"Rengeteg ember van konkrétan ezen a bolygón is, aki kemény páncélbevonatot hord és legbelül is rideg.
Az emberek nem cukorkák.
Tudja milyen a legtöbb alak?
Gazember!
Gazember töltelék, gazember bevonattal.
De ők félig sem annyira bosszantóak, mint a rózsaszín szemüveges optimisták, akik napfényt okádva sétálgatnak." - Dr. Perry Cox

"A csokoládé a pesszimisták kenyere." - Fekete Dani

"A világon nincsenek határok. Kizárólag egyetlen akadály létezik, amibe folyton belefutsz: Önmagad."

2011. március 19., szombat

27. rész: Segítő kezek

December 14-én jelent meg az utolsó 1aé epizód, így kijelenthetem, hogy viszonylag hosszú szünet után visszatért a sorozat a 27. epizóddal, a "Segítő kezek"-kel.

Már jó ideje vártam azt a momentumot, amikor nekiállhatok, elkészíthetem és publikálhatom ezt a részt. Jobban mondva..
Inkább a cselekményt vártam nagyon. Ugyanis amire én konkrétan gondolok, az csak a 28. epizódban fog napvilágot látni. Nem szeretném lelőni a poént, de ahogy elterveztem, epikus jelenet lesz, de semmiképpen sem humor centrikus.
Leo' iker-pisztolyáról nem is beszélve. Melynek lényegéről sok mindent elárul a külleme, a részletei.;)
Nah, de spoiler Off!



Ahogy eddig elnéztem a kritikákat, nem igen kaptam negatívumokat MÉG. Többnyire Hidan és Zetsu jelenetét, nah meg természetesen az egy epizódot nélkülözött Itachi-Kisame duo "visszatérését" emlegették a fanok, mint kiemelkedő momentum.
Meglepő módon Konan és Nagato msn-es irónia adagja szintén sikert aratott. Bár ez nem is olyan meglepő.:) Tobi ördögi kacajának imitálása közbeni fizikai megtorzulásom annál inkább. Pedig csak egy egyszerű baki volt, mégis sokan előszeretettel idézgetik vissza:
"Beakadt a vesém!" xD

Daniel Radcliffe lovas akciója szintén nem volt meglepetés. Csak a médiában jól informált embereknek esett le a stájsz.
Nah, de hogy ne kalandozzak el...
Belegondolva:
Vagy azért kevés egyelőre a negatív kritika (a sárdobálás pláne), mert:
-Hatással volt az emberekre az a bizonyos unszimpatikus fellángolásom, amikor meguntam az irreleváns pampogásokat.
-Olyan rég debütált már 1aé epizód, hogy a fanok kiéheztetve csaptak le az új adagra, ezzel csillapítva farkaséhségüket.
-Vagy egyszerűen csak élvezhető lett az epizód.

Mindegyik lehetőséget evidensnek találom, testvéries arányban megoszlatva.:)



Sokan dicsérgetik az animáció fejlődését. Őszintén szólva, hála a sulinak, fejlődtem azért valamicskét. Saját szemmel visszanézve leginkább a fejek térben forgatásában nyilvánult meg a javuló tendencia (Tobinál és Sasukénél). Bár Sasuke felszállása, Leo' nyakláncának átalakulása, vagy éppen az epizód végén misztikusan felbukkanó béka brekegése is abszolút megelégelhető számomra.

Miközben rajzoltam néhány jelenetet, gondoltam is erre a témára, és elmentettem külön néhány még éppen készülőfélben lévő rajzot, melyeket >>itt<<, >>itt<< és >>itt<<, jah és >>itt<< vehettek szemügyre.
Kiváncsi vagyok, hány ember nézi majd őket értetlenkedő laikus szemmel.:D

Ahogy Naruto-kun Fórumon, itt is meg akartam még mindenképp jegyezni Leo' nyakláncát.
Bizonyára sokan követitek a Bleach mangát. Mint tudjuk, nem is oly rég képbe jöttek a fullbringerek. Például Ginjou, akinek szintén van egy kereszt szimbólummal ékesített nyaklánca, ami egy karddá képes változni.
Ennek a jelenetnek a Bleach manga 432. fejezetében, karácsonykor lehettünk szemtanúi.
Leonidas emberi alakja pedig tavaly júniusban jelent meg először, a nyakláncával együtt.

Hogy miért ecsetelgetem ezt?

Sokaknak feltűnt a hasonlóság Leo' és Ginjou nyaklánca között.
Ez semmi!
Eredetileg egy futurisztikus KARDot képzeltem el Leonak!!!
Hát enyhén rámtört a földhözbasznám magam szindróma, amikor megláttam a Bleach manga 432. fejezetét.

