"Rengeteg ember van konkrétan ezen a bolygón is, aki kemény páncélbevonatot hord és legbelül is rideg.
Az emberek nem cukorkák.
Tudja milyen a legtöbb alak?
Gazember!
Gazember töltelék, gazember bevonattal.
De ők félig sem annyira bosszantóak, mint a rózsaszín szemüveges optimisták, akik napfényt okádva sétálgatnak." - Dr. Perry Cox

"A csokoládé a pesszimisták kenyere." - Fekete Dani

"A világon nincsenek határok. Kizárólag egyetlen akadály létezik, amibe folyton belefutsz: Önmagad."

2011. február 13., vasárnap

Az RTL ismét mehet a levesbe..


És így vesztette el a műsor a színvilágát.


63 megjegyzés:

  1. Ez azt mutatja, hogy a nézők nagy része marhább a szürkemarhánál, vagy bunda az egész. Olivér legalább csinált valamit. Nem barátkozni mennek oda egy félévre. Ennek az volt a lényege hogy nyerni kell. Az meg hogy ki taktikázik, mindenkinek a maga dolga (bár sztem az ő viccei nem olyan köcsögségek, mint az amit rácék csinálnak). Nálam kb. eddig tartott a VV4. Ezelőtt is utáltam az ilyen szavazós műsorokat, mert nem tudni hogy azért 51-49% az állás, mert tényleg ennyi, vagy a főszerkesztők buzdítanak több SMS küldésére...


    Ezután már nem olyan. Reméltem, hogy Oli marad bent, mert ő volt a favorit, ha én lettem vna bent, én is hasonlóan játszottam volna... De ez van, ezt kell szeretni. Esetleg Alekoszt lehetne még nézni, de ő is azt mondta, hogy ha Oli nem jön vissza bújik majd Bécihez. (Na nem szó szerint)

    Ennyi voltam Pá!

    VálaszTörlés
  2. /Előző vagyok/

    Még annyit, hogy nekem Kristóf ellen is furcsa volt az arány. Az se csinált sok mindent bent.

    Off: Lehet tudni, hogy áll a kövi EAÉ rész?

    VálaszTörlés
  3. Vagy bunda vagy a sok emberke megsajnálta Olivért hogy akkor ő most haza akar menni kedveséhez meg minden...ezt én makszimálisan megértem...de nem lett volna jobb hazamenni egy halom pénzel egy kicsit később? XD Így szentem az esélyes Alek, mert ő annyira hülye, hogy már jó, és ezt szereti a magyarság...

    VálaszTörlés
  4. Nem akart az már hazamenni, mikor látta az asszonyt sztem. Ha mégis, akkor bejött. Bár örültem volna ha ő nyer. És igaz, a felén túl vannak lassan, és am is Oli kapott legtöbbet otthonról.

    VálaszTörlés
  5. Dani, ez most nem tartozik ide, de mikor jön már a 27. rész?? ^^ Mivel nem bírtam ki, a spoilert elolvastam, és biztos tök cool lesz :D Csak legyen kész! (Y)

    VálaszTörlés
  6. Melyen spoiler?Mármint a "Nirvana" belyegyzésre gondolsz?:|És igen, bocs,ez se tartozik ide....

    VálaszTörlés
  7. És én ennek még sms-t is hajlandó voltam küldeni hogy bennmaradhasson, erre mit kapok?
    Az a kis rohadék rajcsótány g×ci marad benn!!!
    Hát k×rva jó estém volt Magyarország, mostmár a tv-t is szervizelni kell mivel a szavazás végén valami olyat vágtam hozzá amit nem kellett volna, legalább fixre nem nézem többet a VV4-et...

