"Rengeteg ember van konkrétan ezen a bolygón is, aki kemény páncélbevonatot hord és legbelül is rideg.
Az emberek nem cukorkák.
Tudja milyen a legtöbb alak?
Gazember!
Gazember töltelék, gazember bevonattal.
De ők félig sem annyira bosszantóak, mint a rózsaszín szemüveges optimisták, akik napfényt okádva sétálgatnak." - Dr. Perry Cox

"A csokoládé a pesszimisták kenyere." - Fekete Dani

"A világon nincsenek határok. Kizárólag egyetlen akadály létezik, amibe folyton belefutsz: Önmagad."

2012. január 8., vasárnap

Testvér harc - Újdonságok

A tegnapi nap folyamán lassacskán publikálásra került az Egy akatsukis élete 31. epizódja.
Általában nem szoktam közvetlenül a premier utáni napon bejegyzést írni, azonban most kivételt teszek, annak ellenére is, hogy még nem szedtem össze teljes mértékben az ezzel kapcsolatos gondolataimat.

Nah de lássuk csak.. Hmm.

Vegyes érzéseim vannak a résszel kapcsolatban.
Igaz, hogy rengeteg dolog történt ebben a röpke 19 és fél percben, többek között egy új Kisame rap, vagy például annak a bizonyos éjszakának az eseményeiről egy újabb szelet.
Mégis sokadik megtekintésre azt kell mondjam, elég lájtos epizódot produkáltam.:D
Legalábbis poénok terén mindenképpen.
Eddig a megtekintések alatt elfogult voltam, ugyanis hugom, Dorka röhögésein a valós életben is kivétel nélkül aszalódok. Így az epizódban feltüntetett "Konan derülései" jelenetek garantált szórakozást nyújtottak szerény személyemnek.
Viszont ha eltekintek ezektől, nehezen tudnék kiemelni olyan eseményt, ami megnevettetőre sikeredett volna.

Bár az eddigi visszajelzések alapján ilyen téren rengetegen más véleményen vannak.:D

Facepalmek sortűzét kellett megélnem annak kapcsán, hogy mennyi ajnározás követte azt az 5 másodperces kis Worms-ös poént. Melyet gyakorlatilag csak azért pakoltam be az epizódba, hogy űrt töltsek ki.

Valamint az addig oké, hogy egy kisebb klán várta Hidan visszatérését a sorozatba, de azért azt nem gondoltam volna, hogy néhány mondat tőle ennyire feldobja a kedélyeket.



Lényeg a lényeg, ez az epizód nem a poénoktól duzzad.
Azt azonban nem jelenteném ki, hogy más pozitívummal abszolút nem rendelkezik.:)

A kapásból közkedvelt karakterré előléptetett, "szexi hangú" Herkules megjelenése, és az ebből kialakult történet szál, mely természetesen az elkövetkezendő epizódokban fog igazán beérni, mondjuk ki:
Jó lett.:D
Kissé genya voltam, ugyanis enyhe túlzással jelentettem ki korábban, hogy lehull a lepel a Másnapos sztori rejtélyeiről. Miközben továbbra is ugyanúgy akadnak kérdőjelek e témát illetően. Sebaj, vannak még hátra epizódok.:P



Örömmel tapasztaltam, hogy rögtön találgatások tsunamiját indította be egyrészről az epizód fináléja, és kapásból 20ezer karakter megkapta azt a kijelentést, hogy "Tőle származik az a vértócsa.",
másrészről pedig az új nyitányban látható 5(?) elsötétített egyed kiléte a vörösen izzó szemű Naruto karjai alatt.

És ha már az openingnél tartunk..
Enyhén ledöbbentett, és csalódásomat keltette, hogy a szénné hájpolt Real World után ilyen ellenszenvet váltott ki az újonnan hallható So Cal Loco a Sprung Monkey előadásában. Pedig véleményem szerint kimondottan hangulatos dalocska.
Az elviekben nem passzoló zenétől eltekintve, többnyire ámulatot csalt ki az emberkékből az immáron 4. opening látványvilága. Amit jó hallani, hiszen a metamorfózis alapú animációk mindig is kedvenceim voltak, és a lehető legszívesebben, és legnagyobb élvezettel gyártok hasonlókat.



Zárásképp jöjjön az újdonsült Kisame rapről néhány szó.

Várható volt, hogy a legelső, még anno újdonságnak számító, hatalmasat robbantott "Nem vagyok Omnistrife" című rap mellett nehezen lehetne olyat alkotni, ami felér az elvárásokkal.
Bár ki tudja?
Lehet, hogy nem is ez volt a cél?

Bizonyára feltűnhetett, hogy a rap témája nem igazán passzol az epizódban felépített eseményszálhoz. Talán még magához Kisaméhez sem.
Akkor mégis miről van szó?
Ahogy korábban elhintettem néhány apró morzsát, ugye az augusztus-november közti időszakomban átéltem egy s mást, melyre nem igazán fogható rá, hogy hiszti, picsogás, azt meg végképp nem, hogy feltűnési viszketegség. Hiszen ha az lett volna, akkor egyértelműen arra törekszek, hogy mindenki megtudja mi a bajom, és pátyolgassanak.
A dologba szintúgy nem szeretnék túlzottan belefolyni, a lényeg:
A Kisame előadásában hallható "Önkritika" című szerzemény engem jellemzett, és egy aprócska betekintést nyújtott abba, mikből indultak ki a problémák a nyár folyamán.
Az viszont már teljesen külön tészta, hogy ehez a folyamathoz mik csapódtak hozzá, és mivé nőtte ki magát.

Pont.



