"Rengeteg ember van konkrétan ezen a bolygón is, aki kemény páncélbevonatot hord és legbelül is rideg.
Az emberek nem cukorkák.
Tudja milyen a legtöbb alak?
Gazember!
Gazember töltelék, gazember bevonattal.
De ők félig sem annyira bosszantóak, mint a rózsaszín szemüveges optimisták, akik napfényt okádva sétálgatnak." - Dr. Perry Cox

"A csokoládé a pesszimisták kenyere." - Fekete Dani

"A világon nincsenek határok. Kizárólag egyetlen akadály létezik, amibe folyton belefutsz: Önmagad."

2012. július 28., szombat

Impulzus

Nem tudom, mennyi értelme van tovább kertelni, rébuszokban beszélni, utalgatni dolgokra. És előreláthatatlan ideig ködösíteni a valós problémákat, amik aktív kihatással vannak a blog életére is.
Nem tudom, jót tesz e bármilyen értelemben a publikus megnyílás. Főleg, hogy a legintenzívebben produkált passzivitásom sem küszöbölte ki azt, hogy a fizikai jelenlétem hiányában is ott legyek megannyi társalgás középpontjában. Pláne olyan formákban, amik korántsem fedik a valóságot.
A konkrét nyilvánosság előtt privatizált események pedig erőteljesen alibiként szolgálnának az Egy akatsukis élete sorozat hirtelenjében történő csendbe burkolózásának.
Adott egy opció, mely szerint további passzivitást sugárzok minden féle irányba, és ezzel együttesen az 1AÉ is annyi információt hallat magáról, mellyel jelenleg is rendelkezik.
És adott egy opció, melyben kitárom az előző 365 nap lepergésének kulcsmomentumait, felfedem az 1AÉ leállásának okait, érveit, melléktörténéseit, és ezzel egyetemben közszemlére dobom a magánéletemet.
Ami nem mellesleg... Nem lenne innováció.

Egyelőre a mérleg változatlanul egy irányba dől.


135 megjegyzés:

  1. a maganeletedhez senkinek semmi koze.
    udv Gaspi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek.
      Én örülnék egy zárásnak, de senki nem kötelezhet semmire, ha meg valaki megpróbál... lődd le :'D

      Törlés
    2. Igaz-igaz! :) Csak h aúgyérzed megosztanád, akkor tedd, és ne akkor ha a sok nyüszítő, nyáladzó rajongó (mint én is) követeli vagy valami hasonló!:) Rajtad áll!

      Törlés
  2. Rohadt blogspot nem enged inkognitòban ìrni szal muszàj rovidre fogjam: A magànèleted nem tartozik senkire,ami a szavazàst illeti egyèrtelmuen nem àrtana egy kis kompromisszum szàmodra...foleg,hogy most màr làtod merrefele visznek tèged a dolgok... èssssssss mèg mindig nem rosszat akarok neked.

    (bàrmilyen fura is lehet)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Figyelj Dani,annyit talàn sikerült leszürnöm a szavazàsodbòl ès a bejegyzès igencsak kòdolt tartalmàbol,hogy neked most a közössègeddel vannak problèmàid,vagy azzal a fajta szereppel amit betöltesz a baràti körödben.Ha elfogadsz egy jò tanàcsot akkor a fent felsorolt opciòk közül,mindenkèppen a kompromisszumot tanàcsolnàm neked,mert egy baràtsàg vagy bàrmilyen màs kapcsolat anèlkül nem èlhet.A magànèletedet ne vetsd a pubblikum elè,hanem a problèmàidat beszèld meg a kèrdèses emberekkel vagy azokkal akik segìthetnek neked ès èrj el kompromisszumot!Ne engedj a büszkesègednek ès ne dobd el a kapcsolataidat,mert egyedül fogsz maradni.Gondolok itt egy règebbi Bundik Dànieles històriàra akivel tudtommal règen jòban voltatok,mègis csak azèrt mert egyikőtöknek sem volt esze engedni akàr minimàlis szinten a màsiknak,összebalhèztatok,megalàztad,majd elindult a depressziò.Igazàbòl mindigis azt gondoltam,hogy mindketten hibàsak voltatok akkor,mègis alpjàba vève igazad lett volna ha nem cselekedtèl volna rosszul.Arra szeretnèk kilyukadni,hogy ha vannak baràtaid,akkor elkell türni egymàs fa**sàgait.Mègha nèha igencsak nagy faszsàgok amik minket sèrtenek.Mindenki hibàzik ès erről szòl a nemes kompromisszum :)Amùgy nem okìtani akarlak mivel tudom,hogy ezeket a dolgokat te is nagyon jòl tudod,csupàn a gondolataimat osztom meg veled,hàtha tudok segìteni.Pròbàld meg helyrehozni amit mèg lehet.
      Az 1aè-t nem komàlom tulsàgosan,viszont szerintem neked kifejezetten jòt tenne folytatni,legalàbb ez is egy plusz motivàciò egyben egy elfoglaltsàg.Màr biztos unod,ùgyhogy röviden mèg annyit,hogy az 1aè-t szerintem ezentùl magad miatt csinàld (ha csinàlod) ès szerintem a rajongòidat is jobban èrdekli az,hogy te hogy vagy mint az 1aè.Minden jòt!

      Ave Sephiroth! :P

      Törlés
    2. Markov, Sephiroth:
      Mindketten félreértelmeztetek elég sok mindent.
      A szavazással nem tanácsot kértem, csak egy pofon egyszerű közvélemény kutatást tartok, semmi több.

      Sephiroth:
      Mint külsős ember, édes keveset tudsz a Bundikkal való kapcsolatomról, mi több, konkrétan a személyiségemről is. Így a levezetésed szép és jó, de megannyi pontban alá is támasztja, hogy nem vagy képben, így sokra nem is megyek vele.
      Ettől függetlenül köszönöm, hogy próbálkozol.

      Markov:
      Meg se lepsz, hogy még mindig pont te akarsz engem helyes ösvényre téríteni, és felnyitni a szemem. Ne vetítsd rám a saját belső viszályaidat.

      Valamint a legfontosabb...
      Attól még, hogy nem készítem az 1AÉ-t, nem tudom miért gondolja mindenki, hogy csak a babérjaimon ülök...

