"Rengeteg ember van konkrétan ezen a bolygón is, aki kemény páncélbevonatot hord és legbelül is rideg.
Az emberek nem cukorkák.
Tudja milyen a legtöbb alak?
Gazember!
Gazember töltelék, gazember bevonattal.
De ők félig sem annyira bosszantóak, mint a rózsaszín szemüveges optimisták, akik napfényt okádva sétálgatnak." - Dr. Perry Cox

"A csokoládé a pesszimisták kenyere." - Fekete Dani

"A világon nincsenek határok. Kizárólag egyetlen akadály létezik, amibe folyton belefutsz: Önmagad."

2010. december 16., csütörtök

Komoly döntés!

Akik ismernek, azok tudják, hogy már-már túlságosan is türelmes ember vagyok, akit nagyon nehéz kihozni a sodrából. Ahogy sorra hangoztatom, mindig is jobban örültem a negatív, építő kritikáknak, mint az értelmetlen agyondicsérgetésnek, amiből semmit nem lehet tanulni.
Ám ennek a látszólag előnyös hozzáállásnak is megvan a hátulütője.
Ha egyszer kellő feszültség gyülemlik fel bennem, akkor könnyen előfordulhat, hogy dühömben olyat teszek, amit nem kellene. Nos, amire most fogok rátérni, az ez alól kivétel lesz.

Egyszerűen számomra érthetetlenek azok az emberek, akik sorra szennynek titulálják a legújabb, 26. epizódot. Csalódtatok bennem? Hogy tudtam kinyírni Yahikot? Miért kellett porba tipornom az esküvő szent fogalmát? Rossz irányba tart a sorozat? Hasonlítsam össze az első, és a jelenlegi epizódokat? Az első epizódok függetlenek voltak az eredeti történettől? Ennyire figyeltetek a sorozat felfedezése közben?

Még sorolhatnám a számtalan bugyuta kérdést, amiket a fejemhez vágtak a napokban.

Bár igazatok van. Jogos minden egyes kérdés.
Rossz irányba tart a sorozat? Aham. Szóval essek vissza arra a szintre, amikor arról a kifejezésről még csak fogalma sem volt a sorozatnak, hogy "sztori", amikor még az számított egy epizód tetőpontjának, ha egy karakter lehányta/lehugyozta a másik egyént, vagy éppen amikor a számtalan, értelmetlen káromkodás élte a fénykorát.
Egyetértek. Szóljon csak erről a sorozat.
Kiváncsi vagyok, mennyi idő után unnátok bele.
Végül is minek legyen egy sorozat változatos? Minek változzon a hosszú idő elteltével? Egyértelműen a monotonitás a legideálisabb választás. Hát persze.

Hogy mire is akarok kilyukadni?
Egyszer és mindenkorra tisztába teszem MOST a dolgokat.

Rátok hárul a feladat, hogy döntsetek!

Azzal a stílussal, azzal a színvilággal folytatódik a sorozat, amellyel az előző néhány részben, és jelen pillanatban is rendelkezik, folyamatos változatossággal, néhol negatív, néhol pozitívval.

VAGY!

Mivel ez a stílus, melyet képviselnek ezek a szenny, újdonsült epizódok nem érdekelnek senkit sem, sárba tiporják az Egy akatsukis élete fogalmát, nézhetetlenek, felfoghatatlanok, minősíthetetlenek, a sorozat álljon le most és mindörökre!

Jobb oldalt lehet szavazni. --->
Éljen mindenki a lehetőséggel, aki teheti.

90 megjegyzés:

  1. én voltam az az egy aki NEM :D Hiei :p pacsi :D

    VálaszTörlés
  2. Szia Dani! Kicsit bugyuta vagyok, viszont ettől független tetszenek a kevésbé poénos, de jó sztorival megáldott részek! A Naruto alapból 1 olyan manga/anime ami nem a felhőtlen szórakozásról szól, és mivel te pont azokat parodizálod ki, akik a történet során sorba hullanak el... hát most ebből ezt lehet kihozni! Minden esetre, én Ezt élvezetesebbnek tartom, mint a lesz*rjuk leh*gyozzuk egymást dolgot. Szóval egyértelmű.: Arra szavaztam hogy MARADJON a sorozat! Hidd el! Több a rajongód mint a rosszakaród, a probléma csak az, hogy a rosszakaróknak élvezet fikázni, a rajongók meg néha lusták írni! ^^"

    VálaszTörlés
  3. Respect, komolyan.
    Végigolvastam a honlapodat és a kommenteket is, MIND. Önreklámozók, segítségkérések, követelőzések, kérdések hada, és te mindenkinek türelmesen válaszolsz (akinek érdemes, és van mit), ahogy észrevettem, és törődsz a rajongóiddal... Tényleg türelmes ember lehetsz. Nálam néhány komment rendesen kivágta a biztosítékot, képzelem, miket kaphatsz emailben.
    Életemben nem láttam embert még így reagálni arra, hogy leszarozzák, célzok itt "csermely" kritikájára, aki annak ellenére hogy leszarozott téged, második kommentje alapján kifejezetten értelmes fazonnak tűnik. Respect neki is, megmondta az őszintét... Konliktuskezelésből ötös, csak tanulni lehet tőled, Dani-senpai...
    Figyelj, mert folytatom a hiperbolikus istenítésedet, :D légyszi nézd el, mert először csinálom. :D
    Várjál, gyorsan leszarozlak előbb a kontraszt kedvéért, meg azért, mert erre gerjedsz :D:D:D SZAR VAGY, BAZDMEG!!! de csak azért mondtam, hogy fejlődj... ;)
    Szóval,.. :D most meg ez a határozott és férfias kiállás a sorozattal kapcsolatban, hát, ez beindította a fantáziámat :D:D:D pedig néhány perce még szentté akartalak avatni.. hoppá... már késő :D