A rapet illetően még kiemelendő az a jelenet, amiben néhány másik fan made-es csóka vett részt, és nyújtott képi anyagot a sorozathoz. Névszerint:
Gáspi, André, Markov, Doma és persze Zolcsi.:)
Az ő közös jelenetük volt a másik olyan dolog, ami kifejezetten szórakoztatott. A vörös köpönyeg lobogásának külön féle kivitelezései zseniálisan tükrözték, hogy mennyire is különbözünk mi hatan.:D

Utóiratban még muszáj megemlítenem, hogy Roushi karakterének szinkronhangja, Ricsi sajnos pont az utolsó pillanatban tapasztalta, hogy totálisan kihalt a mikrofonja, így hosszas küzködés után sajnos csak annyit tudott kihozni a szövegéből, amit mindannyian tapasztaltunk.
Semmi probléma. Már megszokhattuk, hogy minden epizódban van egy fekete bárány, akinek minőségben nem ékeskedik a hangi teljesítménye.:)

További szép napot.
Gyönyörködjetek Herkules szinkronhangjának, Kitsunak alkotásában.:)

128 megjegyzés:

  1. Nem tom, nekem nagyon tetszik ez az zene az OP-ben, illik hozzá. Naruto alatt az !6! személyből kiszúrtam Kakashit, Danzout, Senju Harisnyát, A többire nem tudok rájönni^^
    A vértócsa, az sztem meg 120 százalék, hogy Konané, mert eleve a pengénél fogva fogta meg a kést.
    Engem csak az érdekel, hogy mit akar Tobi Yahikoval?:D

    VálaszTörlés
  2. Én annak csak örülök, ha ennyire félre ismerhetőek a karakterek.xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én az egyik naruto allatti csókára azt hittem,h Konan vagy Herki X"DD
      BAA-KAAA! X(

      Törlés
  3. Javítok, nem Danzou meg Harisnya hanem a fekete macska meg Greed:D, Kakashi mellett kitartok.
    A középső meg hirtelen nagyon Herkules gyanús lett. A két szélső nem akarja számomra felfedni a nevét.

    VálaszTörlés
  4. Szerintem meg Nagato-é a vértócsa,hiszen odaakart menni, hogy megakadályozza az összecsapást, de pont a közepébe sikerült mennie... És én is csak ezeket az embereket ismertem fel.
    A rész pedig nagyon jó lett, a Worms-ön szakadtam, (kedvenc játékom kiskmaki korom óta)
    Egyszóval nagyonjórészlettnekemnagyontetszett!
    =D

    VálaszTörlés
  5. 1.Nekem személy szerint az openingnek igazán csak a képi elemei tetszenek, mert tényleg isteni az opening, de zenét illetően mindenképp Real World a nyerő
    2.poénok: hát nem tudom, hogy látod az epizódot, illetve milyen szemmel nézed, mint készítő, de szerintem poénnal keményen dúsitott volt. És igen, Dorina mesélte, hogy már lassacskán tényleg kikezdte a hugyhójagját a röhögés, rengeteget röhögött az epizódon xD
    3. Végül a Kisame rap: Szerintem ez valami istenkirály volt, több okból is:
    -szöveg, nagyon cool
    -a zene alatta
    -a hossza
    -na és persze az hogy a régebben készitett dalok alapján(Dei', nem csak faszkalapoké a világ, meg a Zetsu) kiderült hogy nem igazán tudsz énekelni xD már bocs :D
    ennek ellenére előállsz egy isteni rap-számmal
    mindent egybevéve egyszerüen nem tok belekötni az epizódba, az eddigi legjobb rész

    VálaszTörlés
  6. hmmm szerintem a vértócsa Nagatoé... aztán meg tudja a fene :D amúgy nekem is tetszett az op zenéje, jó a hangulata az egésznek.

    VálaszTörlés
  7. Egyébként a vértócsán nemigazán kezdtem el filózni, mert különösen nem izgat, az opening-naruto elötti sötét alakok, láttam hogy sok mindenkit érdekel,én meg szemügyre se vettem olyan alaposan, ezért jól megnéztem: a 2.biztos hogy Kakashi, és az uccsónak nagyon anbu-ninja kinézete van.a többire csak tippelni tudok, sztem a 4. az kapzsi(greed), a középső, hát igen, annak tényleg enyhe Hercules beütése van.
    és most írás közben villant be valami: Dani azt mondta, hogy semelyik aka-tag nem fog meghalni.Tehát Nagato és Conan kizárva. Ezen felül Naruto tekintete gonoszságra utal, tehát az elötte lévő emberek is az akatsuki ellenségei, Naruto, Kakashi,
    Hercules, Greed stb... ezek akk aka-ellenségek, és gondolom ha egy komplett anti-akatsuki csoportot beleszősz az openingbe, akkor biztos több szereplésük is lesz, tehát Hercules is életben marad, és Greed is visszatérő karakterré válik.És most irás közben kezd elöttem 100000 százalékossá válni, hogy Pein vérét ontja ki egy penge, elvégre ő halott.Tehát ha most megint leszurják, nem hal meg. azt még most se tom, hogy ezt Nagato irányitása alatt teszi, vagy saját érzései irányitják, de sztem Nagato keze van benne, elvégre ismét kiemelném, Pein halott.
    és mindenkitöl elnézést kérek, a hosszú monológért

    VálaszTörlés
  8. Tegnap vagy 10xszer újra néztem és nem tudtam megunni a részt. Az új opening nagyon király lett.
    A zene nagyon illik hozzá és nem tudom kinek mi baja vele de nekem nagyon tetszik. És tudom, hogy szerkesztőként más szemmel nézed a művedet -onnan tudom, hogy én is az enyémet- de ez a rész poénokkal dús volt. Például az volt a kedvencem ahogy Nagato mondta "Hát Tobi baszdmeg. Kösz szépen, hogy elteleportáltál a legjobb résznél!" xD Köszi az újabb fantasztikus részt Dani.

    VálaszTörlés
  9. Szilvia:
    Imádom amikor valaki ilyenekkel dobálózik, hogy: "Nem tudsz énekelni, nincs hangod.."