    VálaszTörlés
  8. Wow, Csermely!
    Nem gondoltam volna, hogy nézel VV-t. Azt meg pláne nem, hogy Olivér fan vagy.:O

    Ismét bebizonyosodott, hogy miért csipázlak, tesó.:D

    VálaszTörlés
  9. Nem vagyok fan de szimpatizáltam vele mivel egy eléggé megnyerő egyéniség volt az egész VV történelemben,laikusan azt hittem hogy az emberek tisztában vannak azzal hogy mit veszítenek. Olivér egy olyan személy akinek a karaktere, jelleme és megnyilvánulásai pótolhatatlanok lennének ahhoz hogy az ember valóban jól érezze magát a VV4 nézése közben...

    VálaszTörlés
  10. Hát mostmár csak azt remélem Alekinyó nyer :D

    VálaszTörlés
  11. Hát ha az álszent Rácz tesók nyernek, akkor "AKOPALIPTIKUS" hangulat lesz itt.:D

    Mindenképp Alekosznak kell nyernie.

    VálaszTörlés
  12. Emberek...jéézusom...
    Én 2 részt láttam a VVből (köztük, a mostanit), amikor a barátaim itt voltak és bekockultak 7kor a TV elé. Jó, oks, hogy az egész VV Oli körül forgott, mint az adott sorozat főszereplője. De ez egy játék...mit kell kiakadni emiatt.

    Tudjátok hány olyan sorozat van, aminek az 1. évados főszereplője meghalt és a sorozat mégis megélt több évadot?? Miért? Mert jött az "új anyag"...egy olyan, amit senki nem hitt volna, mert meghalt az, aki miatt az egész sorozat értelmét nyerte...jelen esetben aki körül az egész VV forgott. Erre most kiesik és mindenki sír...a facebook tele van és...ehh...

    Most nem azt akarom mondani, hogy nem kell nézni a VVt, meg nem akarom megmondani ki mit csináljon meg ilyenek csak nekem ez igen szánalmas hogy így a jövőbeli történéseket leírjátok.

    Amúgy meg, szertintem még mindig szánalmas a VV de ettől függetlenül a 2 rész alapján, amit láttam nekem is Alekosz a nyerő (Y)
    De ha nem ő nyeri, akkor meg mit fogtok mondani??
    "..ÚÚÚ DE SZAR VOLT A VV" ???
    Na mind1, engem nem izgat ki nyeri, csak leírtam a véleményem.

    VálaszTörlés
  13. Respect Yoko!

    Srácok! Ha ennyien imádták Olit, akkor valszeg rá is sokan szavaztak. Az egész meg van rendezve, a szavazatok vajni keveset érnek, ez most is megmutatkozott.
    Engem egyáltalán nem izgat ki nyeri, és ki veszít, csak az a Szőke ribanc ne nyerjen fame-et, és legyen végre valahára vége. XD

    Jóvan, lehet kicsit elfogult vagyok, nem akarok ebből vitát nyitni, de a VV az első óta nem a szívem csücske. Főleg azért, mert minden kortársam úgy viselkedik, mint azok a parasztok viselkedtek a tévében XD

    VálaszTörlés
  14. HATTTALMAS RESPECT MATTEN HARCOSTESTVÉR!!!!!

    VálaszTörlés
  15. :D heh én nem nézek vv-t...
    :D heh én nem szólom le a vv-t
    :D heh én nem szólom le azokat akik nézik a vv-t
    de én mégis aszt mondom hogy ha vége lesz ennek és bánkódnak majd az emberek akkor fogom mondani hogy: Te hülye gyerek menny le falura (tisztelet a kivételnek) és nézd meg azok mit csinálnak. Most persze a balhézós , aki általános 6. osztályáig jutott na én ezekre gondolok. Ez ugyan az csak kicsit szebben kivitelezve. SOHA nem nézem a v-t, de jelen esetben képben vagyok a tegnap esti belevv-nek köszönhetően. Az igaz hogy ez az Olivér nagy arc volt de én nem bánkódnék, van ott elég marha helyette.
    /úgy érzem most olvashatóbb lett /
    éljen a húsgombóc ennyi voltam tsőőő

    VálaszTörlés
  16. Nah, megjött a 2 elfogult, és osszák az észt.