    Ránk hárul a döntés, hogy folytatódjon-e az 1AÉ???
    Mondjuk én is szavaztam, de ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit TE akarsz, akárki akármit mond, akárhányan. Például elmehetsz karácsonyi ajándékokat vásárolni :D időt szakíthatsz a magánéletedre, ahelyett, hogy hajnalig blogolsz :D Vagy csinálhatsz egy teljesen új és másmilyen sorozatot, én biztos kíváncsi lennék arra is, és szerintem nagyon sokan így vannak vele.
    "Végül is minek legyen egy sorozat változatos? Minek változzon a hosszú idő elteltével? Egyértelműen a monotonitás a legideálisabb választás. Hát persze."
    Minőségbiztosítás órán volt ilyesmiről szó, :D ha egy terméknek van minőségbiztosítása, az nem azt jelenti, hogy a termék "jó" vagy "minőségi", csupán azt jelenti, hogy a gyártó garantál egy állandó és folyamatos minőséget. Tehát mindig ugyanazt a minőséget. Ez alapozza meg a vásárlói hűséget, és elégedettséget :D
    És az emberek túlságosan hozzászoktak ahhoz, hogy így működnek a dolgok, hajlamosak elfeledkezni arról, hogy az 1AÉ egy művészeti alkotás, és nem terveztél tömegcikkgyártást a témakörben, nem írtál alá szerződést erről senkivel, és pláne nem kapsz érte fizetést...
    JÓ LENNE, HA EZT MINDENKI ÉSZREVENNÉ VÉGRE !
    ....meg ami a kunyerálókat illeti, szerintem a télapó sem te vagy. + Szerintem ugyanannyi idő áll rendelkezésedre, mint bármelyik másik embernek, napi 24 óra, a segítőkészséged ellenére...
    EMBEREK !!!
    Szerintem ráadásul az 1AÉ elsősorban a Dani sorozata, hobbija..
    Nemcsak a rajongóké !
    És ezt azzal együttvéve írom, hogy az utóbbi részekben néhány utalást nem értettem én se, és ez valóban levont az élvezeti értékéből számomra. De ha úgy érzem, láma vagyok animéből, legalább hajlamos vagyok továbbképezni magam a témakörben.

    Üdvözlettel - Együttérző-szan

    Egyébként remélem, mindenki kiszúrta az idézést a Diszkópatkányok c. filmből :D Ha nem láttátok még a filmet, gyorsan nézzétek meg, alap.

    VálaszTörlés
  4. Fekete Dani :
    "Hogy mire is akarok kilyukadni?
    Egyszer és mindenkorra tisztába teszem MOST a dolgokat.
    RÁTOK HÁRUL A FELADAT, HOGY DÖNTSETEK!!!"

    (Renge kün másik énje szólást emel: )az 1AÉ fangörl:

    NE, NE NEEEEEEEE, LÉGYSZIIIIII, NEEEEEEEEEEE !!!!!!
    Ne szakíts velünk!!!!!!!!!!!!!
    Mi szeretjük az 1AÉéééééét !!!!!!!
    Ne szakíts az 1AÉvel, és ne szakíts velünk!!!!!!
    Még nem lehet vége !!!!!! CSAK 26 RÉSZ ÉS NEM LEHET VÉGE !!!
    NEM, NEM, NEEEEEEM !!!!!

    Szükségünk van rád... ;( .... 1AÉéééééé... ;(
    Lehet, hogy megcsaltunk a FWA-val, de az nem számít, ő külföldi, az nem megcsalás.. :D

    Persze.., megcsaltunk a hebis barmokkal is, de az is véletlen volt, csak azért, mert elhanyagoltál minket, késtél a részekkel, HETEKIG kellett várni rád !!!!!
    TUDOD TE, HÁNYAT KELLETT ALUDNI ADDIG? Volt, hogy MÁSFÉL HÓNAPOT !!!!!
    TUDODTE, az hány alvás? 42 !!!! A válasz kibaszott 42. !!!!!!!!!!!!!!!
    "Hány fülünk kell legyen, hogy halljuk a nép szavát? 42. " (jajj, tudtam, hogy egyszer ennek még hasznát veszem.. ;)
    Akarunk téged 1AÉ !!!!!!!!!!!!!!
    This can't be the real world now, i don't beleive it.....

    1AÉ, elfogadunk, úgy, ahogy vagy, kellesz nekünk. Jóban-rosszban, míg a halál el nem választ... Mert aznap mikor elhagysz minket, egy kicsit meg fogunk halni belül, mi, 1AÉ fanok...
    ( Hacsak nem akad egy önjelölt faszkalap, aki folytatja 1AÉ néven, amit Dani elkezdett.) :D Tényleg, Dani, kinek adnád át a "stafétabotot"? :D
    Biztos vagy benne, hogy el akarsz hagyni minket? (gonosz vigyor)
    Egy akatsukis soha nem hagyja magát... Szerintem egyenként ki kell nyírnod a szereplőket, ha azt akarod, hogy végleg vége legyen, de még olyankor sem biztosított, hogy nem ébreszti fel valaki őket, mint Bobbyt a Dallasban...
    Vagy a végén a teremtmény öli meg a mesterét? (még gonoszabb vigyor):D