    1. Nem az volt a cél a számokkal, hogy Grammyre jelöljenek.
    2. A ritmus és a szöveg mellett arra is épp elég koncentrálni, hogy a karakterhez hű hangszínt produkáljak.
    És hidd el, a 3 egyben nagyon nem egyszerű.(Y)

    Egyszóval, kikérem magamnak. Igenis tudok énekelni.>:P

    VálaszTörlés
  10. Oké, bocsi xD akkor a srácok eltorzitot hangján nehezen produkálsz éneknek nevezhető dolgot xD

    VálaszTörlés
  11. Szia Dani!
    Először is: mivel itt blogsport-on először kommentelnék, szeretnék gratulálni magához az egész "Egy Akatsukis élete" paródiához, amivel roppant nagy sikert értél el, és remélem még jó darabig kitart az ihlet a további elkövetkezendő videókhoz! :)
    Másodszor: Szerintem maga az új Opening képileg is és hangilag is remekül sikerült, valamint jó érzés volt látni a továbbra is felbukkanó Pein-Kakuzu-Deidara-Sasori-Itachi ötöst az Openingben! Valamint ugyanúgy jó mulatságot nyújtott maga a rész is, ami sokhelyt mosolyt csalt az arcomra! :)
    ÉS végül: Mivel engem is foglalkoztatott az epizód végén a fröccsenő vértócsa, én is 4 személyt tudnék a vér tulajdonosaként megnevezni: Konan, Herkules, Pein, és végül Nagato. Az OP-ben megjelent 5 sötét karakterek engem is meggondolkodtattak.. 3 személy szerintem is biztos, és ez a 3: Kakashi (balról a 2.), Herkules (középen) és Greed (jobbról a 2.)

    U.i.: További kellemes napot mindenkinek! :)

    VálaszTörlés
  12. Én sem azt mondom h az op. zenéje rossz, mert tényleg jó, csak szerintem többek kedvelték(én is) a Real world-öt

    VálaszTörlés
  13. Szia Dani! Szerintem is király az epizód. Ha valaki nagyon felülről nézi a monitort a Naruto-s résznél, akkor picit világosabbak a karakterek, és jobban kivehetőek ;) Nekem a jobb szélső egy kicsit ET-s :D De inkább Hanzo-ra hasonlít. Nekem egyértelműen a Temptation Town felcsendülése volt a csúcspont :)
    Csak így tovább :D
    TB

    VálaszTörlés
  14. Dani; Nagyon tetszett az epizód. Szerintem jelölhető az eddigi legjobb rész címre (Y), de mégis... az a furcsa hogy nem nevettem rajta annyit és mégse tudok hibát felhozni benne! Egyszerűen jó lett, nem csak a poénok miatt (mert az is volt benne bőőőven) hanem mert egy érdekes történetet adtál nekünk, 1AÉ fanoknak! Köszönöm/köszönjük!:) Az új Logó is nagoyn tetszett!:) A Naruto alatti vörösz szemű figurákról;(SZERINTEM) Balról 2. Kakashi, Középső; Herkules vagy Itachi (nemtudom miért én őt vélem felfedezni benne!:D) Jobbról 2. Greed és a fekete macska.:) Örültem!:)

    VálaszTörlés
  15. Csak én vagyok ilyen aberrált fantáziájú, vagy a jobb szélső télleg egy tini ninja teknőcre hajaz? :D

    VálaszTörlés
  16. Meg van az új nyereményjáték témája: Kiket rejtenek a vörös szemű, feketében pózoló, hatalmas érdeklődést keltő alakok? :D

    VálaszTörlés
  17. nagyon nem.Szerintem is.
    Én is filóztam egy ideig és az én tippjeim balról jobbra:

    1.Ebisu beütése van,de talán ibiki (de talán az is megeshet h konan apja) 2. 100 h kakashi 3. itachira gondoltam, de a sapka miatt biztos h herkules 4. balck cat 5. a 2.hokage???? de lehet h egy ambu (talán kabuto) 6. én is úgy vélem h egy teknőc, de sztem népszerint donatello

    VálaszTörlés
  18. xd. jó kis nyereményjáték lenne

    VálaszTörlés
  19. TTGeri: az egy Anbu maszk, nem telnősfej xD am meg akk nem vok egyedül, valamiért én is Ibikinek nézem az 1.t
    Joruto: igen, tényleg nem lenne hülyeség, de most hogy mindenki tippeket adot, igy már nem lesz :/
    Patya: az első pillanatban én is őt tippeltem volna, de fél pillanat mulva feltünt a kis csákó a fején, am meg ha feltünt az összefüggés,miszerint mind az akatsuki ellenségei- alapból nem lehet itachi

    VálaszTörlés
  20. pls valaki belinkelne egy képen amin a rejtélyes tagok vannak naruto alatt?? nem videót

    VálaszTörlés
  21. Jut eszembe, feltűnt vkinek,hogy nem változott Sasuke szinkronja?:D

    VálaszTörlés
  22. XDXDXD mivel már nem Bundik Dani, nincs elhanyagolva, akk minek új? :D

    VálaszTörlés
  23. itt a link:
    http://kepkezelo.com/images/qxiqitr9g62ubwasscpx.png

    VálaszTörlés
  24. Bocsi h sokat írok, de hát nincs jobb dolgol. .D (L)

    Szilvia: Már mért ne lehetne egy teknősfej? Szerintem az az előtti egy ambu, és hát mér lenne 2? Én kitartok Matyival a dona mellett.

    Bár mondjuk ki tudja? Hoz még dani a fejünkre meglepetéseket. :)

    VálaszTörlés
  25. Neked tetszik aztán pofa be! (openingre céloztam( Engem meglepett az úgymond "éles váltás" de nem mondanám rossznak ._."

    VálaszTörlés
  26. az Opening nagyon elnyerte a tetszésemet, ha lesz majd másik remélem ilyen minőségű lesz :D
    Én is a csalódottak között avgyok akik azt hitték megtudjuk mi volt azon az éjszakán, de kárpótolt sexy Herkules :P

    Tutuka R.I.P.

    VálaszTörlés
  27. Köszönöm szépen még egyszer a lehetőséget Dani^^
    Most, hogy említetted tényleg elképesztő az, hogy mennyire másképpen oldottuk meg a köpenylebegtetést.