      Törlés
    3. Elnézést hogy beleszólok, de én nem gondolom hogy "csak a babérjaidon ülsz", de mivel mint Sephiroth én is külsős vagyok, ezért nem akarok foglalkozni a magánéleteddel. :) Én csak a munkálataidat várom, ha esetleg publikálva lesz. Ha nem, hát így jártam! :)

      Patya

      Törlés
    4. Valamit azèrt tudok a magànèletedrol ès a helyzetedrol,ès talàn ezèrt pròbàlok èn IS beszèlni veled.Az,hogy se màsokra, ràm meg kulonoskèppen nem hallgatsz,az màs tèma.
      Nem fogok itt semmivel konkrètan eloàllni mivel nem tartozik itt senkire.Belso viszàlyra meg szerintem ne hivatkozz amikor èpphogy neked van valami hasonlò...Mindegy asszem nem szòlok bele tobbet sehol,màr ìgy is szerintem tùl sok,hogy azokutàn amit eljàtszottàl annò mèg segìteni is pròbàlok neked.èn sem vagyok màr a règi ùgy nèz ki.Ha tetszik a titulus maradok a kocsog seggfej,de ennek a kocsog seggfejnek a vèlemènyèt osztja a 60%-a azoknak az embereknek akik ismernek tèged.a maradèk 40el mèg nem beszèltem.

      ui:fèlreèrtès meg ne essèk nem akarok toled semmit,ùgyhogy ne gyere ilyen szovegekkel embereknek,hogy èn nyalizok neked csak mert nem kuldtelek el a halàl faszàra. ;) Legyèl boldog dani,hisz' letudtad a kocsogoket magad korul nem? :P

      Markov voltam utoljàra

      Törlés
  3. Csinálj amit akarsz...az élet megy tovább. A döntéseid addig helyesek, amig hiszed, hogy azok. Lehet, hogy a "Csúcson kell abbahagyni" mondás ideális az Egy Akatsukis Élete sorozatra.
    Sok sikert és munkád legyen fáradalmas.

    VálaszTörlés
  4. Nem biztos ám, hogy hülye ötlet kitárulkozni... Ha adsz nekünk, fanoknak egy kis támpontot, hogy mire számítsunk, vagy mire számíthatunk, ilyesmi. No persze ez alatt nem a teljes kitárulkozást értem, legyenek dolgok, amiket megtartasz magadnak :D De ha egy kis csipetnyi morzsát elhintesz a közelmúlt eseményeiből, az még talán nem is olyan rossz. (ez az én véleményem)

    VálaszTörlés
  5. Ha meghívlak egy sörre, utána felfele görbül a szád? :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már nagyon szívesen lepergetnék veled egy négyszemközti eszmecserét.;)
      Sör sajnos kihúzva. Nem ihatok alkoholt...

      Törlés
    2. Jelenleg vagy úgy általában? Egyébként nem para, a bambi úgyis olcsóbb, legalább kíméled a pénztárcám.

      Törlés
    3. Csak mostanában...
      Már nem enyhén kiütköztek az elvonási tünetek is.:D

      Ha meg non-alkohol, akkor egyértelműen bubisvíz.:D

      Törlés
    4. Na akkor szkájpon jól megdumáljuk a randit majd :3 (csak dobj egy mailcímet, aztán küldök nevet)

      Törlés
    5. Te, Derpy! Küldj már egy mailcímet, vagy valami, légyszíves.xD

      Törlés
    6. Ja hogy én kezdeményezzek mi?
      herpderpherpy@gmail.com

      Törlés
    7. Bájdövéj ez nem poén, tényleg ez a mail cím.

      Törlés
  6. Azt gondolom, hogy ha valamiben igazad van, akkor azon a fronton kell megküzdened ahol a támadás ér. Ha úgy döntesz hogy az ignorálás nevű terror fegyvert veted be ellenük az rendben van, csak arra vigyázz, hogy ha a hallgatásodból másnak is jut, az majdnem olyan mint, ha a haragodból kapna.
    Szerintem sem hülyeség a kitárulkozás, ha a tőled megszokott stílusban történik.

    VálaszTörlés
  7. Okkal váltam passzívvá az utóbbi időben. Okkal állt le az 1AÉ. Okkal volt síri csend a blogon.
    Ugyanis ÉN áldoztam be magam másokért, és magamat likvidáltam a teljes anime társadalomból.
    Csakhogy mindez totálisan felesleges cselekedet volt, hiszen a fizikai jelenlétem hiányában is a mai napig finoman csacsogni való téma vagyok.

    És épp ezért rágódok egyre többször azon, hogy SAJÁT MAGAM tárom ki a dolgaimat. És akkor legalább nem a hamis pletykákra fog mindenki alapozni. Nehéz úgy megtartani magamnak a magánéletemet, miközben mások a saját ízlésük szerint formálják azt.

    Markov:
    Veled is okkal szakítottam meg a kapcsolatot. Nézd meg, most is te jelensz meg a színem előtt, és próbálsz kioktatni. Ha még használható tanáccsal állnál elő, azt mondanám oké. De nem csinálsz semmi mást, csak továbbra is úgy éled meg a dolgokat, hogy csak téged bánthat mindenki, te nem árthatsz senkinek sem.
    A szavaidból a mai napig kizárólag az ömlik, hogy te, te és te.

    Nem mellesleg érdekes módon kizárólag az 1AÉ kapcsán közelembe férkőzött érdekbarátoknak köszönhetem a viszályokat. És a valódi barátok, akik a civil életemben kerültek mellém, mai napig kitartanak mellettem, és röhögnek az olyan kaliberű felfogásokon, mint amilyen például a tiéd, Markov.
    Hasra csapás szerű statisztikákat pedig hatalmas blődség felsorakoztatni. Bizonyíték és objektivitás hiányában pedig pláne.

    Én továbbra sem keresem a társaságodat, örülnék, ha te is így tennél velem, és akkor nem kellene csapatnod az önkéntes okításaidat sem.
    Csak tudnám, hogy miért pont neked áll még feljebb egy közelmúltbeli facebookos csacsogást követően...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem, lehet h senki sem ismer, de külsős szemmel én markovnak adok igazat.. Nem tudom mi történtveletek, de az érved, hogy mindig csak ő... Hátt markov nak elég felháborító lehet ez t, pont tőled hallja, aki egyszer megszünteti a blogot, majd sajnáltatja magát, majd hirtelen lehet h nem folytatja az 1aé-t... Nem csodálom, hogy elpártolt tőled.. És még te szidod, pedig csak segíteni próbált... És még ő a rossz mi? Az érdekbarát... És még a kis nyaligátoraidat is oktatód.. Meg persze elhiszed h tényleg érdekliöket, h mi van veled. Mondok én valami: egy nagy sz*rt! Engem is, mint mindenki mást csak az 1aé érdekel... Most biztos kapom majd a sok szidást a nyalóidtól, meg az önsajnáltatásaid, h én nem tudok semmit.. De tudjátok mit? Szarok bele!

      Törlés
    2. A régebbi nyaló lomijaimat ne vegyétek figyelmezve,ott még érdekeltek a történetek,infók amit dani kiirt.. Hat mar nem.........

      Törlés
    3. Csak gratulálni tudok ahhoz, hogy látatlanba ilyen okosságokat mondasz, Ikaya.:D De ha már ennyire biztos vagy a random megérzéseidben, biztos neked van igazad.:D

      Azt nem akarod kifejteni, mit csináltam az elmúlt hónapokban?:D

      Törlés
    4. Engem ignoráltál :(
      Badumm-tss

      Törlés
  8. "Ne törődj a pletykával, mások rólad alkotott véleményével. Ha dicsérnek, éppúgy saját magukat képviselik a világban, mint ha szidnak, valójában egyiknek sincs köze hozzád, csak te vagy az a külső ok, amely megindokolja számukra a megnyilvánulást. S igenis törődj másokkal, ne használd a többi embert olyan homokzsáknak, amelyen érzelmi-gondolati problémáidat szavaidon keresztül levezetheted."
    - A.J.C.

