is mennyi idő után derült már ki, hogy Uchiha Madara, és hogy olyan szép világuralmi tervei vannak, mintha Stewie Griffint összegyúrták volna Káosz Professzorral, ( "mert mindenki tudja, hogy : Butters!!! Ő hát!" XD )

    fanmade7 és Toa Tomatsu : Köszi az közoktatásért. :D

    Szilvia : Nagato szerintem is gyanúsan jó ötlet. Látom, hogy Shikamaru, L, Yagami Light és Near nem hiába tartottak bainstorming-ot. :D

    fanmade7 ismét :
    igazság, csak i nélkül,mi? XD

    VálaszTörlés
  164. nem mondod, hogy tippeltek engem? xDD...ez megtisztelő :P... jó is lenne benne lenni a sorozatban :D *SEEEEEET DREAMS*... hát én is felhagytam a találgatással, inkább várok...addig is olvasgatok még néhány Kakuzu x Hidan fanfictiont...hát, abban az epizódban amikor Kakuzu megkérdezte az *istenemtől*, hogy buzi-e, olyan orrvérzést kaptam, hogy egy darabig nem kéne véradással fáradoznia senkinek sem x"D...kicsit reménykedtem, hogy a válasz IGEN lesz, de mégsem :(...

    VálaszTörlés
  165. hoppsz egy w kimaradt a sweet-ből...scusa...áh mennyire jó lenne élőben is társalogni magyarul...már elegem van az olasz-angol-német csevejekből :P

    VálaszTörlés
  166. Ááá, egy yaoi-fangörl :D
    Ezt még megértem, nade Hidant. XD :D
    De te csak külföldiekkel együtt lax, nem? De azért Mo.-n vagy... (?)

    VálaszTörlés
  167. Nem, Olaszországban tartózkodom jelenleg :P...hát persze, hogy Hidan...gondolj bele: Kakuzu szadista, Hidan pedig a legnagyobb mazochista a Földön...a többit a fantáziádra bízom xDD...

    VálaszTörlés
  168. Sztem lehet h már kitaláltuk, de gondoljatok Dani helyébe, ha valaki kitalálná elmondanátok neki hogy kitalálta, azis lehet h már réges régen kitaláltuk csak Dani tagadta le a vicc kedvéért, és ha így volt, akkor sikerült is neki elterelni a gyanut h már eltaláltuk...:D xD

    VálaszTörlés
  169. Nem szokásom a megvezetés.
    Ha kitaláltátok volna, akkor bele se mertem volna szólni az elmélkedésbe.:)

    VálaszTörlés
  170. jajj tényleg az epizóddal kapcsolatban volna még valami... MIÉRT kellett Eltont heterová tenni? :'(...ez nem volt szép *brühühü* .... oh és megjegyzem annak ellenére, hogy yaoi-fangirl vagyok, én igenis a férfias pasikra bukom...oké Adam Lambert kivételével x"DD

    VálaszTörlés
  171. Akkor igaz h a csajok csak a buzikra buknak O.o''
    èn picit undorodom.. XD amugy Hana-Chan,csak poènbòl megjegyzem,èn is olaszorszàgban vagyok ^^

    VálaszTörlés
  172. Nah és mivan azzal h Füvi benne lesz az 1AÉ-ben? : D

    VálaszTörlés
  173. Nem mondod??? Most komolyan? Merre felé? Én Északon a Piemont régióban vagyok Torinó megyében... és szabad megkérdeznem, hogy mit csinálsz itt? :D (mármint itt Olaszban)

    VálaszTörlés
  174. Komolyan ^^ èn igazàbòl itt lakom.De sajna èn lejjebb lakom ròmàban.De èppensèggel pàr kilòmèterrel arrèbb nyaralok Ladispoliban ^^

    VálaszTörlés
  175. Sajna??? *höh* ... Örülnék, ha engem oda helyeztek volna. (Én csak egy évig vagyok itt mint önkéntes)... mondjuk öröm az ürömben, hogy itt van Milánó, Torinó, Genova nah meg néha átugrunk a franciákhoz :P... de azért Róma mégiscsak más <3

    VálaszTörlés
  176. Hàt nèzhetsz kèt lerobbant sztorikus helyet de ott vègzodik.A tenger olyan mint csatorna,az emberek g**ik,pokoli meleg van,tigris szùnyogok,èjjeli petàrdàzàsok,halàlos tomegkozlekedès,rasszista oregemberek,minden sarkon koldusok ès mèg sorolhatnàm.Milànò egy màs hely. ;)

    VálaszTörlés
  177. Hát én csalódtam benne...tipikus ipari nagyváros...nem egy nagy eresztés...Torinó sokkal szebb, nah meg Genova.... de különben itt is elég szemetek az emberkék. Hát mivel én hegyek között vagyok, itt azért hűvösebb a levegő, múlt héten pl végig esett az eső :S. Azért is jobb Rómában szerintem, mert *minden* közelebb van. Nekem nem futja a fizuból, hogy innen elruccanjak egy hétvégére Velencébe, vagy Nápolyba...meg hát a fővárosból könnyebb is akármerre utazni. Úgy tervezem, hogy mielőtt vége a melónak még leugrok Pízába ( DIREKT nem úgy írtam, ahogy kell x"D), nemtom, te voltál már ott? Megéri, vagy csak a ferde torony van és finito? :O