Bár végül is, nem is jártam olyan rosszul. Ugyanis rájöttem, hogy Leonidashoz sokkal jobban illik a pisztoly, mint a kard. Pláne, hogy a 7. epizódban is először egy pisztollyal a kezében.. Öm.. Illetve önmagában jelent meg.




Összegezve:
Meg vagyok elégedve a 27. epizóddal. A zenék is egész jól passzolnak az aktuális jelenetekhez.
Mondjuk kimondottan csak akkor fog tetszeni a 27. epizód, ha a 28.-kal együtt nézem majd vissza.:)
A 28. résszel, ami várhatóan egy kivételes, átlagosnál hosszabb epizód lesz, tekintettel az események tömkelegére.^^

És a lényeg:
Külön köszönet Draginak az Eső effektért!
És külön köszönet Annának, művésznevén Zenának a Tobi flashbackjéhez készített illusztrációkért!:)

125 megjegyzés:

  1. Végre első kommentelő lehetek :D
    Legjobb volt Leonidas fegyvere, és az utolsó képkockák... :D:D:D

    VálaszTörlés
  2. Hát... ^^ Eszméletlenül jól sikeredett az új rész, gratulálok! Az államat tegnap szabályosan leszakítottad helyéről és jóóó mélyre esett. A háttérbe is beleadtad minden tudásodat, legjobban a felhők tetszettek. ^^

    VálaszTörlés
  3. Sztem nagyon jó lett ez az epizód is :D am mikor jön ki a harmadik zene Pein-ről?

    VálaszTörlés
  4. Majd :)
    Most végzett Dani a 27. epizóddal, most hagyjuk kicsit pihenni, és figyelmeztessük ha valami nem lett tökéletes! (Én semmit se találtam rossznak)
    Király a rész!

    VálaszTörlés
  5. Kedves Dani! Én tegnap este megnéztem az új részt és nem tartottam valami jónak a 26-hoz képest, és bevallom őszintén, h akkor még nem is tetszett, igaz, hogy tompa voltam és egyben félholt is, és először egy kicsit furcsa is volt új részt nézni ennyi idő után.xD
    NA DE! Ma reggel újra nekifogtam megnézni a 27-et, és már (talán így, h jobban vagyok, de) tetszik! Látszik, h minden eggyes rész fejlődik, mind szinkronba, mind grafikába, mind pedig történetbe.
    Szóval szerintem nagyon ki voltam éhezve egy jó kis fanmadere, a többi amatőr, gagyi fanmade után, szóval GRATULÁLOK, jó lett ez a rész is!^^

    VálaszTörlés
  6. Tényleg rengeteget fejlődtél! Oo Már ijesztő, hogy mennyire profi módon csinálod... Nyháá gratula :3

    VálaszTörlés
  7. Kedves Dani! Ma reggel a kedves olasz szomszédok és a német lakótársam szabályszerűen megakartak lincselni olyan szinten visítottam 1: fangirl-örömömben 2: a röhögéstől 3: a büszkeségtől, hogy IGEN ez magyar!!!! A legjobb akatsuki paródia/fansorozat MAGYAR!!!!...Persze rögtön kérdőre lettem vonva, hogy mi a pacifarkat művelek én, mire egy kiválasztottat a tömbből ( egy naruto-fan srácot) leültettem magam mellé és megnézettem vele ezt a részt....persze a fordítói szerepet vállalnom kellett de megérte, mert a végére elintézte, hogy mégse égessenek el máglyán a csendbontásért xD...
    Amúgy gratula a részhez, nagyszerű lett...Megkérdezhetem, hogy mikor Zetsu tüntet, ki adja a szinkront a "favágó" srácnak? Csak mert nagyon jó a hangja :O

    VálaszTörlés
  8. Jajj tegnap délután néztem meg és olyan rossz kedvem volt, hogy nem sok minden tudott segíteni rajtam. De ahogy elkezdtem nézni és a jellegzetes részhez jutottam(nincs benned elég...GYŰLÖLET), már dőlt belőlem a röhögés.
    A grafika rengeteget fejlődött, a színek is sokkal élénkebbek :) Nagyon jó lett az új rész, Dani, gratulálok hozzá, nagyon tehetséges vagy ;)

    VálaszTörlés
  9. Dani, nekem ez a rész is nagyon tetszett bár én tegnap este néztem és egy picit már elvoltam fáradva de azért röhögtem valamennyit, és én mindig azon vagyok el csodálkozva hogy te milyen jól rajzóldz a hátteret is pl a felhőket a fákat..stb. DE ami még inkább meglepő hogy még te is fejlődsz.