    A döntés a tied, akárhogy döntesz neked kell végigjárni azt az ösvényt, habár az egyik ösvényről van visszaút, a másikról (nyilvánosság) már nincs.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az idézet első fele kifejezetten tetszik. A második felében nem érzek aktualitást.

      Törlés
  9. "kizárólag az 1AÉ kapcsán közelembe férkőzött érdekbarátoknak"

    Erre mindig kíváncsi voltam, hogy vajon ki számít neked érdekbarátnak és ki nem, mert picit úgy jön le, hogy kicsit paranoid vagy ezen a téren, bár ez érthető, de olykor kicsit zavaró tud lenni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez egy apró részlete a komplett bejegyzésnek. Szerintem te is érzed TomTom, hogy szőrszálhasogatás kiemelni.

      Törlés
    2. Pedig szerintem ez a kis szövegrész ami egy fogalmat takar jól tükrözi azt a dolgot veled kapcsolatban amit leírtam. Nyilván nem tudatos volt, és nem baszogatni akarlak vele, pláne nem egy szövegbe akarok belekötni, csak erről eszembe jutott. És javíts ki ha tévedek, de szerintem könnyen "1AÉ ZONED"-ba helyezed az embereket. De örülök neki, ha tévedtem. :)

      Törlés
    3. 4 év alatt bőven volt időm kiismerni az embereket, és párhuzamot vonnom. Ne akard, hogy érveket sorakoztassak fel.:)

      Törlés
    4. Őhh.. pedig érdekelne. Természetes hogy az embert közös érdeklődés, vagy érdek alapján keresik meg. Az más kérdés, hogy onnantól hogyan alakulnak a dolgok, még ha a fő téma marad is ugyanaz.

      ( ui: egy indiszkrét és hülye kérdés: Érzel valamilyen rokonszenvet Willy Wonkával? :D )

      Törlés
  10. Szerintem ne hagyd abba az 1aé-t, mert egy nagyon jó sorozat. Látszik, hogy rengeteg munkát és időt öltél az elkészült részekbe. És az is látszik, hogy közben rengeteget fejlődtél. Személy szerint jobban szeretem az 1aé-t, mint a Narutot. (És szerintem nem vagyok egyedül) Viszont, ha már nincs kedved hozzá vagy nincs már időd csinálni, akkor az a legegyszerűbb, ha leállsz vele. Én is nagy 1aé fan vagyok, örülnék ha lennének még részek, persze. De nem én vagyok a készítő, nem én szabom meg, hogy lesz-e. Ha nem lesz nekem úgy is jó, nem bírálhatom felül a döntésed.

    Ne foglalkozz a közvéleménnyel, a pletykákkal meg egyebekkel. Tartsd szem előtt az igazi barátaidat, a többieknek meg f.ck off. Ne adj a véleményükre, ne foglalkozz velük.~

    Emberek! Nem lenne egyszerűbb ráírni Danira facebookon vagy privátba vagy valami módon, hogy "Heló. Ettől és ettől ezt és ezt hallottam rólad. Van benne valami igazság?" Nem pedig tudatlanul itt írogatni a pletykákat, amiknek fele sem igaz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vagy keressen egy utódot ahogy anno Batman. (:

      Törlés
    2. Én bármikor csinálok neki...(:

      Törlés
    3. Amúgymeg rothadjmeg te tehetséges pöcs!
      Fél óráig vacakoltam az egérrel meg a paintel és kúrvára nehéz!
      Csodálom hogy, nem hülyültél még bele...

      Törlés
    4. Zavarbaejtő öröm hallani tőled ilyen bókokat, Lillám.:)

      Törlés
  11. Kár hogy nem folytatod az 1 AÉ-t pedig tényleg nagyon jó sorozat!! De ez a te döntésed hogy abba hagytad és ezt mindenkinek tiszteletbe kel tartania!!!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk jó lenne a történetnek egy jó kis befejezés!!!:)

      Törlés
  12. Asszem leesett a tantusz!
    Senki se tessen arra gondolni, hogy én itt most hétköznapi személyes naplót akarok nyitni, és 20ezer emberkével való privát kontaktusomat kielemezni.

    Kizárólag magammal kapcsolatban van 1-2 kulcsfontosságú dolog, ami elég sok mindent megmagyarázna a külsős embereknek.

    VálaszTörlés
  13. Érdekes az új szavazás! Ilyeneken régen biztos nem töprengtem volna, de most egy kis tuícióval magam mögött a témában elgondolkodtam a témán.

    A kompromisszumot hamar elvetettem, a kompromisszum szörnyen időigényes folyamat, és a társadalom a várakozást tűri a legkevésbé. Ráadásul rengetegesélyes az egész kimenetele, és kevés esetben pozitív. A passzivitással ötvözve működhetne a kompromisszum, de mint azt már kifejtettem, ez nem működik sajnos.

    Az empátiát inkább hagyjuk is. A társadalom egy hatalmas üzlet, ahol az empátia a legszélsőségesebb helyzetekben is (sajnos) csak ritkán érvényesül.

    Az asszertivitásnál megakadtam. Ezt meg kellett néznem a szótárban, és amikor az "önkifejezés" szóhoz jutottam, megálltam. Egyes magánembereknek sokszor nagyobb hatalmuk van egy társadalomban, mint a politikusoknak vagy az aktuális vezetőknek. Ha valaki elég gazdag/befolyásos, nem kerül nagy erőfeszítésébe változtatni bizonyos dolgokon. És még hogyha nem is állami döntésekről van szó, a társadalmat egy magánember vagy a megfelelő magánemberek csoportja nagy mértékben előreviheti (meg persze visszaszoríthatja).

    De aztán végigolvastam a szócikket, és láttam, hogy nem egészen ezt jelenti a szó. Úgyhogy én ezeknek az embereknek a dominanciáját választottam. Nem a politikai dominanciát. Azoknak a dominanciáját, akik az államért dolgoznak, nem pedig az államnak.

    VálaszTörlés
  14. Én is először hallottam ezt a szót, hogy asszertivitás.
    Ez egy nagyon jó teszt arra, hogy az emberek lusták olvasni és gondolkodni.

    Google első találat:

    http://www.lelkititkaink.hu/asszertivitas.html

    " Asszertivitás, asszertív magatartás: A belső harmónia legfontosabb alapjai az egyén önelfogadása, önbizalma, valamint a mások irányában - vagyis az egyént körülvevő környezet irányában - való hasonló elfogadás és bizalom. Ezen attitűdök meghatározzák, hogyan észleli az egyén a különböző helyzeteket, és jellemző viselkedésjegyek kialakulásához vezetnek.

    Az asszertivitás olyan kommunikációs módszer, amely ötvözi az önérvényesítést és a mások érdekeinek figyelembe vételét, ezáltal elősegíti az erőszakmentes kommunikációt és hosszú távon a szociális hatékonyságot. Az asszertivitás tanulható, fejleszthető, s elsajátítása elősegíti és megkönnyíti a konfliktushelyzetek megoldását.