    na puszi, további szép napot... :D

    VálaszTörlés
  5. nah végre fel keltem és ilyen rossz híreket hoz a reggel,mivel Dani most oszintén be szeretnéd felyezni a EAÉ-t a 26.résszel? Én is végig olvasgattam az osszes be jegyzésedet itt,még ahol lehetett,és gondolom te élvezted ezt csinálni és ahogy tudom már elore fel van vázolva azé a torténet a kovetkezo részekre is meg meg van a poénok egy része is amit fel szertné használni,tehát így f szeretnéd felyezni?Tudod Da Vinci-t is orultnek hitték a maga idejében még satobbi most még elisert sot az eggyik leg híresebb festo.Te már mongyuk a mi koreinkben most is egy zseni vagy tehát gondolj bele hogy mi lessz még egy pár év mulva :) Na arra szeretnék ki lyukadni hogy a rajongóid kozul akik reagálnak a sorozatra azok csak a jég hegy csúcsa,nagyon sokan youtuben nézik ozt azt se tuggyák mi az a naruto-kun.hu fórum vagy a te blogod,e-mailt még valjuk be ki NEM lusta írni mert én baszottul az vagyok :D Tehát nagyon sok rajongód van aki sírna ha be fejeznéd,persze ha most ténleg úgy van hogy elment még az "élettol" is a kedved a kritikák miatt és tovább csak muszájból csinálnád mert ez lett a szavazás vég eredménye akkor hadd abba,énis azt mondom,és kezdj el egy saját torténettel meg áldott soroatot amibe nem lehet senkinek beleszólása a torténet haladásával mert hogy ez nem így ment a mangában/animében...Nekem egy bajom volt a 26. résszel,a 14perc 5percnek tunt :/ + nagyon hiányzott belole a konan apja reakciója nagatóra :D Már csak azon ohogtem amikor meg láttam konan apja arc k felyezését + párhuzamosan bele is gondoltam hogy mi fog tovább torténni :D Na a húgyfosós poén számomra szar volt még a 19.edik rész bol,mert nekem inkább ez a úthengeres jott be jobban :D És a sok gyokér aki meg most is zon gondolkodik hogy hogy kerult oda a úthenger az inkább nézzen tobb filmet ;) :D Na Én csak orulni fogok ha folytatod mivel szerintem ez az egész egy jobb irányt vett,az év legnagyobb anime újdonsága az pont az EAÉ óriási felylodése számomra.Bocsánat a LY/J betukért fogalmam sincs hogy kell iket írni mivel szlovák vagyok és szlovákot tanulok,bocsánat még egyszer :)

    VálaszTörlés
  6. szeretem a részeket a történeteket mindent amit Iehet benne a vicceket a összes nagy0n jó ne hagyd abba ja és tetszett az uj hajm0zgás grafika..

    VálaszTörlés
  7. Kedves Fekete Dani!
    èn megnèztem ès letoltottem eddig minden egy akatsukis èlete rèszt annak ellenère hogy a gèpem olyan szar hogy egy fosos antivirustòl bedoglik. na akkor kèpzeld a tobb mint 2 GB egy akatsukisall menyi.ez is azt mutatja hogy a sorozatodat èrtèkelem ès màsok is.Nos bevallom azt amit gondolok az utòbbi rèsz nem volt a legpoènosabb de ennek ellenère nekem tetszett màr csak azèrt a kèt olasz szòèrt is amit kinyogtèl ''Antonio fa freddo''megaztàn nekunk fanoknak nincs sok beleszòlàsunk a munkàdba mivel nem hiszem hogy bàrki tudna olyat csinàlni mint te.neked csak elismerèsek jàrnak ahogy H,Zolinak is meg mindenkinek aki ilyen parodiàt csinàl a fanoknak.èn nagyon szeretem a sorozatodat ès amig tart kovetni fogom ugy hogy lècci ne haggy fel vele ès ne tègy ugy se mint omni egyem meg a szivèt szegènykènek hogy feloklelte egy rozsaszin unikornis. XD na szal mi imàdjuk a sorozatod lehetnek kicsit poèntalanabb rèszek de attol mèg AZ EGY AKATSUKIS ELETE MARAD!!!!! kèrlek mindenki nevèben dani ne haggy fel vele.tobb lenne a kàr mint a bosszu èlvezete. a 26. rèsz igenis jò csak ezt nem mindenki èrti meg!!!

    minden jòt Dani! :)

    ui: ja èn szivesebben nèzem a te sorozatodat mint magàt az animèt. ès amikor leulok nèzni az animèt hànyok attol hogy milyen a gonosz akatsuki... xD

    VálaszTörlés
  8. Dani te egy akkora rinyapina vagy hogy otthonunk a föld már kosmodisket hord annyira reped a háta miattad!
    Nem gondoltam volna hogy annyira bedurcizol hogy elbaszd az egész EAÉ-t és idegenekre bízd a sorozatod!
    Azthittem az új résznek hűen felnőttél agyilag mert a 26. rész nekem igazából ezt mutatta.
    Értelmes humor, kevés de igaz társadalom kritikával...
    Most az agyi színvonalad egy bedúrcizott tizenéves plázapicsával vetekszik aki nem kapta meg az új "Ed Hardy pacsuliparfümöt apucitól amivel vagizhat a haverjainak!
    Most tudom hogy végig sértettelek de szükségesnek tartom a magam részéről!
    Neked kell eldöntened hogy folytatod e nem pedig másnak!A te sorozatodról van szó nem máséról és ehhez is tartsad magadat, ha úgy döntesz hogy már belefáradtál akkor fejezd be ha pedig még akarsz valamit nyújtani akkor meg ne állítson senki mert eltarolod aki az utadban áll. Egy szinten viszont megtudom érteni a lépésedet de ezt a lépést jobban meg kellett volna fontolnod nem pedig mások negatív véleményeire alapozva hozni ezt a döntést.
    Ezzel a kirakok egy szavazást a blogomra hogy döntsenek helyettem lépéseddel elszúrhatod az egész karriered, végül kiszeretsz az egész szakmából és semmid se maradad..