    VálaszTörlés
  10. Ami nem maradhatott ki, az a bizonyos Itachi-megjegyzés :D Szinte már vártam, mikor lesz benne :D Amikor itachi elkezdte hogy: ...mert gyenge vagy..." akkor már automatikusan lehetett tudni, mi következik :DD Szóval grat a az új epizódhoz :D

    VálaszTörlés
  11. Dani szerintem az új rész nagyon jól sikerült. Bár kicsit furcsa volt elsőre megnézni, mert tényleg elég rég látott a publikum új részt. Az animáció szerintem nagyon jól sikerült. Bár nem kötözködésből mondom, de néhol látható volt, hogy visszatérsz a régi 2 képkockás animációhoz. Példának ott van Deidara repülős jelenete ahol Tobival beszél. Láthatóan csak 2 képkocka. Ezt nem negatívumként mondom mert semmit nem húz le a műveden. A poénok mindenhol ütöttek és egy paródiában ez számít igazán. Kifejezetten örültem, hogy Deidara, Leo és Elton nagy szerepet kapott. De persze ez csak személyeskedés. A másik nagy pozitívum, hogy nem úgy hajtod végre a harc cselekményeit ahogy az eredetiben van. Ez nekem például nagyon bejön. De mért van az a sejtésem, hogy az a Béka előjel lesz a Pein vs Jiraiya harcra. De lehet, hogy szimpla tévedés. Az új generáció nevében köszönjük a képeket amiket linkeltél nekünk. Ismét itt egy módszer amit használni lehet. Na ennyi elég is lesz egyenlőre.

    VálaszTörlés
  12. Zseniális!Bár nálam Itachi dumái ütöttek a legnagyobbat, rengeteget röhögtem Tobi Green búráján, Leo fegyverein valamint Zetsu tüntetésén.
    (A Danieles jelenetnél majdnem leestem a székről, de az már "másik" dolog)

    VálaszTörlés
  13. Annyira jó lett h ez már művészet :D
    DE: Nem értem h a kezdésnél miért van még ott Pein, Kakuzu mikor már meghaltak de am kui***ra jó lett LIKE

    VálaszTörlés
  14. Hmm már 3 képkocka egymáson? Klassz, am tényleg a grafika és az animáció 5*. Sztem mindenki örülne egy újabb rajzvidinek, mint amilyen a "kitörő kakuzus" volt mindegy h szöveggel v zenével, csak jó nézni is, meg van egy-két sorozatkészítőpalánta erre, ők is hasznát vennék ;)

    VálaszTörlés
  15. Zer0 a számból vetted ki a szót. Mint Rajzpalánta szivesen várnám:D

    VálaszTörlés
  16. Óóóó ez a faszi milyen gyönyörűen fog mutatni a nappalimban :D
    Ez nagyon ütős volt. Hajrá EAÉ :D

    VálaszTörlés
  17. nekem a Dei-chibik is bejöttek^^
    zetsu tüntetéséről unokatesóm szövege ugrott be:"ha néhány ezer év múlva a fenyőfák uralják a világot, karóba húzott, feldíszített emberek körültáncolásával és -éneklésével fogják ünnepelni a karácsonyt."XD

    VálaszTörlés
  18. jajj am. egy dolgot elfelejtettem...most már, hogy tisztán érthető a szöveg, el lehetne hagyni a feliratot...csak egy észrevétel :3...mondjuk ez is hozzátartozik az EAÉ stylejához de szerintem feleslegessé vált.

    VálaszTörlés
  19. Sztem azt a legkisebb idő megcsinálni, max az időzítéssel vannak gondok. De amúgy ha nem égetett feliratos van csak, akkor segíthet a külföldi feliratozásban, ha egyszer Dani ilyenre akarja szánni magát :)

    VálaszTörlés
  20. Többen emlegették, hogy az eddigi legjobb rész. Én is így éreztem az elején. Aztán valami megtört. Lehet ez annak az oka, hogy ritkábbak lettek a poénos elemek a későbbiekben, vagy éppenséggel az elején volt kicsit besűrítve.
    De ezt leszámítva elnyerte a tetszésemet. :)

    Ja és meglepett Hidan visszatérése :D De ez csak a feje... :D Amúgy akkor Kakuzura és Peinre is számíthatunk?

    VálaszTörlés
  21. Dani, te... te... te... Most aztán feladtad az amatörtetőknek a leckét. Amúgy már megtudtuk hogyan kell profin animálni^^ jól sejtem, hogy a különböző szívek a különböző mozgást jelzik? nemtom hogy a tobcsison hogy igazodtál ki. Ha jól sejtem, úgy csinálod, hogy külön kockákra megcsinálod, és aztán megrajzolod a háttér képét, aztán összepakolod őket?

    VálaszTörlés
  22. Nos, a 27. rész sokkal nagyobb sikert aratott az előző részhez képest! Leo dual stukkere is igazán nagy dobás volt mert hozzá igazán illik ez a fegyver és látványos ahogyan megjelenik! Zetsu tüntetése is elég ironikus volt és jó poén! Itachi és Kisame is nagyon odatett az már a történet elején kedvet csinált az egész megnézéséhez.... ha a 28. epizód olyan különleges lesz akkor ne várasd meg a fanokat és ne keljen rá 1-2 hónapot várni ....