    Az asszertivitás megnyilvánulásai a verbális kommunikációban:

    a szándék, a cél határozott megfogalmazása
    az érzések nyílt kifejezése
    egyenes, világos állítások
    tárgyszerű szavak, kifejezések használata
    nincs kertelés, mellébeszélés

    ... "

    Ezek után mi lehetne ennél hatékonyabb?

    VálaszTörlés
  15. Figyelj Dani.
    Én elsőre azt mondtam volna, hogy a te döntésed. Azonban ha mármár szavazásra bocsátod a sorsod, akk már nyilván készen állsz arra, hogy mindenkinek mesélj a dolgaidról. Viszont ha erre készen állsz, akk szerintem inkább a barátaidnak, és a bizalmasaidnak mondd el (feltételezem már megtetted).
    Másra rohadtul nem tartozik, bármennyire fanatikusak, és én is bármennyire kiváncsi vagyok, Azt mondom, hogy akik számítanak, azoknak úgyis elmondod/mondtad

    VálaszTörlés
  16. Kommentzivataaar! Bocs, muszály volt! :)

    VálaszTörlés
  17. nem értek egy dolgot.... mi amúgy tényleg élünk? nem csak álmodjuk ezt az egészet? vagy én ember vok mindenki más meg robot :O vagy én vok a robot.... hogy tud mindenki máshogy gondolkodni? Áhhh jéhhé megint értelmetlen és idióta de azért elgondolkodtató kérdés. Honnan tudjuk hgogy nem szörnyetegek vagyunk valami 3d-s burokban és miért nem látjuk más szemszögéből a világot? hm.... bonyolult számomra az élet... nyúl akarok lenni aki rókát eszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként ez a kérdés engem is régóta nyugtalanít...hmm..de erre sosem fogunk választ kapni :)

      Törlés
    2. Ajánlom a mátrix filmet :)

      Törlés
    3. Vagy esetleg még kicsit kapcsolódik ehhez a Búrok című Stephenie Meyer könyv :)

      Törlés
  18. Az elöttem szolók jól összefoglalták a lényeget. Valóban a te döntésed. Annak elelnére hogy énis nyáladzó,folytatást követelő rajongó vagyok mégis azt mondom,hogy ha úgyérzed abba kell hagynod az 1aé-t akkor hagy id abba. Mert sokaknak (lagalábbis remélem) hogy az fontosabb,hogy te vagy mint,hogy az 1aé van. Tényleg nagyon szeretném,ha folyatnád,de ha úgyáll hogy vége akkor elfogadom.Énis kiváncsi lennék a magánéleti dolgaidra,de mégis határozottan azt mondom,hogy a te dolgod és ne tárd ki! Elhiszem hogy sok érdekbarát a közeledbe férközőtt és emiatt kicsit bizonytalan vagy,én azt tanácsolom ne hagyd ,hogy mégjobban eltávolodjanak tőled. :S Nehéz dolog ez,és én sem ismerlek személyesen,de valamiért szükségesnek érzetem hogy írjak ide. A szavazásnál pedig először tétováztam hogy a "dominanciát" vagy a "kompromisszum"-ot válasszam-e. Nehéz kérdés. De végül az utóbbira kattintottam. A pletykákat meg inkább hagyd,ha tényleg nincs semmi valóságalapjuk...csak pár emer féltékeny rád mert ennyire a csúcson vagy és próbálnak visszarántani!

    VálaszTörlés
  19. Az elejétől kezdve inkognitóban kellet volna maradnod, hogy csak simán Dant-Cként ismerjenek és akkor nem jutsz el odáig, hogy egy több tízezres nézettséggel bíró sorozat alkotójaként azért hagyd abba azt amit azért kezdtél el csinálni mert szeretted mert nem tudod kiszűrni az érdekbarátokat a hírnévnek hála. Sokat dolgoztál azért, hogy ennyien szeressék az alkotásod és az együtt jár ezzel, "A nagy erő nagy felelősséggel jár" ide illik most ez is. (: De te feladod mert az könnyebb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nanananana!
      Amit említesz, csak egy érv a millióból. Már korábban is leírtam, hogy az 1AÉ már régen túllibbent a csúcson. Legalábbis azon, aminek köszönhetően híressé vált.
      A tervezett maradék epizódok meg még jobban elvitték volna a koncepciót egy másik irányba.
      A sorozat íve leáldozott. Be kell látni. Legfőképpen nekem.
      Már nekem sincs kedvem ahhoz, hogy folytassam. A lelkesedés nélkül pedig végképp nincs értelme egy RAJONGÓI ALKOTÁST készíteni.

      A "feladás" jelen helyzetben pedig belemagyarázott hülyeség. Nem egy harcról, nem versenyről beszélünk.

      Törlés
    2. Ha valami nem tetszik abban amit saját magad írtál meg a sorozatod továbbijára akkor simán át írhatnád mert ilyen egyszerű lenne, formálhatnád úgy ahogy neked tetszik, hogy jobban passzoljon ahhoz a stílushoz ami miatt híres lett. Ezt valószínű, hogy te is tudod így gondolom a következő kifogásod az, hogy túl idő igényes azaz inkább félbe hagyod mert az úgy egyszerűbb, persze nem tudhatom.

      Törlés
    3. Több millió dolog fel lett készítve a már kiadott epizódokban. Amiktől nehezen lehetne eltérni, ha folytatásra kerülne sor.

      Az időigényes általad kreált kifogás olyan szempontból megállja a helyét, hogy szívesebben pocsékolom az időmet fontosabb dolgokra, mintsem egy olyan sorozatra, amiről MÁS akar meggyőzni, hogy folytassam.

      Törlés
    4. Hohohohó!
      Nem voltam jelen sehol, de eddig ártatlan nézelődőként úgy szűrtem le a dolgokat, hogy leginkább neked adok igazat. Eddig. Nem azért kezdtem el anno nézni a sorozatodat, merthogy Naruto, hanem mert legnagyobb hobbim az animáció készítés, és érdekelt, mások milyenek. Én a nulláról kezdtem, eleinte sehol nem tanultam a mesterséget, de szerintem már egész jó vagyok. Úgyhogy megértelek abban, hogy nincs kedved folytatni, megértelek abban, hogy nem érzed aktuálisnak az 1aé-t, viszont soha, mondom soha nem fogok egyetérteni azzal az állítással, hogy egy sorozat, amibe ennyi energiát öltél, esetleg nem lenne fontos... Tudod mit? Hagyd abba. Ne olyan dolgot tegyél le az asztalra, amit nem magad miatt csináltál, mert semmi értelme. Ne folytasd, viszont azt ne mond 4 év munkájára, hogy nem fontos...

      Törlés
    5. Számomra JELEN körülmények között nem fontos.
      A 4 év pedig továbbra is a múlt része. Nem veszett el.

      Törlés
  20. "Az élet állandó kockázatot rejt, és aki megfeledkezik erről, az soha nem készül fel a sors kihívásaira."