    Zoltán husom, ez egy nagyon gyenguska érvelés volt. (Ha nevezhetem érvelésnek.)
    Te, mint a nagy sorozat függő, mondd csak!
    Te nem borulnál ki, ha az egyik kedvenc szériád kedvenc karaktere egyszercsak kihullana, és nem szerepelne többet?
    Mit szólnál, ha a Cad Bane-ed eltűnne az SW-ből?
    Kiváncsi lennék a reakciódra.

    Mindenki ugyanúgy reagál, ha valami negatív változás következik be egy általa megszokott folyamatban.
    Csak annyiban különbözünk, hogy más az ízlésünk.
    Valaki egy fiktív fantáziavilágban érzi jól magát, valaki pedig egy "átlag" emberek által generált baromkodásban.

    Matten:
    Ezek az összeesküvés elméletek szánalmasak. Légyszíves ne kezdj bele te is, csak hogy minél több fegyverrel eshess neki a VV-nek.
    Elárulom neked, hogy Olivér volt a legszínesebb egyéniség a műsorban, szinte minden egyes adásban ő csinálta a show-t.

    Felteszem a kérdést.

    Szerinted ha tényleg megbundázza a csatorna a szavazást, és forgatókönyv szerint megy minden, akkor önként kiraknák azt az embert, akinek köszönhetik a nézettségük túlnyomó részét?

    Lehet nem szeretni a VV-t (őszintén szólva én is addig szerettem, amíg lehetett kin röhögni), de attól még nem kell felháborodni, ha mások szeretik, és nézik is.
    Talán okkal van tele egy olyan szintű populáris társasági oldal, mint a Facebook is a VV-vel kapcsolatos vélemény nyilvánításokkal.

    VálaszTörlés
  17. höh engem nem osztott ki XD
    de hát ízlések és pofonok

    VálaszTörlés
  18. najó, most előre is bocsánatot kérek mindenkitől, aki ezt eddig nézte, és akik most lehet, h meg fognak utálni egy életre, de szerintem ezek a valóságshow-k alapból szánalmasak. nincs jobb dolguk, mint hogy így lejárassák magukat ország-világ előtt? tehát bocs, de nekem ez a véleményem ezekről, és nem csak az enyém. én csak kimondtam.

    VálaszTörlés
  19. ez mond szép és jó de ennyi pénzér te is én is ugyan úgy hülyét csinálnál magadból

    VálaszTörlés
  20. Aaajj...
    Én, mint NAGY sorozat függő, tapasztalatból mondtam, amit. Nem kevés kedvenc sorozatom kedvenc karakterét nyírták már ki. És igen, ki is akadtam!! De nem írtam le miatta az egész sorozatot, mert engem igazán érdekelt és nem 1 karakterre alapoztam a véleményem az egész sorozattal kapcsolatban. Meghalt...nem mondtam utána, hogy "el lett baszva az egész sorozat"

    Matten meg 16 évesen eltudja dönteni, mit akar. Ki a rák mondta, hogy fel van háborodva, amiért mások is nézik a VV-t? Csak a saját véleményét írta le, amire meg nem kell hirtelen felindulásból úgy válaszolni, hogy "osszák az észt", stb.

    Cad Bane...már megint benfentes infókat osztasz meg a nagyvilággal Peter Parker??? Valszeg nem azért írtam neked, hogy megoszd mindenkivel, különösen ha meg is kértelek rá személyesen (Y)
    És Olit ne hozd ellenpéldának, mert az 1. komim nem konkrétan neked, hanem mindenkinek írtam.

    VálaszTörlés
  21. szerintem mindenki túl reagálja. Természetesen ha nézném a VV-t és kiesne a kedvenc "karim" akk én is elmondanám mindennek a sorozatot ez egy természetes reakció. Mindenkinek lehet véleménye és joga is van hogy nyilvánosságra hozza (az más dolog hogy van-e rá lehetősége) én nem csinálnék belőle ekkora ügyet Zoli. Valahol neked is igazad van.

    VálaszTörlés
  22. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  23. Zoli, már megint minek kicsapni a hisztit?:D Így is már elég szépen rádaggatták ezt a jelzőt, még dobsz rá egy lapáttal?