    Az openingről: szerintem király, ez az "egyik karakterből a másikba" megoldás nagyon feldobja. A zenét illetően szerintem a Real World egy sokkal jobb szám, mint a mostani, ennek ellenére saját véleményem szerint mégis a jelenlegi az a tipikus "1AÉ feelinget" megadó zenei mű.:)

    Poénokban a rész SZÁMOMRA nem volt annyira gazdag, ha ez alapján kéne eldöntenem, hogy milyen volt a rész, akkor azt mondanám, hogy a 30. epizód bőven jobb lett, de még is...ez a rész annyi szép animációt tartalmazott, hogy most is csöpög a nyálam.XD Ma tüzetesen végignéztem a részt, és csak ámultam-bámultam.

    Még egyszer gratulálok, izgatottan várom a következő részt. :D

    Ui.: Én inkább nem találgatok a piros szemű karikat illetően, mert csak olyan baromságok jutnak eszembe, hogy E.T., meg Itachi lányverzióban, és Shino apjáról egy hermelinnel, már inkább ne is beszéljünk XD
    Ui.2: Felfigyeltem arra, hogy Kisame szerintem nem jól fogja az Eustreptospondylus-t, mármint úgy tartja, mintha a dino lába Kisame kezéből jönne ki.

    VálaszTörlés
  28. Doni nem lehet az utolsó tag.... sőt 1. nem látjuk a szemét a karakternek ami már alapból fura.. szal olyan karakteren kell gondolkodni aki vak... ott van Kakashi az egyik szeme le van takarva így hát csak 1 szem világít. Logikus, hogy az utolsó karakter vagy vak, vagy másképp tájékozódik. 2. rajta nem látunk kendőt, mint az első karin. 3. Doni azért testesebb, de igaz... Danci stílusban van a dolog.. úgyhogy akár lehet vékonyabb is. De tuti nem ő!!

    Dancit ismerve.. nem hiszem, hogy random benyom egy olyan más kaliberű karit a rosszfiúk közé mint Zoli a HB-ben. gondolok itt Garfield-ra/re

    Tehát valami tipikus animés gonosztevő lehet, vagy nem :D Kicsit ellentmondtam most magamnak :p Lehet másból is, de lényegesen kapcsolódnia kell a sorozathoz vhogy sztem. Máshogy fogalmazok, olyan karakter aki nem feltétlenül Naruto beli karakter, de kellően beilleszthető.. pl mint Elton vagy Leo... az is lehet, hogy saját karakterről van szó. Szal az uccsó tag passz.. de majd úgyis rájövök :D

    Az első tagra viszont én Beet mondtam elsőnek, de aztán most olvasva egy két hsz-t talán nem ő lesz. Ebisu is kilőve mivel szemüveges épp mint Greed ergo kerek szemeknek kellene vörösen izzani, szal Ebisu NEM :D
    Ibiki is kilőve báár erősen hajazna rá a dolog, ha lenne haja... viszont nincs, de az első karinál lászik egy haj tincs ami kilóg a kendője alól. szal Ibiki is kizárva, Iruka sem lehet.. ő nem egy olyan kari aki fontos lenne ide. Viszont tuti, hogy találkoztunk vele az eddigiek során.. szal majd nézzünk szét :D

    Sőt a mellényéből ítélve egy Jouninról lehet szó. tehát Ő tuti narutos karakter. Kakashi, Herki, a cica és Greed felismerhető.. az utolsó kari kiléte ad némi agyforgást... szal ennyit a gondolatmenetemről azzal kapcs, hogy ki ki lehet :D

    VálaszTörlés
  29. Hát, az uccsó embert illetően még mindig kitartok egy anbu ninja mellett, és a dolgomban mégbiztosabb lettem, mikor Hiei megemlítette, hogy nincs szeme. Hát alap dolog, mivel takarja az ANBU maszk :D Viszont annyian tippelgetnek Donatellora, én ezt picit abszurdumnak találom, viszont ha alaposabban átvizsgálom,...hááát... kezdek bizonytalanabb lenni...Azonban az hogy nincs kendőre utaló lebegő szalag a fején, ezért kizártnak tartom. am meg majd tüzetesebben átvizsgálom azt az Ibiki félét, mert ilyen apró részletekre nem igazán figyeltem oda ilyenekre.De az egyetlen életképes ötletem Ibiki, vagy pedig egy NEW karakter

    VálaszTörlés
  30. Hiei: Gratu! ;)ezt szépen levezetted.Bár az ibikiről gondoltjaid.Idézem:"Ibiki is kilőve báár erősen hajazna rá a dolog, ha lenne haja... viszont nincs, de az első karinál lászik egy haj tincs ami kilóg a kendője alól." az nem biztos h hajtincs. Lehet h a dzsonin ruhája betörése.(mert mind tudjuk mindenen van gyűrődés). Így hát kitartok ibikinél

    VálaszTörlés
  31. XD ezt én csináltam:

    http://kepfeltoltes.hu/view/120109/k_ssz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    VálaszTörlés
  32. Igen Dani, ez megfelelő reakció xD
    ÚÚÚÚRRRISTEN XDDDDDDDD
    Geri, még mindig kitartok a véleményem mellett, az nem DONATELLO, HANEM EGY ANBU NINJA xD
    és kaptam egy fülest, miszerint az első lehetne akár Hayate is, és én meglepődtem, de aztán ugy véltem hogy 100! h ő az, mert neki is kendője van, van haja, ahogy az a sötét emberkén is látszik, Dani adott már neki szerepet, valamint sokkal esélyesebb a posztra, mint Ibiki
    szal ennyi, részemről ismert az összes karakter kiléte...és h igazam ven-e, azt majd a késöbbiekben meglátjuk.Egyébként Dani, erről eszembe jutott, hogy mitől lehetne egy picit izgisebb az opening, ha pl a sötét emberek egyikét felfeded, miután láthattuk egy részben.Pl most megismerkedtünk Herkules emberi formájával, és az a kövi openingben már látható lenne :D

    VálaszTörlés
  33. Háhááá Anbu is kilőve!!! Megnéztem jól a fejformát..
    Egy anbu maszk többnyire füllel rendelkezik.. többnyire.. másrészt meg csukját hordanak.. az abszolút nincs is. Másik vélekedés ezzel kapcs, azon akin meg nincs csukja.. és anbu azoknak a maszkoknak füle van, vagy olyan ember hordja akinek kilátszik a haja, vaagy a feje oldalán hordja... így hát az 5. nek megtippelt Anbu nem anbu :D

    Ígyhát az uccsó tag 1000%, hogy Danci speckós karija lesz. Elkezdtem nézni a részeket, újra és újra... de még nem találkoztam hasonlóval. Aki bármely két személyre ráillene.