    "Ha hűségesnek kell lennem valakihez vagy valamihez, leginkább magamhoz kell hűségesnek lennem."

    "Ha elszomorodom, ha tehetetlennek érzem magam, ha pillanatnyilag úgy érzem, hogy semmi nem lesz jobb, akkor sem veszíthetem el azt, ami életben tart: a reményt."

    Tessék itt van pár Coelho idézet, hogy én is olyan geci bölcsnek tűnjek, mint mindenki más, aki ide írt.Ja meg a Te döntésed, ne hagyd, hogy győzzenek az érdekbarátok, soha ne add fel, szeresd a felebarátaidat, a szerelem erősebb a gyűlöletnél, a fény legyőzi a sötétséget meg sötöbö (random_kozhelyszotar.txt).

    (illetve várok a mailcímre, hogy végre az érdekbarátod lehessek :3)

    VálaszTörlés
  21. Nemigazán ide illik, de jó a tetkód. Mit jelképez? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Számomra elég sokatmondó jelentéssel bír.
      Ha megfejted, megtapsollak.:D

      Törlés
    2. Oké!
      Szóval szerintem a te szemszögedből egy gonosz arcot ábrázol, mérges szemöldökökkel, más szemszögéből pedig egy szomorú arcot, könnyes szemekkel.
      Lehet hogy teljesen hülyeség amit írtam, és teljesen más jelentés rejtőzik benne, de én ezt látom. :D

      Törlés
    3. Hát, akkor nem kapok tapsot... :D

      Törlés
    4. Asztrológiai mérleg és jin-jang szimbólum ötvözete.:)

      Törlés
    5. Azért este az utcán nézz hátra jó?

      Törlés
  22. azt olvastam a vissza és előretekintésben h idézem: "Véleményeim szerint folytatódni fog a sorozat, de nem most."

    gondolom az lesz h jövő novemberre várhatjuk a 32. részt, de a te döntésed, adhatnék tanácsokat is, de nem érne semmit :D (gondolom én...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha még személyesen ismernénk egymást, örömmel fogadnék el tanácsot.:) Azonban így, gyakorlatilag látatlanba, nem nagyon tudok használható tanácsokat elképzelni.

      Törlés
  23. Dani, én a helyedben az egyszerűbb utat választanám. Egy hét munkája lenne (max) a te szinteden, egy két-három perces kis humoros videót létrehozni mondjuk Kakuzu előadásában. Az ő száján keresztül elmondhatnád, hogy mostanában mi van veled, vagy ha nem akarsz semmi személyeset, akkor is vmi kis humorral megspékelve egy pár mondat, hogy még ne temessék a sorozatot, de ne is várjanak rá napról-napra. Helyezd magadat előtérbe, és ne foglalkozz a rajongókkal :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Öhm, nem akarok itt g*cizni meg ilyenek, de az utolsó mondatod teljesen ellentmond az előtte lévőeknek. Ha Dani magát helyezi előtérbe, akkor minek csinálna a Rajongóknak még 1 videót? Persze, én is szívesen fogadnék egy ilyen kis szösszenetet, de ha Dani most nem akar evvel foglalkozni, akkor ne foglalkozzon! :D Ő dolga! (Ez alatt és fölött is ugyanez volt, csak rossz helyre írtam, bocsi! I'M A FUCKIN' RETARD)

      Törlés
    2. Azért írtam az előtérbe helyezést, mert nem akarom, hogy egyhangúan a fanok pártján álljak :D Fontos, hogy saját maga döntsön, de ez egyszerű és nagyszerű mód arra, hogy mindenki boldog legyen, és ne zaklassák folyton :)

      Törlés
  24. Csinálj még 1 részt, ahol Chuck Norris megöl mindenkit, oszt cs.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Inkább akkor már én öletném meg Chuck Norrist, annyira elegem van már belőle.:D

      Törlés
  25. Én úgy vagyok vele, hogy fantasztikus sorozat volt az 1AÉ. Számomra rengeteg kellemes percet okozott, és minden humor kategóriában induló műben - legyen az Showder klub vagy Dumaragu - az 1AÉ sokszínűségével és az összerakottságával a szívemben előkelő helyen tanyázik. Nekem tetszett, amerre tart a sorozat, és szívesen nézném még évekig akár, de nem ver földhöz a leállás sem. Némi hiányérzetet hagy ugyan maga után a befejezetlenség, de egyértelmű: a magánélet jóval fontosabb. Szerintem egy embernek azt kell csinálnia -lehetőségeihez mérten ,- amit szeretne. Ha ez már Neked nem az 1AÉ, akkor ne is legyen több. Ámbár ha kifognám az Akatsukis aranyhalat, azt kívánnám, hogy egy kis vidiben, vagy akár csak blogbejegyzésben tedd közzé, hogy hogyan is folytatódott volna, fejeződött volna be kedvenceink alternatív világának története. Szerintem nem kerül sokba, a bejegyzés egy este alatt leírható, és akkor Te is lezárhatnád a -szerintem legalább is - számodra nyűggé váló sorozatot, és mi, a fanok is megkapnánk az információ dózisunkat, és kisebb hiányérzettel kellene emlékeink mögé rejteni a sorozatot.Egyébiránt minden jót Dani, és kösz az 1AÉ-t!

    u.i.: Ez volt az első hozzászólásom, amit az internet széles e világában elkövettem 1AÉ fronton ;) =D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nah igen, ezeken én is gondolkoztam.:)
      Azonban dióhéjban összefoglalva leírni az egykor tervezett kimenetelt szerintem még nagyon korai lenne. Főleg, ha még felmerül a folytatás ötlete is.:D

      Törlés
  26. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos van igazság abban, amit írsz, nem is Dani védelmére akarok kelni, csak nem veszik komolyan amit írsz, ha mindezt egy elsős kisiskolás szintjén teszed. Kevés szót találtam, amiben nincsen nyelvtani hiba.

      Törlés
    2. A korodat úgy 12-13-nak tippelem. Annyi idősen kb az volt a legnagyobb problémám, hogy nem tudtam felvenni kazettára a legújabb Pokémon részt.
      Majd néhány év megedzetés után erősödni fog a szövegértelmező készséged, a szociális érzéked, és talán, ha kegyesek az istenek, néhány pofonnal is gazdagodni fogsz.

      A személyes célzásaid pedig tökéletesen szimbolizálják, hogy az agyi kapacitásod valahol a tictacos doboz szintjén mozog.
      Várom az innovatív jellemfejlődésedet.

      Törlés
    3. Konkrétan szerintem a hozzászólásod felét nem tudja felfogni! Ami meg vicces, hogy miközben olvasom, épp egy tictacos dobozt markolászok. ^^

      Törlés
    4. Dani:Pfùù 13 èvesen pokemonoztàl? O.O ez gàz picit.
      Blackstar: te annyira ostoba vagy,hogy semmi èrtelme sincs beavatni tèged egyikunk èletèbe se. ;) de attòl mert mèg neked bekeni anyuci a cunidat, attòl mèg màsnak lehet kemèny èlete is.A tiednèl meg plàne kemènyebb...