    Én a lehető legnagyobb higgadtsággal írtam az előző megjegyzésem.:) És amúgy is csak arra reagáltam, ahogy te elkezdted ezt a pampogást.
    Olvass csak vissza.^^

    Matten nevébe meg ne nyilatkozz. Arra hivatkozol, hogy 16 évesen el tudja dönteni mit akar, mégis te magad kezdesz el beszélni az ő nevében, és próbálod védeni. Ez most hogy is van?

    Különben is, én már korábban folytattam ezzel kapcsolatban egy beszélgetést Mattennel kultúrált kereteken belül. És erre a beszélgetésre kacsintottam vissza.;)

    Őő. És jól esett le a tantusz, hogy most arra rágtál be, hogy közzé tettem azt a "bennfentes információt", hogy Cad Bane fan vagy? o.O
    Most ez komoly?

    Zoli, légyszíves térj egy kicsit magadhoz.
    A Youtube-os dolgot igaz, hogy direkt sz*patásból írtam, ezt nem tagadom. De azt te sem vitathatod, hogy nem volt igazam.:)
    Viszont ha ennyire zokon vetted, akkor hivatalosan is bocsánatot kérek!
    Ha gondolod, törlöm a komikat.

    Szerintem zárjuk le ezt a "vitát", és folytassuk msn-en, ugyanis ezzel az infantilis toporzékolással csak magadat járatod le.
    Más is szólt, hogy ez enyhén túlreagálás a részedről.

    VálaszTörlés
  24. Ahhha..maximálisan nem értek egyet veled, de akkor ne foglaljuk el a helyet itt. (msn)
    Cad Bane miatt nem vok kiakadva, csak utaltam vele egy más dologra. Msn.

    VálaszTörlés
  25. Bár tom h nem kérdeztek meg h nem érdekel de sztem mind a ketten hülyék vagytok. Az egyik ezé a másik azé. Csak tudod nem mindegy melyik oldalon álsz :D Ja és sztem nem járatta le magát

    VálaszTörlés
  26. Mondjuk egy kívülálló inkább ne nyilatkozzon vakon, ha egyszer nincs képben.
    Rendkívül bölcsen szólottál egy viszonylag privát "vita" kapcsán.

    Ettől függetlenül én voltam a szenya, sz'al a dolog letudva.:)

    VálaszTörlés
  27. Taps, taps, taps, taps, taps, taps, taps...
    http://www.youtube.com/watch?v=vI0l1y1cAVI&feature=related

    VálaszTörlés
  28. Azért tényleg furcsa, hogy ennyien szeretitek az Olivért és mégis kiesett.

    VálaszTörlés
  29. BAZDMEEG!!!
    Ennek a kúrva rajgecó Bécinek még reppet is nyomatott egy bazzegázos faszkalapos szintén rajoskodó pöcsfej, még Olivért is lefikázta!!!
    Mostmár hivatalosan is elgondolkozom egy Anti Béci klubbon!
    Ki állítja meg ezeket az állatokat?
    Ki nyílt a csipájuk mint a frissen trágyázott rózsabimbó!!!

    VálaszTörlés
  30. Én is csak lestem a Neked Valót...
    Am nem azért, de ha vki nem tudná, ezek azok az annyit emlegetett képek Béláról:
    http://kuruc.info/r/6/70403/
    http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110131-lehull-a-lepel-a-racz-testverekrol-vv-beci-loptam-csaltam.html

    VálaszTörlés
  31. De ez olyan marhaság...ki hinné hogy a magyar népnek jobban tetszik Béci mint Olivér?? az a gyerek nem teljesen százas... meg be van lassulva mint állat (lásd: beszívott fej, lassú beszéd, azt se tudja szentem hol van...) XD

    VálaszTörlés
  32. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  33. Én azt mondom hogy Olivérnek már anyira mindegy volt hogy nyer vagy nem..
    Vegyük figyelmbe az elmult egy hetet.
    1.Depresziós volt.
    2.Már kiakart menni.
    3.Látni szerette volna a b.nőjét.
    4.Már anyira sex éhes volt hogy már nem birta tovább!!!!!(XD)