    TTGeri.. megnéztem jobban, és lehet, hogy igazad van.. De azért még nem mondanám biztosra, ha eddig nagyon világon se volt :D most nem hinném, hogy Danci pont őt kaparja elő... Semmi Baaaaaz+ élményt nem adna, így hát nem hinném...

    VálaszTörlés
  34. a sötét alakok közül egy szerintem tuti. balról a második az Kakashi. vagy más egyszemű csóka. a középső hasonlít Conenre szal szerintem Herkules.

    VálaszTörlés
  35. :D hasonlít Konanra szal sztem Herkules. Ezt jól megmondtad!:D Egyébként ugyanezt kb 10-en már leírták:D

    VálaszTörlés
  36. Hiei:EZZAZ! felismerted a rajzomat :DDD amugy sztem se valszínű h az dona, de rá hasonlít.

    Szílvia: már nem azért de szerintem ne légy ilyen biztos a dolgodban. Mivel hayate már 3 éve halott.

    VálaszTörlés
  37. Dani, kövi részben leleplezed a karikat?

    VálaszTörlés
  38. a NKWT-n közölte, hgy majd részenként, egy emberről mindig lehull a fátyol...

    VálaszTörlés
  39. Naruto-Kun Website Team. Így érted?

    VálaszTörlés
  40. Na nekem beugrott valami: Az utolsó nem más mint Petya!
    xD
    Miért?Kicsit predátor maszkos beöntéssel rendelkezik, plusz neki is el van takarva a szeme a maszk mögött.(Plusz szerepelt is)

    VálaszTörlés
  41. jah! XD hogy nem jöttem rá

    VálaszTörlés
  42. (az utóbbira már rá is cáfoltam magamban, bocsi ^^)

    VálaszTörlés
  43. elhiszed nekem, hogy elég lett volna kitörölni a hsz-t?:D

    VálaszTörlés
  44. Jó is lenne, ha Petya lenne, de nem ő... bár szerintemjó lenne, ha Petya szerepelne az Akatsuki oldalán :D

    VálaszTörlés
  45. Ünneprontó, piszkálódó kis 14 éves leszek: Dániel-sensei 1:00-nál Hidannek teljes fület rajzolt, pedig egy kis darab eredetileg ki van vágva belőle(mindössze egy észrevétel).

    VálaszTörlés
  46. A fül dolog sztem ne baki! Ha figyelembe vesszük a folyadékot amiben van, az lehet, hogy egyfajta regeneráló úgyhogy sztem beforrt a sebe :)

    VálaszTörlés
  47. Nos Dani, először is azt szeretném mondani, hogy nagyon szeretem az "Egy akatsukis élete" című Naruto paródiádat.
    Másodszor. Hogy egy kicsit eltérjek azoktól akik előttem kommentáltak, egy teljesen új témát szeretnék nyitni.
    Nem vagyok valami nagy lángelme, és lehet hogy most is tévedek, de ha minden igaz, akkor akik meghaltak (értem itt Deidara, Kakuzu...) ugyanúgy vissza tudnak jönni az élők közé szellemként, mint anno a 28. rész 2. felében Elton és Leonidas. Nos, ha igen akkor az lenne a kérdésem, hogy lesz-e olyan videó, amikor a halott akatsuki tagok átmennek a dimenziókapun, így ismét olyanok lesznek mint régen?

    VálaszTörlés
  48. Százas hogy az utolsó anbu,mivel qz anbusok szeme sosem látszik ki a mqszk mögül.Éppen ezért Daninak is tök egyértelmü hogy nem rajzolt oda vörös tekintetet.

    VálaszTörlés
  49. Nekem az a véleményem, ha lesz ilyen, akkor az egy nagyon nagy meglepi finálé lesz. Nem hiszem, hogy Dani beavatna minket, ha tervez ilyen epizódot, csak nem fogja elspoilerezni a legnagyobb meglepetéseit.

    VálaszTörlés
  50. Hiei1107: új szintre emelted számomra a fanatizmust. Max észrevette 1:00nál hogy a fül teljesen meg van rajzolva. utánanéztem, és igaza van. utána 7:57nél újra ott a seb. Mielőtt próbálod bebizonyítani a saját igazadat, nézz utána előbb. De értem a logikát, miszerint: "Dani egy isten és ő soha nem hibázik és minden ami van az 1AÉben nem baki hanem direkt úgy van, mert Dani olyan hipersuperübergroßfantastisch, aki soha nem követhet el hibákat! *-* " szóval előbb járj utána mielőtt tényként akarsz közölni valótlanságokat. ;)

    VálaszTörlés
  51. *új szintre emelted számomra a fanatizmus fogalmát.

    VálaszTörlés
  52. Ott a pont főnök!! :) Őszinte legyek, nem figyeltem meg eléggé a fület.. nem is gondoltam bele, nekem fel sem tűnt alapból.. de most megnéztem és igazad van :) Nem állítom, hogy Danci nem tévedhet :) csak én nem voltam teljesen körültekintő :) De köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem :)

    VálaszTörlés
  53. Gáspi, ne szidd Hieit.:D
    Nem elfogult, nem szubjektív, hanem egyszerűen csak: BARÁT.:)


    Hidan fülére reagálva:
    Anno Sasuke szárnyánál is előre kijelentettem, hogy baki.:D Ugyanez a helyzet Hidan fülével is. Már akkor észrevettem, amikor azt a jelenetet összeszerkesztettem.
    Csak ugye az a fránya lustaság.xD

    Valamint gondolok a bakit kereső és csillogó szemekkel fel is fedező egyénekre, mint amilyen jó magam is vagyok.:D

    VálaszTörlés
  54. Dani, amugy ha otthon vagy kb ha nekikezdesz painttel rajzolni akk mennyi ideig ülsz ott. ja és kb mennyit rajzolsz? Sejtem, hogy változó, de azért mégis.