    VálaszTörlés
  9. Nekem nagyon tetszett ez a rész is...nem értem,hogy mi a baj ezzel a résszel!Én minden részt legalább 20-szor megnézek és ez se volt másképp!Szerintem se kellett volna másik negatív kritikájára hallgatnod...mindig voltak és mindig is LESZNEK olyan emberek akiknek nem tetszik/tetszett az aktuális rész!Amikor te átváltottál azokról a poénokról,hogy mindenki így hugyozik,így sz*r és átváltottál a (szerintem) normális poénokra amiken szakadni lehet és nem csak annyit mondani,hogy 'haha'-->ez az átváltás néhány embernek nem tetszett,mert megerőltető volt nekik az a 'sok' gondolkodás!Azután nekik meg az volt a problémájuk,hogy ez halt,az halt meg...és azért mert ennek így kellett történnie és ők ezt nem fogták fel!Na én csak ennyit akartam!

    Utóirat:remélem lesz következő rész!

    VálaszTörlés
  10. laci1107:A szavazatodat lehet módosítani.Tedd meg,vagy....De ettől eltekintve,szerintem a sorozat jó irányba halad tovább.A "sztori"-t követni kell.Mindennek végeszakad,de aztán jön egy újabb.És ez remélem a sorozattal is agy lesz.Ha a történet a végéhez ér(nem spoilerkodom)Daninak ezek a lehetőségei vannak:

    1. Leállítja a sorozatait.Ezt remélem senki sem akarja.Ha ez történik,akkor petíciót indítunk.Komolyan.
    2. Én sokat gondolkodtam Dani fejével a sorozatról.Ahogy sikerült...Vagy egy új sorozatot csinál,valamilyen címmel(pl.: a One Piece-ról).Vagy megteheti,hogy marad a narutonál,és nem az akatsuki,hanem konoha életével fog foglalkozni.Pontosabban narutóval.Ez egy szép hosszú sorozat lenne.Remélem a 2. 2. része fog bekövetkezni,azon a napon.

    És még azoknak,akik szerint nem volt jó a 26. rész,az olvassa végig.:
    Először is:(Dani szavaival):A South Park szindróma lesújtott a sorozatra.Az esküvő ezen gyógyított,úgy mint az aspirin a fejfájáson(minimálisan).És Pein amúgy is meghal.És aki az eredeti harcot az 1AÉ-s harccal összehasonlítja,akkor rájön,hogy a valóságba kisebb(- nagyobb) eltéréssel UGYAN AZ!MIndenki meg fog halni,kivéve Konant,Kisamet(nagy örömünkre)Tobit,Zetsut és Peint valamilyen formában(ha jól tudom nagato újraélesztette,vagy csinált vele valamit)A lényeg,hogy bármennyire is fáj,az emberek meghalnak.És aki ezt nem tudja elfogadni,ne nézze a sorozatot.A 26. részben amúgy is hatalmas poén,amikor zetsunak viszket a könyöke,nagyot szakadtam rajta.A Halott Power Peinek "tánca" is vicces,főleg amikor Nagato beszélteti az egyiket.És a végén,amikor a hebis barmok Suigetsuja beszélt az 1AÉ-s helyett...(Ebből az látszik,hogy az 1AÉ sokak szerint jobb mint a Hebis barmok.Ami IGAZ!A Hebis Barmokban a hangok hihetetlenül jók,de nem kárpótolják a képet.Ami javul,de a hebis barmok első része akkor is rosszabb mint az 1AÉ első része.A nézettség is különbözik.Tehát sokan azt mondják,és a statisztika is ezt mutatja.)Ez egy "egybekommentnek" sikerült.Hát ez van.

    VálaszTörlés
  11. Amíg meg nem láttam a kommenteket, én is hosszú monológot akartam írni :D De inkább megkíméllek.

    Én már az első epizódot sem azért néztem meg, mert nagyon vicces lett volna a sorozat, hanem azért mert eredeti. Szerintem ezzel sokan így vagyunk. Én komolyan nem értem, hogy tud valaki "lefordulni a székéről a röhögéstől", ez olyan szélsőségszámba megy a szememben, de hát vannak ilyen emberek, na.

    Szóval szerintem simán folytasd. Sokat ki tudsz még hozni ebből a sorozatból. És szerintem ezt nem nekem kell elmondanom neked, de jegyezd meg, hogy SOHA NEM FOGSZ OLYAT TENNI, AMI KIVÉTEL NÉLKÜL MINDENKINEK TETSZIK. És ebben az esetben az a többség, akinek tetszik.

    Ha nyűgnek tartod a sorozatot, ne csináld. Ha szerinted megéri a kellemetlenségeket, hogy elénk tárhasd a művészetedet, akkor hajrá.

    VálaszTörlés
  12. Köszönöm a pátyolgató szavakat. Jól esnek.

    Renge kün:
    Én szívesen készíteném még tovább a sorozatot. Ez tény.
    DE..!
    Kénytelen vagyok átgondolni a dolgot. És feltenni a kérdést magamnak. "Megéri folytatni, ha az idegeim kárára megy?"

    Csermely:
    Most már ideje lenne részt venned egy tolerancia tanfolyamon, mert erről a fogalomról még nem hallottál, az biztos. Az őszinteség és a jó indulat között egy HATALMAS különbség van.

    Lehet, hogy hisztinek minősül, amit jelenleg végrehajtok. Sőőt, aláírom. Igen, HISZTIZEK.

    De úgy gondolom, hogy megtehetem. Hogy miért? Ha te is megkapnád ugyanazokat a véleménynyilvánításokat, mint én, te is ugyanezen a kedélyállapot ingadozáson mennél keresztül. Sőt, talán még jobban is kiborulnál. Ugyanis abban biztos vagyok, hogy te jóval gyengébb vagy idegileg, mint én.
    Ezt a kommentjeid nagy része tükrözi is.

    Kiborulásból döntetlenre állunk.


    "Nem gondoltam volna hogy annyira bedurcizol hogy elbaszd az egész EAÉ-t és IDEGENEKRE bízd a sorozatod!"