    VálaszTörlés
  34. Én nem bírtam annyira olivért de inkább maradt volna bent ahelyett az ősember helyett ba,meg.a Béci azt hiszi hogy ő a király de közbe ő is csak egy villatag szal Olivér inkább bentmaradhatott volna bár őt se birom mer az összes csajt behülyiti és utánna mikor már azt hisza a lány hogy kell neki ő azt mondja bocs kinnt van a barátnőm. De azé minden csajt ő akar megvigaztalni. naon furcsák ezek

    VálaszTörlés
  35. Talán így kellett lennie. Olivér nehezen bírta ki a barátnője nélkül, szeretethiányát Anikón töltötte ki mert jó nő, Bécit szerintem simán kiszavazzák majd. Nem töltheti be szerintem az alfahím szerepét, max kint a sok haver meg a fangirlök rászavaznak.
    Egyébként amióta kiment egyre alpáribb ez a sz*r műsor :D
    _____________________________________________

    PLS ne írogassatok a bejegyzéshez olyan dolgokat ami nem ide illik. Hogy mikor lesz következő EAÉ rész azt megtudjátok, amúgy is készül.
    Csak mert tényleg roppantul idegesítő dolog hogy csomóan megkérdezik, Dani nem időre rajzol meg xy képkockát (+ szinkron, etc). Csak úgy mondom.
    Egyébként ha figyelmesen olvassátok a blogot asszem' le is írja egy-két bejegyzésében hogy ne csináljátok ezt.

    VálaszTörlés
  36. Dani olvasd el a blogom gein666.blogspot.com mert most rólad irtam

    VálaszTörlés
  37. ひとみ・桜 én tökre egyet értek (vagy csak ismerősi elfogultság??? :D )

    VálaszTörlés
  38. Gein, elolvastam a bejegyzésed:

    Bizonyára rendkívül figyelmesen szoktad olvasni a blogomat, ha ezen a véleményen vagy.
    Szóval szerinted, és a sulid negyede szerint is én elkezdtem egoistán viselkedni.
    Ha már meggyanusítasz ezzel a kijelentéssel, az lenne a minimum, hogy alá is támasztod érvekkel, és kifejted, hogy miért gondolod/gondoljátok így. Pláne úgy, hogy személyesen nem is ismersz/ismertek.

    Kiváncsian várom.
    Ugyanis nem titkoltan az az egyik legnagyobb félelmem, mióta rajongókat szerzett az 1AÉ, hogy a fejembe fog szállni a dicsőség.
    Többször is kifejtettem már, hogy rettegek ettől, és folyton megpróbálok tenni ellene.
    Akárhányszor kijön egy új epizód, rögtön én is írok róla kritikát.

    "Sokan ezért nem nézik az 1AÉ-t mert a történeted már nem olyan mint régen(ELTÉR) Ezért nem tetszett egy csomó embernek a 26-dik rész. Mert müzli volt Konan helyén."

    Már ne haragudj, de ez egy nagyon infantilis megjegyzés volt.
    26. rész:
    Konan helyett egy csomag müzli volt a túsz.
    24. rész:
    Hidant Naruto intézi el, és nem Shikamaru.
    18. rész:
    A Hebi jóval előbb alakul meg, mint Kakuzu meghalna.
    A Film:
    Sasori nem a Sandaime Kazekagét veti be, hanem a Susogós Mackókat.
    11. rész:
    Nagato első megjelenése.
    10. rész:
    Yamato és Tobi összebarátkozik.
    7. rész:
    Orochimaru azért válik ki az Akatsukiból, mert Itachinak nagy a farka.
    4. rész:
    A Shichibi Godzilla, a Rokubi a Loch Ness-i szörny, a Gobi pedig Pikachu.

    Szóval ezek mind ugyanígy történtek az eredeti sztoriban is?