      Törlés
    5. Are ya' crazy ? :D Én még mindig nézem a pokémont , 18 éves léttemre, ha épp megy az RTLen ( asszem már egy ideje nem :( ), sőőőőőt, köztiszteletben álló őrült vagyok a környéken, mert néha még megkisért a cumisüveges kakaó gondolata is ....

      Törlés
    6. Márk, miért gáz 13 évesen Pokémon-ozni? :D Nő létemre anno 12-13 évesen én is Pokémon-oztam. :DDD
      Akkoriban a Pokémon-nak hatalmas sikere volt a hazai televízióban, rengetegen nézték a reggeli gyerekműsorban amiben jónéhány rajzfilmet leadtak. Szerintem sok 17-18 környéki és feletti még emlékszik is rá. :)

      Törlés
    7. csak Danit szivattam kicsit,nem kell ezt komolyan venni. mondjuk èn utoljàra oviban foglalkoztam vele :D

      Törlés
    8. Ha a poènkodàst konkrètan foglalkozàsnak illetve szeretet kifejezèsnek lehet venni egy anime(?) irànt akkor ja :P

      Törlés
  27. egy kicsit későn sikerült reagálnom, de szerintem ez egyáltalán nem kérdés. én személy szerint gyűlölöm, ha mások olyanokat tudnak rólam, amit magamnak szerettem volna megtartani. a magánélet az magánélet, a rajongók tudnak várni, ha igazán szeretnek.

    VálaszTörlés
  28. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehh.:D
      Ezen csak nevetni lehet.

      Törlés
    2. Neeeeee Balck Star!:(
      Rafkós vagy. Azzal gyanúsítottál meg, hogy tuti törölni fogom a hozzászólásaidat. Erre pont te magad törlöd ki az eddigi ÖSSZESET.xD
      Most miiéééé?:'(

      Törlés
  29. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  30. Azon nem gondolkodtál hogy alapítasz egy rendes teamet, és akkor, immáron részekre osztva, nem lenne gond az elkészítése. Vagy legalábbis nem akkora. Mondjuk a kreatív munka 100%-a így is neked maradna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dani egyedól dolgozik/dolgozott. Szerintem ez nem fog változni.:) Legalábbis 1AÉ téren.

      Törlés
    2. Egyedól... istenem.. Degenerált vagyok bocs. :D

      Törlés
  31. A nagy erő nagy felelőséggel jár Dani a pókember xD.
    (Ha nem érted ajánlom Pókember 1-et xD)

    VálaszTörlés
  32. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyugalom van te "star" . Ne nézd a blogot, ha úgyis csak beszólogatsz. Keress valami olyan 10-11 éveseknek való weblapot ahol az a lényeg hogy megbeszélitek egymással ügyes-bajos-dedós dolgaitokat.

      Törlés
    2. Lesz 1AÉ, David balck star!
      De kizárólag csak akkor, ha főszerepet vállalsz a stábban.:P

      Törlés
  33. Úgy gondolom megérett az idő , hogy jómagam is hozzászóljak a témához. Mint itt is többen , én is először szólok hozzá 1AÉ témához a neten , sőt , blogspottal is először foglalkozok, azon kívül , hogy Dani blogját nézegettem eddig.Ezekből , a retardságomból és hiányos információimból kifolyólag ha f@szságokat beszélek és balfaszkodok , előre is elnézést , mindenkitől! :D

    Akkor essünk neki , másodszor ( csak én lehet az az idóta nyomorék , aki 500-600 begépelt karakter után kikattint a szövegdobozból , és megnyomja a bekszpészt...... ).

    Hol is kezdjem regény méretű mondandóm ? Ó Flamewarozzunk a trollal! Kedves David balck ( csak kib@szott nyelvvizsga bizonyitja az angoltudásom , nem vagyok english teacher , se nyelvtannáci, de ezért csíkosra verném a hátad egy szögesdrótos korbáccsal ), annyira látszik hogy a, egy gyenge troll vagy b, még 10 éves SE , körülbelül 3 vödör döglött hintalófingnyi szürkeállománnyal. Dani magának akarja a dicsőséget...... csakis , akkor szerinted nem futószalagon gyártaná az epizódokat, hogy nőjön a népszerűség és sztárolhassák ? :DDD Szörnyen logikus vagy , Koma !

    Vissza a lényegre ! Ha jól értelmezem Dani bejegyzését negyedik olvasatra, Dani dilemmája , hogy az utalgatások és teljes passzivitás ellenére sem sikerült megszüntetnie azt , hogy kibeszélek , pletykálnak róla a háta mögött ( orbitális baromságokat ) , és most a passzivitás folytatása , illetve a kártyaterítéses all-in lehetőség között dönt.Maga a bejegyzés meg , ha jól szűröm le, nem tanácskérő levelesláda , hanem csak egy szimpla közlemény a rajongók felé. Ha tévedek , javitsatok ki , ha meg nem , akkor álljon ez itt azoknak , akik nem értik mi a helyzet.

    Nah akkor , betartva a játékszabályokat , próbálok tanácsadás nélkül mondani valami értelmeset ( valamiféle talán gondolatmenetet/véleményt ), ha sikerült valahogy előbb emlitett tabut beleszőni , gomene, továbbra is csapnivaló szövegszerkesztő és gondolkodó vagyok.... és nincs is jogom tanácsokat osztogatni , mivel ( feltételezem ) egyrészt ( feltételezem ) a leghalvány fogalmam sincs , mivel jár a hírnév és az alkotás, másrészt nem ismerlek , idegen vagyok, igy is valószinűleg túl sok baromságot fogok mondani az ismerethiány miatt. Deviszont. Azok az infók alapján , amiket tudok ( gyakorlatilag semmilyen körülményt sem ismerek ) , ÉN ha neked lennék, akkor megmondanám a frankót; természetesen ha az nem érinti a magánéletem ( / magánéleted ) olyan részleteit , amelyek igazán sebezhetőek/kínosak/érzékenyek. Opsz , mégiscsak manipulálok , gomene Q.Q Persze ez az egész KIBASZOTT NAGY zárójelben, mint idegentől , ne fogadj meg belőle SEMMIT !

    Végezetül ami az enyémből még kimaradt; mit gondolok az 1AÉ-ről, mert mások is emlegették. Nos, nekem ngay kedvencem, több szempontból is :D Mint az átlag rajongónak , nekem is tetszik , mert Narutó, meg mert vicces; de ezeken felül szerettem/szeretem benne azt a lehetletnyi társadalom és médiakritikát, ami megjelenik benne. Lehet csak odaképzeltem , de akkor is tetszett :D A "lejtőt" én nem látom benne; számomra az egyre javuló minőség, és a humorod "evolúciója" simán ellensúlyozott bármilyen lejtőt , szerintem kreativan megoldottad az eddigi problémákat is , nekem semmilyen romlás nem tünt fel , lehet mert elvakult fanatikus rajongó vagyok XD Ez csak bátorításnak szántam, nyáladzás off. Mint mások is mondták, az 1AÉ a te műved , csatlakozok az előttem szólokhoz , ne halgass senkire. Ha egyszerűen elfogyott a lekesedés, akkor nincs ihlet , és akkor felesleges erőltetni; dehát ezt te is tudod :D Helyezd magad előtérbe, ne legyél idegroncs pár ezer ( valószinűleg ) idióta tizen-huszon éves miatt , és ugy dönts. Szerintem. Tis' is ma opinion.