    Képzeld, ezek az idegenek azok, akik nézik a sorozatot. És már a kezdetektől fogva, rájuk voltam bízva.

    "Most tudom hogy végig sértettelek de szükségesnek tartom a magam részéről!"

    Helyesen: Vérig sértettelek.

    VálaszTörlés
  13. dani te tod mit akarsz tenni de a szavazàs most àll......................... 220-2 re.na talàld ki kinek. az a 2 elmegy nutellàs pampersbe ès 220 kèr tèged hogy folytatsd!!!Dani eleinte nem tetszett nekem a sorozatod csak ugy nèztem ok nèlkul de kèsobb èreztem hogy tudod àm hogy kell csinàlni.szal most szeretem.de negyon.a dontès a tied tègy amit jònak làtsz de ha abbahagyod eskuszom hogy kèpes vagyok odautazni olaszorszàgbòl ès èjfèl utàn ordibàlni hogy dani folytatsd!!!! ès ezzel nem vagyok egyedul xD szal remèlke

    VálaszTörlés
  14. És amíg nem tudsz semmit a jelenlegi magánéletemről, addig inkább ne dobálózz a frenetikus kifejezéseiddel.

    Sajnos mostanában a "negatív visszajelzések" mellett bőven volt és jelenleg is van problémám.

    VálaszTörlés
  15. bocs ezzel csak azt akartam kifejezni hogy szeretem amit csinàlsz...

    VálaszTörlés
  16. Na figy Dani ha akarod nyugodtan hanyagolhatod a sorozatod késhetsz amennyit akarsz de nem szabad abbahagynod az emberek szeretik amit csinálsz és mi akár várunk 2 hónapot is egy új részre de legyen új rész és mindegy ha akarod mond h most neked kell (pl. 1hónap szünet) kivárjuk

    VálaszTörlés
  17. Szerintem (bár már nagyon nehezen) ha arra szavaznának, hogy hagyd abba, biztos megfontolnád azért még egyszer (fordított esetben is).Azt hogy milyen most a magánéleted, nem tudok és nem is akarok belegondolni, érezni. Szerintem egy kis pihire lenne szükség pár hónapig... így abbamaradna is, meg nem is. Bár ez csak az ÉN véleményem ;) Dönts belátásod szerint.

    VálaszTörlés
  18. Szerintem, egyértelmű hogy a nép nem fogja leszavazni az 1AÉ-t :)
    Csak így tovább Danci!

    VálaszTörlés
  19. És akkor mi van ha hisztizik Dant-C??
    Én a kezdetektől hisztiztem!!! (ráadásul nekiXD)
    Mellesleg még mindig nem én vok a 2. aki az elsőre nyomta voksát. (csak mert fórumon aszem félreértettél)

    VálaszTörlés
  20. Hali !

    Srácok, én komolyan meghatódtam, leginkább azon amit Quote írt.
    Dani, szeretünk :DDDDDD
    Bár a szavazás szerintem elég egyértelmű eredményt fog hozni, addig se dönts kérlek elhamarkodottan. Lehetségesnek tartom, hogy olyan megerősítést vártál a szavazástól, miszerint a csúcson kell abbahagyni.
    Lehet, hogy néhányan félreértünk, nem tudhatjuk, pontosan mi játszódik le benned. Mindenesetre nekem eddig inkább racionális alkatnak tűntél, mintsem emocionális indíttatásúnak, de azért LOL, CSERMELY!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D
    Szóval, ha gondolod, Dani, eredménytől függetlenül, nyugodtan vegyél ki alkotói szabadságot, amúgy is karácsony, téli szünet, stb... Mindenkire ráfér egy kis pihenés :D:D:D
    Bízom benne, hogy a rajongók meg fogják érteni. Egyébként pedig szinte mindenben egyetértek 'csermely' legújabb kommentjével, kemény volt, de igaza van, kivéve talán egyvalamit, az agyilag felnövést :DDDDD Najó, nem is ... Én nem hiszem, hogy Dani igazából bedurcizott, de már elképzelni is süti :D:D:D Dani bedurcizva ül egy emósarokban :D körülötte az akatsuki tagok elhulott tetemei rajzfecniken.... "Nem, én tényleg nem akartam kinyírni őőőőőket, de ha egyszer ez van az eredeti történetben.... "
    Ne sííííírj, Dani !!!!
    Sokan aaaaaaaannyira szeretünk, hogy legszívesebben apró pici cafatokra tépkednénk, aztán beleszórnánk Pein reggeli müzlijébe, és persze ezután simán felzabálnánk.
    Ja, nem magamra értettem :D hanem másokra, persze.. Én ehhez túl vega vagyok.
    'Csermely', KÖSZI az észre térítési kísérletet.

    Szeretünk, Dani !!!! Szeretjük az 1AÉ-t !!!!
    Ha nem bírod a melót, kérj majd segítséget a fanoktól, szervezz fanclubot, a conok is tele vannak olyan MAT-os segítőkkel, akik ingyenmunkát végeznek sokan közülük. Szerintem bőven akad az animeőrültek között, aki szívesen szánja az idejét ilyesmire, pláne ha ennyi idejük van cosplaykosztümeket készíteni.
    Ezúton is szeretnék elnézést kérni fangörl énem korábbi kegyetlen érzelmi zsarolása miatt :D
    Bárhogy is alakul, mi kiállunk, kitartunk melletted, ahogy ezt abból is láthatod, amit 'Quote' és 'markov94' és 'kristian1112' és 'infinitygamer' és 'G-bor' és 'csacas' írt. + gondolom a többiek, akik nyilván az emailcímedet bombázzák ebben a pillanatban is..... Köszi, srácok!!!
    Ne adjátok fel! :D

    VálaszTörlés
  21. Most látom, csak, hogy azóta Dani is írt, amióta ezt begépeltem,...