    Szerintem gondold át még egyszer ezt a rólam fogalmazott "kritikát".

    VálaszTörlés
  39. A kedvedért beírtam az Idegen Szavak Gyűjteményének keresésébe az általad használt kifejezést (amit mellesleg manapság olyanok vetnek, akiknek fogalmuk sincs a fogalom jelentéséről).
    http://www.idegen-szavak.hu/keres/egoista

    egoista:
    önző, önmagára vonatkoztató

    Kérdezem én:
    Aki mindenféle anyagi nyereség nélkül, a saját szabadidejét feláldozva MÁSOKNAK elkészít egy 26 epizódos sorozatot, azt nevezhetjük önzőnek?

    Azt hiszem, elkezdett érni egy újabb bejegyzés...

    VálaszTörlés
  40. Tudod, pont az olyan embereknek -mint te- köszönhető, hogy erősen elgondolkozok azon, hogy egyáltalán érdemes e készítenem a sorozatot.

    Minek is fecséreljem az időmet? Minek dolgozzak a projekten?

    Azért, hogy utána olyat vágjanak a fejemhez, amit gyakorlatilag hasracsapás szerűen köpnek az internetre?

    VálaszTörlés
  41. Értem köszi hogy ennyit koptattad miattam az ujjad és a billentyűzeted.^^ Ma is tanultam valamit hogy mit jelent az Egoista és azt is hogy félre ismertelek.Bocsika ha fel*asztam az agyad^^ Nem szándékosan.

    VálaszTörlés
  42. Gein!
    Te nagyon elvagy tévedve hallod-e!
    1. Dani, mint Egoista? Tééényleg ő lesz*arja az összes embert és CSAK magával törődik.
    2. A sorozat most kicsit "komolyabb hangvételű" lett és kifinomultabb poénok vannak benne, ezért nem tetszik a sok kis pöcsnek, akik egyből elkezdenek nyávogni azért mert a csökött kis agyukkal nem képesek felfogni a poénok lényegét.
    3. Te meg a kis haverjaid meg ha nem vagytok megelégedve azzal hogy Dani hány embert nyír ki és milyen sorrendben, nektek csak azt tudom mondani ( Hidan szavaival élve ) hogy : "B*sszátok meg!"

    VálaszTörlés
  43. Apám akkor tényleg nem ego.Én értem a poénokat ne aggodj.A sorrend nekem meg tök mindegy.

    VálaszTörlés
  44. Höh! Dorka haragja elől nincs menekvés. x'D

    Egyébként azért kiváncsi lennék azokra az érvekre...

    VálaszTörlés
  45. Bocsesz a zavarásért, de............. újra rajzolgatni kezdtem....és gondolom bemutatom...és egy véleményt..........:| Bocs még egyszer.....

    VálaszTörlés
  46. Az eredeti témával kapcsolatban:

    http://videa.hu/videok/hirek-politika/vv-oliver-rtl-klub-szorakozas-TsZFIrt5QNVRQzft

    VálaszTörlés
  47. durva. Ha Olivér így kampányol kint biztosan el fogja érni a célját.
    Btw, egyébként kezdem hinni hogy meg van rendezve a egész VV, a madarak azt csiripelik hogy a beszavazón nem a Ráczék jutottak volna be. De most hogy felszínre kerülnek a dolgok szerintem a fél ország utálni fogja Bélát a kétszínűsége miatt :D

    VálaszTörlés
  48. A madarak általában légbőlkapott infókról csiripelnek.
    Ha ma kijelentem azt, hogy Alekosz transzvesztita, holnap már mindenki erről fog pletyizni.

    VálaszTörlés
  49. Lképzelhető. De mondjuk nem érdekel, én-többet-nem-nézek-VV4et, unfair az egész szarság, nem ér meg annyit hogy ezen idegeskedjenek az emberek.
    Olivérnek meg respect.