    VálaszTörlés
  55. lol...van vmi abban amit TTGeri rajzolt... xD monnyuk annyi különbséggel h balról az első az sztem Méh...a többi az télleg az lehet x)

    VálaszTörlés
  56. Szeritnem dani majd csinálj egy olyan videót,ahol megrajzolod a 32.rész első képkockáját.de ne gyorsítsd fel,hanem ahogy valóban elekzdenéd:)

    VálaszTörlés
  57. Hiei, -lehet h igazad van az uccsót illetően, tényleg nem ANBU
    TTGeri: felhomályosítanál hogy mikor is halt meg Hayate? mert én ilyenre nem emléxem.

    -szerintem rohadtul nem hasonlit Bee-re azz első
    és a fület illetően igen nagy hülyeséget mondtál, mert mikor a WC-s jelenetben megjelenik Hidan, akk is ott a vágás a fülén.
    (ez nem neked szól):
    Tamaru:sztem rohadtul nem hasonlit Petyára :D

    és már nem tom ki írta, lusta vok visszaolvasni :D - bármennyire is tisztelitek Danit, ahogy én is, Dani nem isten, max egy átlagon felüli ember, aki ugyanugy szokott hibázni

    és végül, ez mindenkinek szól: mindenki a fekete macskát tippelte meg Greed vállán, én ezt is cáfolnám. Sztem nem pont ugyanolyan, valamint neki cuki szemei vannak, és őt nem mondanám az akatsuki ellenségének :D

    VálaszTörlés
  58. Egyet értek Peinci-vel TTGeri rajzával kapcsolatban!! :D Most egy kicsit énis jobban megfigyeltem a szimpla fekete, vörös szemekkel rendelkező képet és összehasonlítottam vele a kiegészített képet, és valóban van benne valami!! :D :D De majd kiderül idővel, hogy jól tippelgettünk-e.. xD

    VálaszTörlés
  59. Szilvia:
    Igen a WC-s jelenetnél ott van a vágás de 1:13-nál nézd már meg!
    A fekete macskáról meg: igazad van, ami teljesen úgy néz ki mint egy macska, olyan pózban van mint egy macska, és olyan szemei vannak mint egy macskának az biztosan nem macska. Esetleg valami túlmutálódott, genetikailag kifogástalan állapotban lévő kutyatobzoskapulibarnamaci szerű orángután lehet. ^^

    VálaszTörlés
  60. xDDDDDD
    Joruto, az nem macska az cica xDDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  61. "bakit kereső és csillogó szemekkel fel is fedező egyén" vagyok *-* wááááá! (lehet, hogy égés, de még mindig nem értem, mi a hiba Sasuke szárnyával ^^')

    VálaszTörlés
  62. Dorina azt mondja, hogy olyanokat röhögnek azokon, amit ti helyesnek gondoltok, közbe egy orbitális baromság xD
    Joruto: 1.tudom, láttam h nincs ott vágás, ezért mondtam h Dani se tökéletes, hibázott -.-"
    2. már láttad az érvelésemet, ezek szerint nem olvastad el rendesen( a macsesszal kapcsolatban)

    VálaszTörlés
  63. Te priviben beszélgetsz Dorkával?xD

    Amúgy Sasuke szárnya:
    http://kepfeltoltes.hu/120110/595_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    http://kepfeltoltes.hu/120110/881_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    VálaszTörlés
  64. Áhháááá! (én valami anatómiai hibát kerestem, nem is jutott eszembe, hogy ilyesfajta baki lehet ^^")
    Kedves André, én soha nem fogom tudni elérni azt a szintet, ahol te jelenleg tartózkodsz ;)

    VálaszTörlés
  65. SZerintem... az a vértócsa... igazából... KECSÁP :O :DDD és ... kapaszkodj meg! :D Kiborult! *o*

    VálaszTörlés
  66. Kedves szilvia.

    Nem azért, de olyan hülyeséget irtál: felhomályosítanál hogy mikor is halt meg Hayate? mert én ilyenre nem emléxem.

    Akkor halt meg hayate amikor a homok ninják kivégezték. A 3. forduló előkészítése előtt. És ezért helyettesítették az igazi 3. fordulóban

    VálaszTörlés
  67. TTGeri: kösz a felvilágosítást, elfelejtettem
    dani: Igen, facebookon folyamatosan beszélgetünk, de nyugi, nem ad ki semmi kulisszatitkot xD

    VálaszTörlés
  68. Ajánlom is neki, mert kivételesen be lett avatva a 32., 33., 34. rész eseményeibe.xD

    VálaszTörlés
  69. Szilvia, félre ne érts, elég figyelmesen olvastam el a hsz-edet, de akár hányszor olvasom el, mindig ugyanazt szűröm le ami miatt azt írtam amit. Én kérek elnézést, de nekem az az érvelés, hogy egy macskaalakra azt mondod, hogy nem teljesen ugyanolyan, meg, hogy (ahogyan már szerepelt) cuki szemei vannak, nehezemre esik érvelésnek elfogadni^^ Egyetlen ellenérvet tudok rá felhozni: egy anime/fanmade karakternél, pont, hogy a szem az, aminek bármikor -az adott szituációtól függően- változhat a formája. Példa:

    http://imageshack.us/photo/my-images/844/killua66.jpg/

    http://www.google.hu/imgres?q=killua+kill&hl=hu&gbv=2&tbm=isch&tbnid=IZcu6Vtn0e-E9M:&imgrefurl=http://sakura-ai.exteen.com/20100525/tag-anime&docid=liF30uaUDxgJfM&imgurl=http://www.relativelyhuman.com/nakama/killua/killua19.jpg&w=512&h=384&ei=o44MT9zHPOrU4QSNjLGuBg&zoom=1&iact=hc&vpx=183&vpy=342&dur=367&hovh=194&hovw=259&tx=210&ty=89&sig=104894371732248625820&page=1&tbnh=145&tbnw=189&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:14,s:0&biw=1360&bih=656

    http://xevar.files.wordpress.com/2011/11/hunter-x-hunter-326-01.jpg?w=640

    Remélem, hogy így megérted, hogy miért írtam le azt amit, persze szívesen meghalgatom a te véleményedet is^^

    VálaszTörlés
  70. Dani te egy isten vagy járj vízen komolyan mondom...az elégedetlenek pedig elmehetnek...szebb éghajlatokra. :D Csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
  71. Igen Joruto, köszi.Viszont nekem még mindig fennáll.Én egy olyan következtetést vontam le, hogy az ott álló emberek az akatsuki ellenségei.
    Persze ez csak egy elég erős feltételezés.És én kétlem, hogy a fekete macska az ellenségük lenne, miután még tanácsot is adott(malacfarkat kövessétek) .Valamint azt is megmondtam, hogy ez az én részemről van igy,és majd meglátjuk.