    DANI !!!!! 'Csermely' csak oltogat téged, talán kicsit túl keményen fogalmaz, de rám hatással volt, talán pont ezért.
    Persze nem engem oltogatott :D pedig leribancozhatna például, de észre sem vesz :D:D:D Most mit tegyek ? hüpp
    Na jó, talán túlságosan poénra vesszük a dolgot, én pl. azért mert képtelen lennék szembesülni azzal, hogy vége, egyszerűen nem megy.
    Te meg talán túlságosan komolyan is veszed, a negatív kritikákat is. A szívedre veszed, az idegeidre megy.... pedig az egész akatsukis élete egész máshonnan indult.. Még volt szabadidőd a régi szép időkben és kedved hozzá, senki sem követelőzött, tiszten rajongói szeretetből készült paródia volt. Kötelezettségek nélkül... Hidd el, nagyon is megértelek.
    Én a helyedben a tanárod véleményét sem kértem volna ki, nyilván egy másik generáció, nem animefan, stb. Szakmailag meg : "ezek a nagy művészek" általában el vannak telve magukkal, de tied a fiatalság ereje, ahogy Lee mondaná !!!!!! Pontosan tudja, hogy tied a jövő, és valsz. saját magadnak kell kitaposnod az utat, ahogy talán ő is tette a maga idejében...
    Vedd ezt az egészet lazábban... !!!!!!
    Ha hónapokra, vagy örökre le akarsz állni, vagy szüneteltetni, rendben. Semmi baj. Meg fogják érteni, csak nyavalyognak, hidd el nekem, és nem vagy egykönnyen pótolható.. Láttam az FWA-t is, és rajzolásban a tied jobban bejön. Ami azt illeti, poénokban is. De ez lehet, hogy a nyelvi különbségek miatt van. Ebben a műfajban eddig te vagy a legjobb szerény véleményem szerint...
    Egyébként meg :
    Ha gondolod, hogy bármiben segíteni tudunk, kérlek tudasd velünk....
    Ha csak abban tudunk segíteni, hogy pár hónapig békén hagyunk a követeléseinkkel, kérdéseinkkel, akkor kérlek azt is tudasd velünk.
    De komolyan, hagyd, hogy segítsünk, ne hagyd, hogy a büszkeség kicsináljon téged.
    A büszkeség egy rohadt szemét alak egyébként...

    VálaszTörlés
  22. Bazd+!!!!
    Dani nehogy foglalkozzál már néhány hülye fasszal!!!
    Mi rajongóid többen vagyunk!!!!!És mi folytatást szeretnénk,mert imádjuk az 1AÉ-t!!!Kül meg negatív vélemények úgy is lesznek,de le kell szarni őket magasról!
    Kül meg azt nem értem,h ha nem tetszik neki mi a szarnak nézi meg????
    Ha nem tetszik akk NEM kell megnézni bazd+!
    Nem kötelező!
    Kül meg csak irigységből csinálják,mert olyan hülyék mint egy segg!!
    Szal le kell szarni őket!!!!

    U.í.: Én is szeretném ha folytatódna az 1AÉ!!!!Mert iszonyú kiráááály!!!!

    VálaszTörlés
  23. Uuuu.... tobzódnak az indulatok... EZT már szeretem..... :D:D:D passion of youth !!!!

    VálaszTörlés
  24. Dani!!!!!!
    Elhiszem hogy vannak problémáid sztem mindenki el is hiszi!De én pl. csak azért jövök fel internetre hogy ha 14 perces egy EAÉ rész akkor is megnézzem!!!!ÉS most különös módon mikor a 25 rész megvolt szinte k*rva hamar elszállt azaz egy hónap!!!Mert vártam a Hebi-s barmok-at is!Mert ez a neten a legjobb sorozat!(sztem)
    + én lesz*rom hogy mennyi idöbe telik míg elkészül egy EAÉ rész mert 1.Nagyon bírom a poénokat
    2.K*rva sokat fejlödött a rajzolási technikád
    3.Sokszor fentrengek a földön mert a poénok hátralöknek a székröl!
    Sz'al Dani ne hagyd abba a sorozatot mert nagyon sok a rajongod most is 3-an vagy mennyien nem akarják hogy menjen és 297 meg IGEN!!!!
    U.í.:Én is amelett döntöttem hogy fojtatodjon az EAÉ!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  25. aki a nemre tette jobb oldalt a voksát az nem normális :):) Éljen az Egy Akatsukis Élete!

    VálaszTörlés
  26. Dani most csa ugy èrdekessègnek leirom hogy megmutattam apàmnak a sorozatodat ès u tudni illik nem egy anime rajongò.na szal a mult nap elfogott az irigysèg a iràntad mert a jò faterom jobban komàlta a te sorozatodat mint az èn mangàmat.(tudniillik mangàt rajzolok nem paròdiàt) na ès az irigysègen kivul azèrt orultem is neki magam sem tudom mièrt. de nem a hulyesègeimrol akarok beszèlni neked mert van jobb gondod is azon kivul mèg hogy màr 100adszorra irok a blogodra...hanem azt akarom mondani hogy olyan emberek is akik nem ismerik a narutot szeretik a poènjaidat. apàm szò szerint ezt mondta :Hàt az tènyleg hihetetlen hogy ilyesmit egy valaki megtud csinàlni.ès egyetèrtek.mi tiszteljuk a sorozatodat ès nagyon remèljuk hogy mèg lesznek uj rèszek. azok akik itt vannak a blogon ès irnak neked akiket èn ismerek azok mind tàmogatnak.persze sajnos nem tudunk nagy segitsèget nyujtani neked foleg most hogy gondjaida vannak.az elobb amikor azt irtam hogy kèpes vagyok odautazni olaszorszàgbol hogy megyozzelek azt nem sèrtèsnek èrtettem ha netàn ràm cèloztàl azzal az uzenettel hogy amig nem ismerem a magànèletedet addig bizonyos beszòlàsokat haggyak inkàbb.ha ràm cèloztàl akkor kèrlek ne haragudj mmert èn ilyet azèrt uzenek mert szeretem a sorozatod szeretem az egy akatsukis èletèt ahogy mindenki aki ismeri.(hàt majdnem) na ès tènyleg konnyekben vègeznè a legtobb rajongòd ha abbahagynàd.Meg az ember nem nèznè ki beloled hogy szomoru vagy vagy pedig problèmàid vannak mert szemèlyesen nem ismerunk ès a sorozatod boldogsàggal van megcsinàlva nem àrad belole a szomorùsàg. na ennyi voltam x pillanat,, dani melletted vagyunk orokre!!