    VálaszTörlés
  50. Máj krém!
    Alekosz fanatikusoknak kötelező:

    http://www.youtube.com/watch?v=-xJoh0CmJLE&feature=player_embedded

    0:23-nál egyszer sem bírtam ki röhögés nélkül. x'D

    VálaszTörlés
  51. És mellé egy kis desszert:

    http://www.youtube.com/watch?v=fIdJjVoZIuY&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=ZdmyBa7WDJg

    VálaszTörlés
  52. Hát amilyen műsort csinált tegnap új értelmet adott annak, hogy nézzem a VV-t...
    http://www.valovilag.hu/video/118873
    aki nem látta, és szeretne nevetni az gyorsan nézze meg. Ez az ember még vitatkozni is olyan alekoszosan tud, hogy az elképesztő:D
    és a legszebb az egészben, hogy végigmondta nyugodtan a szöveget, míg jerzy más magábol kikelve kiabál és szidja :D percek alatt lealázta a másik csapatot. még jó hogy laci meg gombi nem szólalt meg :D


    Aki figyelmesen hallgatta annak nem újdonság, de könnyű elsiklani felette:
    Jerzy: "Lehet, de akkor te hozzám képest te egy vízipisztoly vagy vaktölténnyel..."
    Lehet, hogy én nem értek a fegyverekhez, de a vízipisztoly nem vízzel működik? :D

    VálaszTörlés
  53. Igen, az a visszavágás zseniális lépés volt a Villa lapostányérjától. x'D

    Egyébként, lehet szidni Alekoszt, és tény, hogy van egy kis beütése.:D
    DE ahogy most is -és számtalanszor- bebizonyította, átlagfeletti intelligenciával rendelkezik.

    A sok ripacs csak pislogni tudott.

    VálaszTörlés
  54. Üdv,
    Én nagy VV Fan vagyok, az első óta néztem az összes szériát, így ezt is, viszont ez sokkal másabb, mint a régebbiek. Foghatni arra, hogy sok idő telt el, más karakterek lettek beválogatva és még sorolhatnám... lehet ezt sok mindenre fogni.

    Az elmúlt 2 napig teljesen elfogultan nyilatkoztam a témáról és védtem az RTL-t, hogy biztos nem követne el baklövést az előre megrendezett dolgokkal, a szavazás befolyásolásával, és ezekben az összeesküvés elméletekben sem hittem, hiszen Alekosz a mi biztonsági cégünknél dolgozott, mielőtt bement a villába, de... elkezdtem a neten utánajárni dolgoknak.

    Rohadt sokat olvastam, összefüggéseket kerestem, és mára azt mondom, hogy igen, ez az egész egy megrendezett színdarab. De ettől függetlenül nézem tovább a VV-t, mert kikapcsol, meg szórakozok rajta.

    Olvasnivaló:
    http://valovilag.postr.hu/bizonyitek-a-csalasra
    Ezek mellé pár érdekesség, ami sehol sincs:
    Laci biztonsági cége a CoolTV egyik biztonsággal foglalkozó műsorának főtámogatója... a Cool, meg az RTL leányvállalata.
    A Barátok közt epizódjait hónapokkal előre rögzítik, mégis Ildi 2 nappal a kiesése után már szerepelt benne... O_o

    Pár érdekes dolog még:
    http://indavideo.hu/video/Oliver_ket_harom_hettel_ezelottig_azt_sem_tudtam_mi_az_a_csinos_no_mert_csak_az_enit_lattam
    http://www.youtube.com/watch?v=zVc5Tq07z3U&
    http://www.youtube.com/watch?v=6jNjhYDtrqI
    http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok__1527679-aki-nezi-online-a-valo-vilag-4-et-tortenik-valami-erdekes-amit-tv-be-nem-mutatt (az ide érkező hsz-eket érdemes elolvasni)

    Továbbá, a miért nincs 24 órás live stream, mint az előző VV-knél? Miért vették el a képet, amikor valaki "elkotyogott" valamit?
    Viszont pár hete a live stream nem is annyira live:
    10 perces csúsztatással lehet nézni a villában történteket, hogy ki tudják szűrni a dolgokat. :D Ilyen nem volt régebben... pedig most a technikai feltételek is jobban adottak, mint 10 éve. Vajon mit takargat ennyire az RTL?