    VálaszTörlés
  178. Akkor borulnék ki, ha Omnistrife lenne a harmadik személy :P
    Kigondolna rá? :D

    VálaszTörlés
  179. hát ki tudja :D...nekem is koppanna az állam a földön egyből xD... akkor már lehetne Jacko is... x"DD...biztos ő is bulizott egyet még a csapattal mielőtt feldobta a pacskert ( R.I.P :S)

    VálaszTörlés
  180. csá dani kész az első rész és irántad érzett hódolatom jeléül úgy gondoltam h a poén kedvéjér beletettem tobit(1AÉ)formában. A láva kopizásért pedig bocsiremélem azért még a szimpátia megmarad köztünk. http://www.youtube.com/watch?v=UPJjwToN8-8

    VálaszTörlés
  181. Egy faluban dolgozok az idősek otthonában...olyan ápolónő-szerűen ;)... mondjuk elég nagy türelem kell hozzájuk, mert jó páran produkálnak dühkitöréseket...szegény vesém bánta ezt meg nem is egyszer :P

    VálaszTörlés
  182. Az derék. Miért pont Olaszország amúgy? Nem hiszem, hogy a hazai idős otthonok bővelkednek ápolónőkben.

    VálaszTörlés
  183. Mert olyan szervezetnél vagyok, akik főleg külföldre küldenek embereket. Most fejeztem be a gimnáziumot, a felvételim nem sikerült, így hát jelentkeztem...Jó nyelvtanulási lehetőség, önállósodok egy kicsit, ismeretség szempontjából sem utolsó, nah meg távol vagyok az ősöktől egy darabig :P...3 országot lehetett jelölni én Svédország, Lengyelország és Olaszország mellé tettem a voksom és ezekből Olaszo. sikerült és most itt vagyok :)... igazából elvonósokkal, vagy gyerekekkel akartam foglalkozni de végül ez jött össze :D.

    VálaszTörlés
  184. Smiki98:
    A láva mellett nem szeretted volna megemlíteni Naruto összecsuklását vagy Sasuke fejeit, a felhőket, a robbanást, esetleg Kakashi befekvését a végén?

    Az addig oké, hogy szereted az Egy akatsukis életét, és bizonyos szinten hatással van rád, de ha ennyi jelenetet szószerint átmásolsz belőle, felesleges saját sorozattal vesződnöd.

    VálaszTörlés
  185. Szerintem te nem nagyképű vagy,se egó king hanem csak rossz a szemed. Naruto összecsuklását még megértem de a robbantást és a felhőket nem.A felhők és a robbantás egyáltalán nem úgy néz ki, lehet h ugyanazzal a technikával van rajzolva de nem ugyan az . A Sasukét és a Kakashit pedig egyáltalán nem értem.Emlékszel arra a bejegyzésre itt amikor valaki azt írta h fura h sasuke nem emeli fel a kezét és te egy csomó oldalt belinkeltél a Mangából amikor fújja a tüzet.Akkor te is valószínűleg a Mangából másoltad azt a jelenetet .Végül is igazad van mert a Kisimoto nem kéri számon h -Miért másoltál az én Mangámból?!

    VálaszTörlés
  186. Én a Narutot parodizálom, így logikus, hogy a Narutóból másolok.
    De akkor te ezek szerint, ha az 1AÉ-ból másolsz, akkor az 1AÉ-t parodizálod?

    Plusz olyan példát ne vágj a fejemhez, aminek nem ismered a hátterét.
    Volt, aki azt feltételezte, hiba, hogy Sasuke nem tette fel a kezét Goukakyu közben. Én erre pedig olyan képeket KERESTEM a mangából, melyeken Sasuke épp Goukakyut használ. (Kéz nélkül.)

    Egyébként a robbanásra és a felhőre nem azt mondtam, hogy lemásoltad. Viszont azt te is elismerted, hogy ugyanaz a technika.:)

    Kakashi befekvése:
    http://1.bp.blogspot.com/-_pe_Zk9PLNo/TY9tCaxuLcI/AAAAAAAAAHc/mMshnFULhvM/s1600/aka01.jpg

    Amúgy nem tudom mit háborogsz, hisz' te is tisztán kijelentetted, hogy másoltál jeleneteket az 1AÉ-ből.:)

    VálaszTörlés
  187. Az én Madárijesztőm egyáltalán nem így néz ki.Azt a kettőt beismerem.Azzal meg nem tom hogy mi a baj hogy ugyanúgy rajzolom a felhőket és a robbantást. ÉS NEM AZ 1AÉ parodizálom . :)
    ÁÁÁÁÁ..ebből elééég na jó mostantól én is csak a Mangából fogok másolni ok?