    VálaszTörlés
  27. 'markov94' : Dani nem rád célzott, hanem 'csermely'-re, csak pont közbeírtál. Bár lehet h ezt Danitól szeretnéd hallani.
    Olvashatnál figyelmesebben, mert az ilyenek miatt nem bírok leszállni erről a blogról, pedig már így is úgy néz ki, mintha blogpuccsot akarnék végrehajtani. sayonara

    VálaszTörlés
  28. Tény és való hogy nem ismerlek.
    Nem ismerem az életedet a gondokat amivel nap mint nap szembenézel nem ismerem az egész lényedet a titkos vágyaidat a küzdelmedet az életben.
    Egyet tudok viszont amit te nem látsz még, mert a régóta dúló tudatalattidban eddig lappangó és most előtörő bánatod és persze haragod elfolytja.
    Ez a segítség.
    Lehet hogy nem látod lehet hogy nincs leírva és tudom hogy 100%-ig nem toleráns de ott van.
    Idővel talán rájössz és mint párszor meg is fogalmaztam most újra megteszem.
    Gondold át a dolgaidat...

    VálaszTörlés
  29. Még annyit hozzáfűznék hogy megleptél.
    Eddig senki se hozta még rám így a frászt.
    Kellemesen csalódtam benned...

    VálaszTörlés
  30. Csáó
    CSináld ahogy eddig, engem is meglepett a 26. rész, de pozitívan.
    Nem egy megszokott semmi van, hanem történések cselekvések, amik viszik is valahóvá ezt a sorozatot. És nem is akárhova, nem véletlenül kurva jó.
    Remélem olvasod mint a gép az építő jellegű kritikákat, és nem fogsz sosem leakadni (mint eddig sem) az értelmetlen baszogatásokon.
    Sok sikert meg se állj míg jónak látod.

    VálaszTörlés
  31. 'csermely', ismét respektállak.
    Nem hiszem el, milyen szövegeket nyomtok. Tegnap este óta "rágom a körmöm", mióta felkeltem óránként nézem a szavazatokat és a bejegyzéseket, hogy mi lesz.
    Mindenesetre totál izgalmas lett most a blog tőletek, és a drámai fordulatok miatt. Blogfüggő lettem.

    VálaszTörlés
  32. 5 NEM szavazat! Hűha... Jön föl az ellentábor, mint a talajvíz, valamit csinálni kell gyerekek...
    Valaki tudja őket név szerint? :D:D:D
    Shinra Tensei Ellentábor!!!!

    VálaszTörlés
  33. engem nem érdekel (ahogy mondták többen is), hogy mikor lesz új rész, mennyit kell rá várni de jó az EAÉ , ezért szerintem folytasd de ez tényleg a te döntésed :D
    jah és aki a NEM re szavazott az minek nézte az EAÉ-t ????
    nah szóval Dani ez a te döntésed h folytatod-e vagy sem :D
    remélem folytatod :D

    VálaszTörlés
  34. Hali szerintem semmiképpen ne hagyd abba , jó hogy ha kibontakozik valamiféle történet csak az a baj legalább is nekem , hogy peinci meghalt és egyre jobban az látszik, hogy kihal az akatsuki és nem tudod majd kivel fojtatni.

    VálaszTörlés
  35. Mikor elösszőr megnéztem pár rézt az 1AÉ-ből sírva nevettem...Azóta folyamatosan nézem és mindig van min nevetni,ebből következik,hogy a sorozat a csúcson van!Az,hogy meghalnak a szereplők,szerintem teljesen rendben van,hiszen eredetileg is földobják a talpuk.Nincs ezzel semmi baj.Bár Pein halálakor én röhögtem,hiszen ezt a szomorú dolgot is viccesen állítottad fel.Az esküvővel kapcsolatban még annyit szólnék,hogy szerintem nem tiportad el.
    Én természetesen arra szavaztam,hogy maradjon így a sorozat,hiszen imádom!Remélem,valóban így lesz.

    VálaszTörlés
  36. Utolsó résznek majd (ami remélem a 2. film után a 40. rész körül lesz ^^ ) feltámadhatna aki meghalt hiányzik hidan és kakuzu :D.

    VálaszTörlés
  37. Ákos írta...

    aki a nemre tette jobb oldalt a voksát az nem normális :):)

    Meglehet, hogy nem vagyok normális :) ezt jól látod!!! olvasgatva a hozzászólásokat, meg később fórumon Dani megjegyzését, hogy az általam vélt opció nem létezik :) Hülye lennék lemondani az EAÉ-ről :) csak úgy hittem, hogy a tervezett sorozat végig megy és utánna hagyja abba.. de ki lettem oktatva, h tévedésben voltam. Emiatt mindenképpen átugrok a folytasd választási lehetőséghez, de itt is feltüntetem, h akarom, h folytassa, de csak addig amíg ő is szereti csinálni :) Szerintem ezzel mindenki egyetért :)
    Dant-C : Nem tom milyen problémák gyötörnek TES, de átvészeled.. remélem:) ENZACCCC RENGOKUSHOOOOOOOOOOOO!!!! Ebbe minden feelingemet átadtam neked!!!