    Szóval én is VV fan vagyok, de sok itt a furcsaság... túlontúl sok. Mindenesetre ugyan úgy leülök majd megnézni, csak már tudom, hogy úgy kell viszonyulnom hozzá, mint egy sorozathoz, amihez előre le vannak osztva a szerepek.

    VálaszTörlés
  55. Ja igen, bocs h beoffoltam, csak láttam, hogy volt erről is szó. :D

    VálaszTörlés
  56. Oh, üdv a blogon, Cart'!^^

    Igen, ez tény, hogy rengeteg gyanús dolog terjeng a műsor körül, de ahogy te is említetted, én is szintén kikapcsolódást próbálok keresni a VV-ben, még ha nagy részben megrendezett is.

    Szintén érdekes, hogy szinte minden egyes beszavazott egyed már a VV előtt is celeb karrierrel büszkélkedhetett.

    -Olivér:
    Műsorvezető volt a VIVÁn.
    -Éva:
    A "Bár" című valóságshowban is szerepelt.
    -Gigi:
    Fétispornó főszereplő volt, és ÁLLÍTÓLAG Győzike ex-szeretője.
    -Béci:
    Amatőr rapper, LL Junior egyik klipjében táncosként is szerepelt.
    -Jerzy:
    Egy melegekkel foglalkozó cégnek készíttetett fotósorozatot önmagáról.
    -Anikó:
    Több Szépségkirálynő versenyen is részt vett.
    -Gina:
    Mai napig -titkoltan- prostituált.

    Ahogy említetted, Cart:
    Laci a Cool TVnek dolgozott, Ildi pedig a Barátok köztben szerepelt.

    Furcsa, de szinte csak Alekosz (Igen, pont ő.) az, aki nem rendelkezik celeb háttérrel.xD

    VálaszTörlés
  57. Amúgy tényleg.... szerencsétlen Alekosz, a sok törtető celeb között. XD

    VálaszTörlés
  58. Ezért késik az EAÉ!
    Mert még nincs vége a valóvilágnak :D
    Na addig is nézem azt ;)

    VálaszTörlés
  59. Igencsak szomorú, hogy a nézők azt a hazug Rácz -t küldték vissza, mivel Béci olyan szinten önelégült hogy az már valami katasztrófa, ha az ő képét mutatják kedvem támad betörni a képernyőt, így van ez Giginél is.

    Taktikájuk a következő: Ketten vannak ugye bent, a Béla felkarolta a Lacit, és a Gigi a Jerzy -t és ők így pakolgatják a jeleket.De úgy néz ki Lacinak van annyi esze h arra rak akire a rácék nem, meg az is különös hogy a rácék egy kivétellel mindig ugyanarra rakták, csak akkor nem amikor az Éva asszem vagy a műsorvezető megemlítette h ez egy taktika e.

    Mind kettő egy elb*sz*tt ember, hazugság minden szó mi szájukból ömlik, és ha ők nyerik, akkor a VV4 tényleg kamu.

    Én amikor Olivér kiesett utánanéztem és sok ien cikk volt hogy kamu satöbbi többeközt ez is:
    http://www.hir24.hu/szines/201366/vv-gigi-elszolta-magat-nagyon-kamu-volt.html
    Na igen, ezt tényleg nem adták le a műsorban, valamint az rtl mindenkit lefizetett hogy a bizonyítékokat tüntessék el, igen ez is egy lehetőség.
    És utószóként mondanám: kizárt hogy ekkora külömbséggel nyert volna a béci, ki van csukva!Csak többen szeretik az olivért, Szandikának is megbundázták mert az volt az első párbaj ahol felcserélték a képeket, szal lehet h csere történt vmennyi párbajnál, nekik csak át kell irányítani az sms eket, vagy csak kiírnak vmi kamu számot vágod.

    VálaszTörlés
  60. az előző üzimben a linkem végén ott van még egy .html is.

    VálaszTörlés