    VálaszTörlés
  188. Csak én nem értem miért muszáj feltétlen másolnod? Alakítsd ki a saját stílusod.

    VálaszTörlés
  189. u-u! megvan ki a harmadik személy!!
    Chuck Norris! Chuck Norris mindent tud.
    Tiszta zseni vagyok!

    VálaszTörlés
  190. Smiki98:
    Látom, nem erősséged a szövegértelmezés.
    Előbb fejtettem ki, hogy nem a mangából másolok.

    De nem fogom még egyszer leírni ugyanazt, amit már egyszer érthetően körülírtam.

    Kakashit illetően:
    Pedig még a váll körívét is ugyanúgy rajzoltad. Valamint a hónaljnál gyűrődő pólót is.
    Az már más kérdés, hogy alapból Kakashi és Sasori karaktere teljesen különböző.:)

    A magyarázkodásodat viszont még mindig nem értem.:)

    VálaszTörlés
  191. áhh még a tippelgetésen gondolkodok, de lassan már kifehéredik a szürkeállományom, szóval abbahagyom... pedig reménykedtem, hogy Hidan ismét színre lép valahogyan...egy világ tört össze bennem :'(

    amúgy a másolásról...az első fél percig bírtam aztán elklikkeltem xD...szóval sajnálom de ehhez a témához nem tudok hozzászólni :P

    VálaszTörlés
  192. Hello mindenki!
    Bocs, hogy lopom itt a tárhelyet hasznosnak nem igazán mondható hozzászólásomnak, de ahogy végigolvastam ezt a ki másol mit részt gondoltam leírom mit gondolok:)
    Végignéztem én is a "7-es csapat kalandjai 1. rész"-t és hát igen, nekem is egyből kiszúrták a szemem az apró kis kopik (leginkább a lávafolyam), persze megértem, hogy még most kezdted és nem volt ideje kifejlődnie a saját rajzstílusodnak, de ez azért kicsit tényleg sok (valahogy a végén Kakashi jeleneténél nekem is Sasori ugrott be:D), szal szerintem most még nem gond, de ilyen azért több részbe ne nagyon legyen, vagy legalább változtass rajta egy kicsit.
    Saját vélemény az epizódról:
    Nem lett rossz, sőt egészen jónak könyveltem el magamban, de azért felhívnám a figyelmed néhány dologra, hogy a későbbiekben még jobb légy:
    -ha megkezdesz egy animációt, mint az elején a meteor vagy mi, akkor ügyelj arra, hogy pl. oda csapódjon be ahova kell, ne méterekkel előrébb, a füstöt nagyon jól megrajzoltad de nem értem hogy ha az lején olyan részletesen megcsináltad akkor utána mért ugrott hirtelen akkorát és miért állt úgy 8 másodpercig (igen, olyan szinten nem volt más dolgom hogy lemértem:D), és ami sztem a legidegesítőbb volt az a kép ami 19 mp-is csak állt és madárcsicsergés ment alatta. Még annyit mondanék róla, hogy ha kicsit hosszabbra csináltad volna annak nagyon örültem volna mert, nagyon érdekelt, hogy mi lesz tovább és erre 4 perc után vége (ez volt az a pont amikor azt hittem hanyatt esek a nálam kétszer nagyobb székkel:D). Összegzésképpen jó volt, de sztem tudsz te még többet is és a java csak most jön. :)
    A másik meg, ha paródiát csinálnak vmiről, akkor egyértelmű, hogy vmilyen szinten hasonlítania kell az eredeti műre. Teszem azt érdekes lett volna ha Sasukénak nem a szájából, hanem egyéb meg nem nevezett testnyílásából jön ki a Goukakyu (ami persze sztem hatalmas lett volna:D), vagyis sztem ez egyáltalán nem számít kopizásnak.
    Végezetül annyit, hogy Daninak gratulálok (akár tetszik akár nem:D) a 28-as epizódhoz, ami attól, hogy szerintem is kicsit túlzsúfolt lett (és sztem inkább két részre kellett volna tagolni, félre ne érts, csak építő jellegű kritikaként mondom, külső szemlélőként) nekem nagyon is tetszett és sok sikert kívánok a további részekhez.
    Na hali!

    VálaszTörlés
  193. Köszönöm szépen a bátorító szavakat Joruto,mert eddig te voltál az első (Danin kívül) aki nem akarta egyből letépni a nyakamat !
    Dani:
    És még egyszer ezer bocs csak tudod nagyon nehéz megtalálni a saját stílusomat.De meg fogom ígérem h a kövi rész teljes mértékben smiki98-as lesz.

    VálaszTörlés
  194. csak hogy enyém legyen a 200.-ik komment azért irok XD. nem is. annyit szeretnék mondani a 7 es csapat kalandjairol hogy naon jo csak igy tovabb bár jobb lenne részletesebben.

    pl.: nem értem a kinder tejszeletes fazon miért jelent meg. meg a meteort az elején.

    (csak igy tovvább dani az 1AÉ-vel)

    VálaszTörlés