    VálaszTörlés
  23. "A jó munkához idő kell" - Ezt bizonyítja a 27. rész is. Jó lett.

    VálaszTörlés
  24. Ömmmm Hana-chan kérdezte hogy a favágónak ki a hangja!

    Szinte tuti, hogy Matten!!! ( YGO:AS ) XD

    Egyébként egész jó réssz volt, de azért kritizálnék is :) a legelején mikor kisame és itachi sétálnak a hegyen az két kis nem tom mi az elég furára sikerült XD Valamint a nagy Zetsus jelenet, hát Zetsu mozgásán is lehetne javítani, valamint ha jól vetem észre az Akatsukis ruhák ilyen váltakozó színűek XD egyszer fekete egyszer szürke :) A hátterek iszonyat jók lettek, és az animáció is ütős. Hát a végére egy kicsit kifogytak a poénok, de az a durva, hogy a grafika meg a story mait így is élvezhető :) Öszeségében jó rész volt, de nekem továbbra is a 24. a kedvencem :) ( Kakuzu=Sasuke XD Visszamennyé B@szki XD )

    VálaszTörlés
  25. A favágó, a kígyó meg Daniel Radcliffe is Matten :3

    VálaszTörlés
  26. saccolok 70.-80.-ra . Kb ennél a komment-nél kezdődik el valami tök értelmetlen veszekedés .Ha nem akk szszsz vagyok :/ 27-ről annyit h amikor megtudtam h kijött sírva fakadtam ( útóljára naruto shippuuden movie 3 nál jártam így) a poénokon is sírtam de amikor vége lett maghaltam :)

    VálaszTörlés
  27. Dani! Ez a rész a végére hány képkocka lett? Csak kíváncsiságból, mert megvan olyan hosszú mint a 26.

    VálaszTörlés
  28. Én is tudtam, hogy mindháromnak matten adja a hangját, a Kigyó tisztára olyan mintha csak Kaibat hallanám a YGO:AS-ből XD ( mondjuk tényleg ő az ) XD

    VálaszTörlés
  29. http://kepfeltoltes.hu/view/110319/Leo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Ezt nem tudtam kihagyni:)

    VálaszTörlés
  30. Hana-chan: Nagyon szépen köszönöm a dícséretet! :D Én követtem el xD

    Ram-Kun: A kígyó hangjának semmi köze Kaibához, teljesen máshogy csinálom ^^

    Személyes véleményem szerint a Favágó sikerült a legjobbra xD

    Nagyon élveztem a részt, de a negatív kritikát inkább szóban adom elő Dantci :)

    VálaszTörlés
  31. Tényleg? o.O

    Pedig nagyon hasonlít XD mindegy jó hangod van!!! XD ( átok!.... nem sikerült )

    VálaszTörlés
  32. Nekem személyszerint nem tetszett:C
    Viszont Bundik nagyot partyzott XD (Y) azért a pillcsi+rúzsért öltem volna(Y) XDXD

    VálaszTörlés
  33. Fuh, amíg nem voltam itthon, formában voltatok!x'D
    Ha vkinek nem válaszolok, akkor bocsi.

    Gáspi:
    Először megrajzolom az 1. képkockát feketével.
    Majd egy élénk színnel (általában rózsaszínnel) rárajzolom a 2. képkockát.
    Majd a 3.-at, 4.-et, estébé egy külön színnel. (Például Leonál is külön színt kapott a pisztoly is.)
    Ezután elmentegetem külön a fázisokat, és kiszínezem őket.
    Végül pedig külön megrajzolom az aktuális hátteret, és rámásolgatom egyenként a fázisrajzokat.

    (Kicsit sok lett a "külön".xD)


    azz.p:
    A 26. epizód 14:10 hosszú lett, míg a 27. "csak" 13:46.
    Ettől függetlenül az előbbi 732, utóbbi pedig 828 képkocka lett.^^


    Matten halálközeli sikolya brutális lett. x"D
    Egyébként azért várnék tőled egy írásbeli kritikát is, szívesen kitenném.:)

    VálaszTörlés
  34. Amikor Itachi azt mondja, hogy "GYŰLÖLET", akkor tényleg ennyire lementél mélyre, vagy megmixelted egy kicsit? Emígy gratulálok, nagyon jó rész lett :)

    VálaszTörlés
  35. hát Matten akk te egy ISTEN vagy...vagy csak Peinci született benned újjá mint Isten..nem tudom...de valami állat egy hangod van *.*...és ezt az is bizonyítja h a már fentebb említett német lakótársam aki néhány káromkodáson kívül semmit sem tud magyarul (ezért gratula nekem -.-" ) is megjegyezte h ez k*rva jó x'D... azzal a tipikus "virslizabálósörvedelő" akcentussal amit germán testvéreinktől már jól ismerünk :P