    Dani: nyugi, tényleg nem mond semmit :D és én sem kérdeztem, mert 1. nem vagyok akkora tapló,2. ugyse mondana semmit :D 3. jobb ha meglepi, és minden egyszerre derül ki, mert ugy élvezhető egy rész :)

    VálaszTörlés
  72. TTGeri:
    nézd meg újra egy pillanatra látszik h vörös, tehát az vér :)

    VálaszTörlés
  73. csak én vagyok ilyen 'fura' elméjű, vagy más szerint is megeshet h herkulesnek van egy ketchup manővere, de nem vetette be, mert elég volt a majonézmanőver, ezért ott volt nála, és az ütközetnél kifröccsaent? :DDDD

    VálaszTörlés
  74. ketchup? :O :D azért ennyire ne legyünk kreatívak :D

    VálaszTörlés
  75. TTGeri, neked tényleg baromi nagy fantáziád van, qrvanagy ötlet, bárcsak igy lenne XD de ezt megosztom mással is xDDD

    VálaszTörlés
  76. Különben az egyik hsz-ben valaki kiírta , hogy Dani azt az informàciót adta ki, hogy az akatsukiból senki nem hal meg egy ideig. Lehet hogy télleeg nem halmeg senki, de mivan ha például a harcban Konannel törtéilnik valami és pl: Lebénul, lefagyasztyák vagy valami hasonló.
    Szerintem fordulatos lesz a kövi rész.

    VálaszTörlés
  77. De még mennyire.
    Szerencsére szokásosan átsiklottatok az apró kis eldugott utalásokon, amik hiányában zuhanni fognak az állak.:)

    VálaszTörlés
  78. És még megemlíteném a Tutukás jelenetet a végén :) az is említésre méltó volt :) ^^

    VálaszTörlés
  79. Rájöttem, hogy az a kifröccsenő dolog a végén mi volt!!! Hát PLAZMAJOGHURT!:D

    VálaszTörlés
  80. Naruto alatt a 2. Kakashi, a 3. Herkules.

    Am. nagyon jó rész lett.

    VálaszTörlés
  81. Tök normális, hogy vizsga előtt fél órával ezen gondolkodom, de Suigetsu és Roushi is verekedtek. Az ő vérük is lehet...

    VálaszTörlés
  82. Suigetsu és Roushi? o.O mikor????
    Joruto: hát neked sem kicsi a fantáziád, elvégre a nyerteseknek ez csak a felvezetése volt, és kapnak még szerepet, lehet hogy Gubics pont bevetette a plazmajoghurtot :D mondjuk én még kitartok a Peines verzió mellett :D egyébként Gubicstól ma megkérdezem h a plazmajoghurt is tartalmaz-e olyan anyagot, amit Roushi okostelója említett xDDD

    VálaszTörlés
  83. Arra a vörös valamire azt is kombináltam:

    Mi van, ha nem vér nem ketchup, hanem üdítő.
    Mert ha belegondoltok, nagy hőség lehet mivel karin egyszál semmiben volt. És kinek nem jön jól ilyenkor egy kis málnás üccsi? Akár valaki annyira elámult h a meglepődéstől kiköpte. :D lehet h nemkéne ennyire tulkombinálnom, de vegyünk figyelembe mindent.

    VálaszTörlés
  84. Szilvia: jajj de hülye vagyok, látszik, hogy reggel volt :D Kisame és Suigetsu ^^" bocsesz

    VálaszTörlés
  85. Dani lenne egy kérdésem ezzel a wc-s dimenziókapuval kapcsolatban. Szóval, Herkules úgymond emberré változott ezáltal, mivel mindenkinek létezik egy másik énje a túl oldalon. Tehát akkor ez eddigi meghalt Akatsuki tagoknak is kell lennie egynek akik attól függetlenül nem biztos h halottak, tehát akár vissza is lehetne őket ezáltal hozni,nem? Ezt biztos hogy csak én kombináltam így ki xD :D

    VálaszTörlés
  86. Csináltam egy Fan hátteret :) Photoshoppoltam kicsit (Nem vagyok a mestere) Remélem tetszik majd :D
    http://kepfeltoltes.hu/view/120111/kisame_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Ui:Dani minden tiszteletem a részért 100X megnéztem már :)

    VálaszTörlés
  87. Papa:
    Jó lett a háttérkép, nagyon adja! :D

    VálaszTörlés
  88. Azt ne felejtsük el, hogy az Akatsuki világában Herkules csak egy papírcsákó, Eltonék pedig végtagok voltak.;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dani, ha megvan neked egyben a rész, akkor miért irod ugy a legujabb 1aé résznél h testvér harc 1 és 2?

      Törlés
    2. Ha a Youtube felhasználó nem tudja az egész videót feltölteni egybe, igy muszáj kettévágni a videót és úgy feltölteni. :)

      Törlés
    3. Tudom, de nem ez volt a kérdés. Mivel a 4. évad arhívumban egyben van, oldalt pedig külön part1 part2. Érted mostmár?

      Törlés
    4. Ha a jobb oldali "Legújabb 1AÉ epizód!" fejléc alatt lévő part1;part2-re gondolsz,akkor azért van mivel2 részbe van feltöltve és be van linkelve mind a 2 része.