    Utolag boccs mégegyszer a helyesírásért , ha magamnak ellent mondtam ( ekkora irománynál szerintem simán megesik ), a terjedelemért és hogy tanácsolgattam a végén.Bármilyen hihetlen , kivülállóként jószándékkal irtam , a személyed iránti respektből.

    Üdv, az idióta kommentelő a multkori kori+bringa kombós fb képed alól. XDDDDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyakorlatilag semmi mást nem tudok reagálni, pusztán azt: Le a kalappal előtted!:D Szövegértés 5ös!!!4négynégy

      Törlés
    2. Jöjjön a Futurama Fry netmeme: Not sure if irónia vagy tényleg komolyan ? _XDD

      Törlés
    3. Sejtettem, hogy irónia gyanús lesz.:D
      Totál komolyan mondtam. Teljesen jól összefogalmaztál mindent. Kívülállóként ez végképp nagy szó.

      Törlés
    4. A !4négy4négy4! volt a gyanú tárgya , ott a végén xD Egyébként kössz , irulok-pirulok....:$ XDDD

      Törlés
    5. és még én írok hosszú kommenteket......

      Törlés
  34. Szia!
    Köbö tökismeretlen vagyok, és ismerek pár embert, aki együtt bulizott veled. Lényegtelen, ezzel nem lövöd be, ki vagyok, szóval nyugodtan pofázhatok :)
    Nno, olyan szinten talán értem a dolgot, hogy én meg „fanírok”, bár nem Naruto fandomban, és meglehetős idegesítő „folytiiiiit!”, és „így meg úgy kellett volna haladnia a történetek” kritikákat kaptam. Aztán be is fejeztem jó időre - 4 évre. Most a saját szórakoztatásom céljából kikupáltam és feltöltögetem. Tehát én ezt tettem. Most sokkalta jobb, hogy nem mások irányítanak, hanem én magamat.
    Azért elárulom, hogy láttam részeket az 1AÉ-ből, és tetszettek is, de nem lettem a fanzóna tagja. Mindössze néha előkeresem, megnézem, nevetek egyet, könnyebb a világ. Meg hála a készítőnek. ;)
    Hogy mit lépsz, mit csinálsz, az a te dolgod.
    Ha van ezen felül valami lelkigondod, arra is tudok tanácsolni. Nem muszáj megfogadni, de nem vesztesz vele semmit! :)
    Én ilyenkor megnyitok egy Word dokumentumot, legépelem a problémámat, mintha valakinek mondjuk e-mailben el akarnám küldeni, csak épp küldés helyett törlöm. Nem történt semmi, senki nem tud rólad többet az eddigieknél, és mégis talán jobb lesz. Esetemben rájövök közben, hogy mit tanácsolnék, ha egy barátomról lenne szó.
    A szavazáshoz nem szólok semmit, mert részrehajló vagyok az empátia felé. Holott tudom, hogy gyakorlatilag az érvényesülést gátolja, én az empátiát szem előtt tartva élek.
    Ennyi lettem volna, igazából azt sem tudom, hogy keveredtem ide még jó fél éve, de mivel a másokon segítés a hajtóerőm, próbálkoztam, és kotnyeleskedtem :)
    Vagy válaszolsz vagy nem, de remélem, kikerülsz a mostani állapotodból valami számodra jó irányba.
    Klauka

    VálaszTörlés
  35. :DD Én szeretlek 1AÉ nélkül is (: Fifi voltam <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor néha igazán a képébe böföghetnél a hipereltévedt nethuszár núdzsenárésön pöcsösöknek, mint beavatott objektív párti képviselő.:D:D
      Ideát is szeretés van, Fiffenet.:D <3

      Törlés
    2. :DD na majd én most mindenkit felvilágosítok akkor. Főleg most hogy felhatalmaztál :DD

      Törlés
  36. Régóta nem hallottam felőled, ezért fölnéztem ide. Jó magam, mind mint rajongód, mint mind barátod (jó, tudom, a mi nexusunkra ez túl erős szó) érdekel, hogy mik ezek az események. Viszont jogos a kérdés: megéri-e ország világ előtt kitárni magánéletünket? Minden esetre, engem érdekel mi van veled, de leginkább az, hogyha gáz van tudok-e segíteni valahogy? Vagy jobban mondva tudunk-e valamit segíteni? Rengeteg örömöt okoztál nekünk a sorozatoddal, szerintem nekünk kötelességünk ezt valahogy kompenzálni.
    És fifinek igaza van! Te az 1AÉ nélkül is Fekete Dani vagy, egy kreatív, szórakoztató figura, aki rengeteg mindent adott a közösségnek Interneten keresztül, nem úgy, mint egyes celeb majmócák. Az a Fekete Dani, aki igenis reálisan lát sok mindent és a humornak egy minőségi oldalát képviseli.

    Ui: Még egyszer köszönöm, hogy a sorozat részese lehettem egy epizód erejéig, hatalmas élmény volt. :) és remélem nem sorolsz az érdekpöcsök sorába.

    VálaszTörlés
  37. Királyságos az új animációd! +.+

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgyszint ezt szerettem volna megjegyezni! Szép munka! :) Bár tudnék ilyet.. :D

      Törlés
    2. Valóban fasza lett! Lesz még ilyen?

      Törlés
    3. Anno még Naruto-kun fórumra csináltam avatarnak. Csak aztán túl nagy lett a követelményeknek.:D
      A napokban belefutottam, sz'al felcsaptam ide.

      Törlés
  38. Teljesen kívülállóként először írok ide, mint sokan előttem. Igazából már szinte mindent elmondtak a kommentelők, ne hallgass a rajongókra, ne teregesd ki a magánéleted, vagy épp ezek ellentétét. Ezzel kapcsolatban csak ismételni tudom azokat akik előttem szóltak, te Dani vagy, és azt csinálsz amit akarsz a társadalmi normákon belül, úgy mint társadalmunk bármely emberi értelemmel bíró tagja.
    A szavazásodnak pedig nem igazán sok értelmét látom, mert sok ember, ahogy én is nem ismeri némely szó (asszertivitás) jelentését. Azonban sok ember (nem úgy mint én) lusta kiguglizni a szó jelentését, és mivel értelmi szintjéből csak a "kompromisszum" szó felismerésére telik (jelentését annak se tudja, de hallotta a szót) egész jól hangzónak ítéli és rányomja a szavazatot.

    VálaszTörlés
  39. Dani én szerintem egyre jobbak lettek a szereplök a rajzolásuk egy le jobb viccek sok történés meg lepö események relytélyek te és a barátaid sokat dolgoztatok ezen de ne a rajongokért a családért a haverokért folytasd vagy fejeszdbe hanem magad milyat ugy jó ha te élvezed amit csinálsz te tudod te mit akarsz csak te hal gas a szivedre és döntsd el mit akarsz.