    VálaszTörlés
  36. Juli:
    Nem mixeltem, nem is torzítottam semmit.
    Az szinte pont az eredeti hangom volt.:)

    VálaszTörlés
  37. Nem kell xD...aki tehetséges az tehetséges...ez persze Danira is vonatkozik :3...itt olaszban csak az angol, olasz, francia meg német megy minden áldott nap...el sem tudjátok képzelni, milyen jó magyar hangokat hallgatni xDD

    VálaszTörlés
  38. Igazi epic rész végre nem halt meg senki :D:D
    bár kitudja hogy még kifog és kinem... :D

    VálaszTörlés
  39. Lassú munkához idő kell :D Am tetszett a rész, csak azt nem vágom, hogy hogy lett kapucnis a köpenye tobinak, mikor eddig sima volt? Nagato hogyan vesztette el a járását? és 08:05 nél mitől fehér tobi maszkja?
    És ha jól sejtem, jön Jiraya? :D

    VálaszTörlés
  40. Dani, NAGYON meg vagyunk elégedve a 27. résszel^^ szerintem megérte kivárni.
    Azt írtad régebben hogy, 4 új Akatsuki tag fogy feltűnni a vásznon...ebből 2 Leo' és Elton ugye?:D
    Nekem amióta feltűnt Leo' megszerettem, és most hogy Akatsukis let...EGYSZERŰEN IMÁDOM :D
    Kíváncsi leszek mit fog debütálni azzal az irtó jó fegyóval^^ Szóval respect az új részért ^^(Y)

    VálaszTörlés
  41. Aztaaaaa!!!!!
    Most leesett az állam!
    Dani tényleg felrakta a Fan art-ok közé az este kilenckor rajzolt(elég bénán sikerült) Leo-mat?
    Elpiruloooooook!

    VálaszTörlés
  42. Dani, várhatod a rossz kritikát akár egy életig is megr a 27.-részt nem lehet rossznak minősíteni! IMÁDOM! EZ A LEGJOBB RÉSZ! Csak így tovább!

    Egyre ügyibb vagy szal ne add fel!
    Am.. lenne 1 kérdésem, most nagyon az animéhez/mangához fogsz ragaszkodni vagy megint eltávolodsz tőle?

    Remélem Dei'-t nem nyírod ki :(

    VálaszTörlés
  43. "Tiszteletem az Úrnak!"
    Dani. Komolyan mondom, hogy az egyik -ha nem a- legpróbb részt hoztad össze! Nagyon jó cselekmény, nagyon jó grafika, és nagyon jó humor. Szeretem az ilyen kombót! :D
    Köszi, h összehoztad!
    Nekem megérte rá várni! ^-^

    VálaszTörlés
  44. Egyébként most lettem kész ezzel ^^:http://kephost.hu/share-45BF_4D85D52E.html

    VálaszTörlés
  45. nekem is van 1 képem:
    http://paintoskepeim.blogspot.com/2011/03/elso-kep.html

    VálaszTörlés
  46. "Azt írtad régebben hogy, 4 új Akatsuki tag fogy feltűnni a vásznon...ebből 2 Leo' és Elton ugye?:D"

    Ömm.. ha az animéből indulok ki, akkor a Hebi/Taka lesz XD

    VálaszTörlés
  47. Matten, Matten :D Azt már én is tippeltem, de azt mondta hogy nem azok o.O tessék:

    bakudan97 írta...

    ha jól tippelek sztem a 4 új akatsuki tag : Sasuke, Suigetsu, Juugo és Krin :)
    2011. január 19. 19:25
    Fekete Dani írta...

    Őket nem számoltam bele.;)

    VálaszTörlés
  48. ami azt illeti, sztem az új tagok között ott lesz
    KabuChimaru is.(de lehet, hogy tévedek)

    VálaszTörlés
  49. de ő nem akatsukis :/ Madara és Kabuto külön csapatot alkotnak majd :))

    VálaszTörlés
  50. Íme egy kis Party-Arc Kisame Arc:
    https://lh6.googleusercontent.com/-k0j3VnL1ymU/TYYCtB-fw0I/AAAAAAAAACA/F8mXrXpmZf0/s1600/Party-Arc+Kisame.JPG

    VálaszTörlés
  51. 13??...te jó ég akk túlkoros vagyok (19) xDDD...ez olyan rossz h nem tudhatod ki hány éves...tudnék mesélni :P