      Törlés
    5. -.- oké eddig jó... de még mindig nem ez volt a kérdés-.-" hanem az h jobboldalon miért 2részben van míg a 4.archívumban egybe

      Törlés
    6. Valószinüleg azért, mert jobb oldalra rögtön belinkeli amikor kész van a rész és aki először feltöltötte az 2 részbe tudta, de amikorra megcsinálta a 4. évad archívumát addigra feltöltötték egészbe és a jobboldalit még nem cserélte ki arra vagy nem is fogja. Ez a történet szerintem, így már világos? :)

      Törlés
  89. Nos tényleg, ez való igaz :D Csak gondolkoztam te vagy az alkotó és ez így van jól! :D Suliban a szünetekben másról se tudunk beszélni, vmi téma hát akkor Egy Akatsukis Élete! Számunkra úgymond egy korszakot indítottál, köszönjük és csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
  90. Amugy lehet h én vok nagyon hülye,de eddig mindig úgy értettem h: fordul a hűhó hozzám. na de nem ez a lényeg, mert eredetileg így van: Fortuna hű hozzám... De ki az a fortuna???? Lehet h ő az uccsó naruto alatt?? O.o??????

    VálaszTörlés
  91. TTGeri:
    Ha tőlem kérdezted akkor 18 :)

    VálaszTörlés
  92. Komolyan nem tudod h ki az a Fortuna? Nagyon gyorsan google-z rá...és meg fogsz lepődni xD

    VálaszTörlés
  93. Könyörgöm....fortuna...xD egyetértek az előttem szólóval:D De ha úgy vesszük, hogy Elton és Leo egy kar, és Herkulás egy papírcsákó akkor végülis szőrszálhasogatás, de Sasori meg egy bábú.

    VálaszTörlés
  94. Köszönöm az egyetértést:D Ez azért elég általános, nem igaz hogy akár egy szófordulatba se hallotta, mint ahogy az 1AÉ-ben is :D

    VálaszTörlés
  95. Hátömmm, *elpirulva* én rajzoltam egy fan-artot, remélem tetszik *-*! http://3.bp.blogspot.com/-l9Gk3ME4hH0/Tw4CPoLgz-I/AAAAAAAAAP0/uHvbPH_zX7E/s1600/1A%25C3%2589+fan-art.bmp

    VálaszTörlés
  96. (És bocsánat, a hátteret megpróbáltam koppintani, de nem igazán sikerült, úgyhogy ugye nem nagy baj? *.*)

    VálaszTörlés
  97. úúristen xDDDDD fortuna az szerencsét jelent xDDD tehát fortuna hű hozzám=a szerencse hű hozzám xDDD te igen alulművelt xDDD

    VálaszTörlés
  98. Ne piszkáljátok...Hadd éljen abban a hitben, hogy naruto alatt fortuna az utolsóXD

    VálaszTörlés
  99. amugy szilvioa xD nem is tom ki hitte azt h hayate él

    VálaszTörlés
  100. Én nem vagyok nagyon naruto shippuuden rajongok, de az 1aé-t imádom. Amúgy shippuuden-ről kérddeznék mégis annó mikor Kisame küzdüt Killer Bee-vel mért fordult ellene Samehada???

    VálaszTörlés
  101. endrex: mert Samehada nagyon szerette Bee chakráját. És mellette akart maradni.
    TTGeri: jó, de ez csak az animében történt, és Dani is mondta, h nem egyezik minden részlet, és nem megy mindenben a történet szerint. Am meg ez alapmüveltség xD Fortuna :DDD

    VálaszTörlés
  102. Szilvia:Ha kikunyerálhatnák még egy infot azt kérdezném, hogy miért? HIsz Kiszaméval még egyesült is

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. MERT! Bee chakráját jobban csipázza, mit miért????? Ez olyan, mintha megkérdezném tőled, hogy a vanília vagy az eper fagylaltot szereted, nem tudod megmagyarázni.

      Törlés
  103. Azért fordult Kisame ellen mert tudjátok zetsu csinált egy klónt amivel kisame helyet cserélt a csata közben.Cakhogy Kisame a végén úgy egggyesült samehadával hogy a kard alakját vette fel. Így a csata végén is kisame irányította samehadát.Nézzétek a mangát ott minden kiderül.Bocs.Tovább nem spoiler-kedek.

    VálaszTörlés
  104. Egyébként karakter infót nem ártana frissíteni, Herkules még mindig egy szinkronhang nélküli papírcsákó

    VálaszTörlés
  105. Nek tetszett a rész, kiváltképp az ilyen tipikus dolgok, mint a star wars illetve a Vissza a jövőbe rész. Nemtom én valahogy szeretem ezeket...
    Aztán jó ötlet volt beletenni Herculest, bár én arra gondoltam, h mintha anno írtad volna, hogy nem csíped Konant és vele akarod megöletni.
    Aztán az újabb Kisame-rap témájából sztem kivehető, hogy neked van valami bajod bizonyos emberkékkel. Az egész sorozat valahogy olyan, mintha Kisame lenne a szócsöved, azt hiszem, de lehet tévedek. Összességében tényleg elég lájtos volt, de várom a következőt. Addig is hajrá minden téren!

    VálaszTörlés
  106. csak én gondolom úgy,hogy a végén megjelenő vérfröccs konané? a tőrt lejjebb engedte a kezébe,amikor összecsapni készültek. gondolom a testvéri szeretet miatt.

    VálaszTörlés
  107. Szia Dani, szeretném elmondani, hogy odavagyok a munkádért. Minden elismerésem, csak így tovább ;)

    Szeretném figyelmedbe ajánlani a blogomat, amibe rólad is szót ejtek, illetve az EAÉ-ről is :D

    http://yukiadekan.blogspot.com/

    További jó..öhm..időtöltést :D

    VálaszTörlés
  108. Én egyáltalán nem találtam lightosabbnak mint a többit sőt! 4-szer látta az egész sorozatot és minduntalan a földön fetrengtem a röhögéstől! Egyszerűen imádom, bár valószínűleg engem a grafika hálózott be mert nálam az alap. Csak remélni tudom ha egyszer én is belekezdek egy ilyenbe legalább fele ilyen jól fog sikerülni. :) A "vér" pedig szerintem ketchup xdd

    VálaszTörlés