    VálaszTörlés
  40. Dani, ne várj tőlem hatalmas puszi küldözgetést, és lélektani elemzést háromnegyed 12-kor. Inkább őszinte leszek.
    Nekem semmi bajom nem lenne alapvetően azzal, hogy abbahagyod a sorozatot, hiszen szíved joga, mit teszel a saját termékeddel, DE! Te egy idő után elkezdtél kiépíteni egy érdekes történetszálat, rajongóid száma egyre nőtt, te pedig fogtad magad, és feladtad az egészet, úgy, hogy az utolsó részben VALAKI meghalt. Ez pont olyan, mintha a Naruto Shippuuden készítői közölnék, hogy bocs, de Naruto, és Sasuke nagy, végső csatáját mégsem csinálják meg, mert így volt kedvük.
    Én értem, hogy valószínűleg sokkal komolyabb dologról van szó, mint arról, hogy így volt kedved, de azért lássuk be, hogy van egy pont amikor ezt pofátlanság megcsinálni egy sereg rajongóval.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lássuk csak.
      Először is reagálnék a felhozott hasonlatra. Én a szabadidőmben készítettem az 1AÉ-t. A Shippuudent pedig egy komplett stúdió készíti, PÉNZÉRT.:)

      Továbbá:
      A sorrend úgy esett, hogy...
      Elterveztem a 31. epizód nyitott befejezését.-->Elkészült az epizód.-->Ééééés derült ki az, hogy jelen helyzetben NEM TUDOM folytatni a sorozatot.

      Valóban pofátlanság lenne a helyzet a részemről, HA:
      -Szándékosan lezáratlan befejezést készítettem volna a sorozatnak.
      -Szándékosan intéztem volna úgy, hogy ne folytatódjon a sorozat.

      Szóval az a sereg rajongó inkább ne kényeskedjen, hanem becsülje meg azt a 31 epizódot és filmet.

      Törlés
    2. Igen a rajongók meg is becsülik a munkádat. De ha már így sikerült ez a dolog ahogy sikerült a 31.-ik résszel.... A rajongók aki figyelemmel kísértek a sorozatot, és a a sorozat fejlődését, és ezen keresztül a te szakmai fejlődésed is... Úgy érzem hogy, és szerintem az összes többi rajongó is hogy megérdemel ez a a remekmű egy méltó befejezést , pont úgy mint a rajongók is!

      Törlés
    3. Szerintem ne erőltessük. Majd ha úgy alakul hogy folytatva lesz a sorozat, akkor örülünk, ha nem akkor nem.

      Törlés
    4. Igazad van. Egy ilyen munkán látszódik, hogy örömmel készült-e. Teljesen értelmetlen egy csak kötelességtudatból elkészített új epizód. Elveszítené a varázsát. Hogy mi lesz a sorozat lezárásával? Szerintem ez eléggé eltörpül amellett, ami a másik oldalon van: egy ember magánélete. Aki ezt nem érti, az egy kicsit gondolkozzon el azon, hogy az ő napjaiba mikor is férne bele egy komplett sorozat megalkotása. És talán rájöttök, hogy mekkora dolog már az is, hogy az 1AÉ egyáltalán létezik.

      Törlés
  41. Hűha. Ez aztán durvább mint a politika. Én nagyon várom a műveid folytatását Dani >^.^< ha meg nem sértelek, hogy tegezlek. ^^ Ömm...meg...izé...nem tok jó tanácsokat adni. Ne haragudj. ^^ Én holmi kis író lennék és van mikor megállok a hatodik résznél és paff. Ha van kedvem írom tovább. Viszont Te csináltál egy filmet és 31 epizódot! Plusz még hogy te nem írod. Anyám. Hogy bírod/tad eddig? Az erőltetés tényleg nem jó ötlet. Ömm...és...ennyi...^^ ha érdekel az oldalam címe akkor vagy ide írhatom le vagy elkérheted emailen. --> suzune@freemail.hu az elkérheted az olyan furcsa szó. Olyan nem is tudom. Elkérheted. :/ Jaj de már nem hozok le senkit a hülyeségeimmel. xD
    By: Suzune(aki am Karin,de igazi nevén Abigél, de mindegy xD)

    VálaszTörlés
  42. Gratula és elismerésem a 31 epizódhoz + filmhez. :D Én nagyon szerettem (sőt még most is :P), rengeteget nevettem, és ezt köszönöm neked. :) <3

    VálaszTörlés
  43. Én még ma is nézem ha rossz kedvem van mert minden egyes poén jó kedvre derít:) Köszönöm:)

    VálaszTörlés
  44. Atya ég micsoda hiszti van egy fanart miatt, merthogy az 1AÉ az, mi az hogy követelünk meg felháborodunk?!
    Mindenki aki rinyál rajzolja meg a folytatást és találja ki a történetet.
    Gyerünk kezdjük el zaklatni Kishimotot hogy mi legyen a következő részben. Atya ég, remélem ha egy kicsit érik a gondolkodása egy két embernek komolyan elszégyelli.
    By the way, fingom nincs hogy mi volt az indok miért maradt abba a dolog, de semmi közöm hozzá, és aki ezzel tud foglalkozni, az biztos ingerszegény környezetben él. Sajnálom őt/őket.
    Mellesleg köszönöm az eddigi részeket, igazán humoros volt és ez az ami számít, nem az hogy ki csinálta vagy miért, hanem hogy néhány résznél röhögőgörcsöt kaptam majdnem.
    Ennyi.
    További jó szórakozást mindenkinek.
    Dani neked pedig sok sikert a további dolgaidhoz.

    VálaszTörlés
  45. Kedves Dani...
    Talán felesleges megemlítenem, hogy nem ismerjük egymást és még sosem beszéltünk. Megértem, hogy "kötelességednek" érzed tudatni a rajongóiddal, hogy mégis mi a francért csinálod, azt amit, de szerintem felesleges mindezt egy blogbejegyzésben összenyavalyogni. Én is írok blogot, nekem is vannak olvasóim, de nem ennyi, mint neked és korántsem övez ekkora rajongás, mint téged. Én szívem szerint könyvet írnék. Egy könyvet elejétől a végéig. Hogyan kezdődött az 1AÉ, milyen volt az életed, mikor a fénykorát élte és a zuhanórepülés mely még talán mindig tart. Annyian csinálják? Te miért, ne tehetnéd meg? Talán sokat segítene, ha kiírnád magadból a dolgokat, hogy lásd egy papíron, hogy: ez volt az életem évekig...
    Igazából nem tudom, mit akartam ezzel a kommentel, de ha neked bármi hasznodra voltam vele akkor boldog vagyok. =)
    Akkor ennyi volt, szia.

    VálaszTörlés
  46. Ha szépen megkérlek elmondod dióhéjban, hogy mi serkentett arra téged a sorozat lezárására? Úgy alles

    VálaszTörlés