    VálaszTörlés
  52. de dedós ez a megszólalás mesélj már bocs Max

    VálaszTörlés
  53. nem azért nehogy félreértsd xD...csak már volt h beszélgettem egy "sráccal" neten és tök jól kijöttünk stb...megbeszéltük h találkozunk Pesten, szerencsére egyik bnőm akinek meséltem az egészről kicsit bizalmatlan volt és utánam jött...mint kiderült a srác egy 35 éves faszi volt...ezért marha nagy szerencsém volt h ő is megjelent a színen...ki tudja érted... :S...csak ezért mondtam h rossz az ha nem tudod a másik korát...de én voltam a hülye...szóval nehogy félreértsd mert nem akartalak megbántani v ilyesmi :(

    VálaszTörlés
  54. miért az nem dedós, ha ilyen hülyeségbe, belekötsz? xD

    VálaszTörlés
  55. Naruballeaterzanime-ra visszatérve:
    "nagyon ki voltam éhezve egy jó kis fanmadere, a többi amatőr, gagyi fanmade után, szóval GRATULÁLOK, jó lett ez a rész is!"
    Mondja ezt egy olyan, aki régen "amatőr, gagyi fanmade"-t csinált. Na mindegy közötködének itt vége. Azért az AmaTőrtetők-et is lehet kuksizni:)
    azért rajtunk is ugyanúgy meglátszik a fejlődés, akárcsak Danin, csak mi még nem tartuk ott ahol ő.

    VálaszTörlés
  56. Nem vagyok normális xD Leonidas:

    http://i54.tinypic.com/2mevckl.jpg

    VálaszTörlés
  57. lacska09, Én is 13 vagyok(mármint évben, nem személyben)

    VálaszTörlés
  58. Nekem Leonidas és Elton "feltűnése" tetszett a legjobban! XD

    VálaszTörlés
  59. nagyon nagy lett Dani:D:D nagyon várom a kövi részt:D legjobban azt lájkoltam mikor Leo' nyaklánca átalakult pisztollyá:D ferikefamiliaja : biglájk:D!! jah lenne egy kérdésem: Mikor Lesz Kész Pein Dala?:))Már nagyon kíváncsi vagyok:D

    VálaszTörlés
  60. de Max h áll a sorozatod mikor is jön ki

    VálaszTörlés
  61. lehet, h nem jön össze, a sztori csak félig-meddig van meg, nincs ihletem, és technikai problémáim is vannak.de azért igyekszem.

    VálaszTörlés
  62. Igazából az a gond, h semmi kedvem új sztorit írni, egyszerűbb lenne, ha lenne mit kiparodizálni. Régebben gondolkodtam egy Naruto parody sorozaton, ami nagyrészt az eredeti történethez lett volna kötve, de konkrétan a Narutóról már annyi paródia van, hogy csak valami nagyon ütős rajzzal meg egy-két szinkrontárssal tudnék igazán maradandót alkotni. De addig is, ha valakinek rajzban, akármiben segítség kell, állok rendelkezésére.

    VálaszTörlés
  63. Dani minden elismerésem!(Y) Bizton állítom h ez lett a legjobb rész (az én véleményem szerint) az h a mozgások mien szinten megvannak csinálva az valami elképesztő*-* Gönyörű lett és Leo és Elton hihetetlen nagy ötlet. :D Ötből hat csillag!:D

    VálaszTörlés
  64. rohadtul jó lett az új rész :D nagyon tetszik, még a nem animés ismerőseimmel is megnézettem és nekik is elnyerte a tetszésüket! nagy gratula hozzá :)

    VálaszTörlés
  65. ZerO:
    "Am tetszett a rész, csak azt nem vágom, hogy hogy lett kapucnis a köpenye tobinak, mikor eddig sima volt? Nagato hogyan vesztette el a járását? és 08:05 nél mitől fehér tobi maszkja?"

    1. Az eredeti sztoriban is egyik pillanatról a másikra csuklyás lett a köpenye. Én annak tudtam be, hogy felcsatolható.;)
    2. Szintén az eredeti sztorihoz voltam hű. Ott is tud állni Nagato, futni viszont már nem.
    Egyszerűen csak gyenge a fizikuma, ezért kapta vissza a székét.:)
    3. A szövegéből kiderül.;)

    Bakudan97:
    "Azt írtad régebben hogy, 4 új Akatsuki tag fogy feltűnni a vásznon...ebből 2 Leo' és Elton ugye?:D"

    Amikor ezt írtam, Leo' és Elton már réges-rég vásznon volt. Vagyis nem, ők sem tartoznak bele a 4 karakterbe, ahogy a Taka sem.;)

    Gáspi:
    Látom az önbizalmad még mindig masszív, és töretlen.x'D

    VálaszTörlés
  66. mi az, hogy kitetted a rajzom? D: hát mit képzelsz te magadról? :@ így lejáratni engem T_T egy ilyen helyen az én alkotásom... D:

    VálaszTörlés
  67. jajj, fejezd már be az önsajnálatot Ayu XD

    VálaszTörlés
  68. sztem most te is túltettél magadon.Elton és Leó felbukkanása a legjobb.meg persze az "inkább ne húzd fel magad XD Ez lett a világ legjobb MAGYAR Naruto "paródiájának" a legjob része.Eleinte azért nem nyerte el a tetszésemet mert nem volt benne olyan sok poén,mint más részekben de aztán 3 nap alatt 5ször megnéztem az egészet és 38szor a végét(Elton és Leó felbukkanásától) és eléggé megtetszett.A zenék nagyon jók és nagyon passzolnak a történethez.A rajzolás is rengeteget fejlődött,egy hozzá nem értő személy aki nem látta a régebbi részeket,az el se hiszi hogy ez paint-tel van megrajzolva,bár Deidara feje azért elég furin néz ki.

    VálaszTörlés
  69. Mit értesz furi alatt?:)

    Egyébként ha fel kellene sorolnom, rengeteg poén volt a 27. részben, ahogy a 26.-ban is (a 25.-ben és a 24.-ben már jóval kevesebb), csak eléggé széles skálájú médiaismeret kell az értelmezésükhöz.

    VálaszTörlés
  70. Matten te meg fejezd már be az okoskodást.... mert nagyon nem érdekel:)

    VálaszTörlés
  71. Mattent nem titulálnál kifejezetten csajnak.xD

    VálaszTörlés
  72. de a csajok szoktak szóban bunyózni mucikaa. :D xD

    VálaszTörlés
  73. De télleg ne nyird ki Dei-t mert kakuzu meg hidan is nagyon hiányzik bár az igen nagy volt ahogy dei visszarobbantott a földbe.xD

    VálaszTörlés
  74. Dani zolcsiról mit lehet tudni?:D

    VálaszTörlés
  75. Ő majd ad magáról infót ha akar :)

    VálaszTörlés
  76. leoltasz aztán még jópofizol is, szééép, mondhatom -.-

    VálaszTörlés
  77. Zolcsi szorgosan munkálkodik a 11. epizódon.:P Pláne, hogy sikerült inspirálóan hatnom rá. xD

    VálaszTörlés
  78. Ayu: Téged csak oltani lehet. Szánalmas amit művelsz. "Jajj! Borzasztó a rajzom, nem érdemlig meg a publikálást! Nyeheheheeee!"

    Tudsz rajzolni, de csak hívod fel magadra a figyelmet.. Aztán meg be is szólogatsz?!

    Nyeh!

    VálaszTörlés
  79. Dani! Tom hogy nem rég készült el az új rész de lehetne hogy a 28.részben valamilyen módszerrel visszajön hidan? Hisz írtad hogy nem teljesen a a Naruto Shippuden alapján írtad

    VálaszTörlés
  80. Hidan most "szerepelt". Hadd érvényesüljön más is.;)

    VálaszTörlés
  81. Hát az egy picit túlzás hogy szerepelt, csak a feje és az se sokat, de mondjuk egy Hidan visszatérésnek én is örülnék :)

    Mikor először néztem annyira megörültem, ahogy láttam hogy szegényke nagy nehezen, de ki tudta magát küszködni a földből és akkor bummm... XD

    VálaszTörlés
  82. "Háhááááá... véggrre kijutottam a felszííínrrreeeee!! Wáááá." xP :D

    VálaszTörlés
  83. kérlek árulj el egy kulisszatitkot, amire a nézők 96,3%a kíváncsi
    Mi a 25,26,27 részek betétdalainak címe,főleg a :

    25-amikor Nagato megidézi a Gedo szobrot
    27-amikor Elton és Leó felbukkan
    és a legfontosabb:27.a végén a zene amikor Leó a fegyverét "előveszi"

    VálaszTörlés
  84. Kircsi volt a rész, főleg Leo fegyói.Bár nekem az tetszett a legjobban amikor Hidan fejére esett a robbanó pipiXD

    VálaszTörlés
  85. Amúgy te néha használsz a sorozathoz gimpet, vagy más progikat is, nem?

    VálaszTörlés
  86. Itt az első kettő:
    Coheed & Cambria - Welcome Home
    Gomez - Machismo

    VálaszTörlés
  87. Szilvia:
    Itt meglelheted a sorozat alatt felhasznált összes betétdalt.;)
    http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=2826.0

    Toa Tamatu:
    Nem, nem szoktam gimpet használni.
    -A sorozatot mindig CSAKIS Painttel rajzoltam, és CSAKIS azzal fogom.
    -Az epizódokat mindig CSAKIS Movie Makerrel állítottam össze.
    -Időnként Picasával adok egy kis effektet a rajzoknak, mint például a ragyogás Leo' fegyvereinél.
    -Tobi Flashbackjénél, amit Zena rajzolt, úgy emléxem Photoshopot használt.
    -A békás jelenetnél, amit pedig Draginak köszönhetek, az eső Adobe After Effects-el lett elkészítve.

    VálaszTörlés
  88. Aham, ám én a fényeknék használok pl gimpet, mert painttel kicsit nehezebb a fény effektusokat megoldani.

    VálaszTörlés
  89. dani azokat a felhőket hogy csnálod?

    VálaszTörlés
  90. ja és még az hogy a szinkronhangokat milyen progival csinálod?

    VálaszTörlés
  91. -Konkrétan mire gondolsz? Szimplán megrajzolom őket, nincs benne semmi trükk.xD

    -A szinkronhangokat Audacityvel veszem fel.

    -A "Gimpet" pedig a "Gimp" tárgy esete.xD

    VálaszTörlés
  92. köszi és a hangodat mivel változtatod el?

    VálaszTörlés
  93. Jó de mi az a Gimp?
    smiki98 gyere facebook

    VálaszTörlés
  94. Egy rajzoló program, nem vagyok otthon benne, nem is én hoztam fel, sz'al ne engem faggassatok.

    A hangomat program nélkül változtatom el.
    Mindössze 1-2 karakternél van szükség gépi torzításra. Akkor jön képbe a fentebb említett Audacity.

    VálaszTörlés
  95. Válaszolok én:
    A gimp egy sokkal jobb program mint a paint, amivel sokkal több mindent lehet csinálni, pl a vászonméretet nem találomra huzokatod be meg ilyesmi.Lehet vele effekteket csinálni, animációkat satöbbi.De a lényeg: fényévekkel jobb mint a paint.
    én 1 hét alatt sajátítottam el hogy s mint kell vele bánni.

    VálaszTörlés
  96. am nem akarlak b*sztatni, de mikor lessz kész a 28. rész?1hét?1hónap?

    VálaszTörlés
  97. A vászonméretet Paintben sem kell találomra behuzogatni, számmal is pontosan meg lehet adni a méretet.
    De ha ezt nem tudod, akkor biztos nagyon sokat tanulmányoztad a Paintet, és kissé elfogultan szidalmazod.
    Persze természetesen különféle effekt és animáció funkcióval nem rendelkezik.:)

    Egyébként -mivel az átlagosnál hosszabb lesz- a 28. rész LEGKORÁBBAN április végén lesz látható. Az elkészítése hosszas munkát igényel.

    VálaszTörlés
  98. köszönöm a válaszodat, igen tudtam hogy be lehet állítani ott fölül csak lusta vagyok hozzá, a gimpnél meg egyből a méretet kérdezi a painttel ellentétben.

    U.I.: Igazad van, nem tanulmányozom a paintet, körülbelül 1 éve jöttem rá mi mindent is tud, mert kb azóta szeretek rajzolgatni vele.

    VálaszTörlés
  99. Még egy kérdésem lenne.Amikor Nagato azt mondja hogy Pain Sasorival trécsel,akk mi van a Pain és Sasori között lévő táblán?

    VálaszTörlés
  100. szerintem beújíthatnál a paint helyett valami mást amivel mondjuk mozgatni tudod az alakzatokat és több képkockát, jobb minőséget tudnál csinálni és nem kéne kiügyeskedned minden képkockához a szereplőket stb...

    VálaszTörlés
  101. bár nekem volt olyan paintem ami pl.: alakzatokat kezel vaaaagy mostfigyelj 32 biten dolgozik és átlátszó színeket tudsz csinálni velük stb...
    http://letoltes.prim.hu/program/58504/ kezelése ugyanugy mérhetetlenül egyszerű csak könnyebb vele dolgozni szerintem érdemes megnézni

    VálaszTörlés
  102. Köszönöm, de a Paint eddig is bevált, ezentúl is be fog.:)

    VálaszTörlés
  103. Mikor lesz Pein zenéje kész?

    VálaszTörlés
  104. mondom! meghalt így nem lesz befejezve:D

    VálaszTörlés
  105. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  106. mint ahogy mondtam ez is "paint"

    VálaszTörlés
  107. Alapból Pein halála után álltam neki a számnak, szóval a tipp nem talált.
    Egyébként már jó párszor leírtam, hogy még miért nincs kész...

    László:
    Igaz, bocsi, félreírtam. Úgy értettem, hogy a jelenlegi Paint is megfelel.^^

    VálaszTörlés
  108. Szerény véleményem szerint nem is lenne teljes az EAÉ, ha nem paint-tel lenne megrajzolva ^^

    VálaszTörlés
  109. kicsit késve, de... a rész hatására Deidara nagyot nőtt a szememben^^ bár... a félszemű/félkarú/féllábú/egyéb karik amúgy is bejönnek:3

    VálaszTörlés