    VálaszTörlés
  38. Szerintem nem kéne abba hagyni ez így jó ahogy van.

    VálaszTörlés
  39. Yusuf: Hidan nem halt meg!

    Amm sztem így jó ahogy van, és sztem hülyeség lenne, abbahagyni. Min fogok akkor röhögni??

    VálaszTörlés
  40. Szerintem így pont jó a sorozat,hogy nem a monoton eredeti történetről szol hanem egy kis egyéniséget viszel bele Dani így tovább!

    VálaszTörlés
  41. Nem kell oldalakban leírni, hogy jó, vagy szeretjük. Megalkottál valamit, és első sorba a te döntésed, nem a mienk, hogy mit kezdesz vele. Aki szereti, szeretni fogja, aki nem, az meg oldja meg. Ennyi. Ne foglalkozz azokkal az emberekkel, akik nem tudják alátámasztani a problémájuk lényegét. Csak csináld, mert te szereted. Aki meg eddig nézte, ez után is fogja.

    VálaszTörlés
  42. Üdv Fekete Dani.
    az én véleményem speciel az,hogy negatívoskodó emberek voltak és lesznek is. Nem kell velük túlságosan foglalkozni.Ráadásul nem tehetsz mindenkit boldoggá, azokat kell boldoggá tenned akik így szeretik az 1AÉ-t ahogy van. De a legfontosabb ha te nem vagy boldog akkor nincs értelme. Mi úgy szeretjük ahogy most csinálod :D .
    És a sorozat jövőjét illetően nem nekünk kellene dönteni hanem neked. :)
    Peace emberek.
    Üdv Márk-Boy

    VálaszTörlés
  43. Dani! ha szólíthatlak így?
    Szerintem a szavazás fölösleges!
    Mert neked kell döntened, hogy fojtatod vagy esetleg leállsz a sorozattal.Ha folytatod akkor sok ilyen kritikát kapsz eztán is,DE ha nem megérdemelnénk a rajongókkal egy befejező részt. (azért szerintem az utolsó rész jobb mint a többi és akinek nem tetszik az ne néze és b*ameg)

    VálaszTörlés
  44. Nem tudom mit vagytok meghallva mindannyian,előbb utóbb úgy is eljön az utolsó rész és utána nincs több Egy Akatsukis Élete.

    Dani:
    Nem szoktam negatív kritikát írni.Most se azt teszem.Ha építesz a kommentekből akkor miért kell felháborodni ezeken?
    Egyet értek azzal,hogy a házasság szent dolog,de kérdem én: Hány film parodizálta ki?
    Nem hiszem,hogy ezen az egy részen kellene fent akadni.A magnós rész a Disco patkányokból van ami egy ősrégi film és poénnak tök jó!

    VálaszTörlés
  45. Kedves Dant-C és Kedves Rajongók!
    akkor először kezdjük Danival:
    Dani, lehet hogy kapod a negatív kritikákat, hogy nem vicces, meg a "nem ezt vártam tőled" szöveget, de ezt nyeld le, és kész. én is napról napra kapom a szarozásokat, és egyéb értelmes megjegyzéseket, de ez van. Csak azért, mert meg mertem írni neked linkbe és írni merészeltél pár sort, rögtön megugrott a nézettségem, de ennek nem igazán örülök. Mert az értelmesebb hozzászólók nem akarják megnézni, ezért ez a kör marad, aki itten getymózik veled,meg velem. Ki a f*szt érdekel, hogy nem készülsz el időben? Ki a f*sz mert leszólni, azért mert nem vagy pontos? Amíg hobbiból csináljuk a sorozatainkat, és nem az "értelmesebb" réteghez fordítjuk a fejünket, nem lesz baj. Na szóval ezt üzenném neked.
    A rajongóknak:
    Ti meg mit képzeltek? Szavaztok arról, hogy mit csináljon Dant-C? cöhhhh.... Nem véletlenül nem szavaztam. Hogy merészelitek megmondani hogy mit csináljon Dani? Gondoljatok bele, hogy eljátszadoztatok a türelmével, de van egy pont, ahol neki is betelt a pohár. Szóval nem kéne őt zaklatni, és ne mondjátok meg, hogy mit csináljon. Élje a saját életét, ne pedig azt az életet élje, amit ti szabtok meg neki. (ez most Renge kün-nek fog szólni) Jajj most oda ne fossak, jajj 42 napot kellett várni, egy új részre... Ki nem szarja le? Csak az Isten egye meg Dani szivét, hogy még nem b*szta be az ajtót, hogy bocsi, de elég volt. Ilyenekbe belegondoltok ti? Mert ahogy észre vettem, nem.
    Lehet beszólni, meg engem is lehet szarozni, de amíg szeretem amit csinálok, nem hagyom abba, mert boldogségot okoz.
    ez az én "szavazatom"

    VálaszTörlés
  46. Nos, gondolom ez is csak 1 megjegyzés lesz a sok közül... De azért leírom hátha találsz benne valami "nemáltalánosat".
    Nos, szerintem egyértelmű, hogy a sorozat folytatódjon, azonban!
    Mivel az én 2 kedvenc szereplőmet már kinyírtad, illetve egy még életben van szerencsére, de Kakuzu és Yahiko halála valóban megrázott...és kicsit elment a kedvem az egésztől...Ez az esküvő szent fogalma meg úgy ahogy van egy nagy fa*zág... még is hány olyan filmet láttunk, amibe jhon travolta stb. játszottak és igen, minő meglepetés agyon tiporták az esküvő fogalmát egy poénnal -.-" szal sztem azt joel kihoztad belőle :D és egyet értek abban is, hogy kellenek mély pontok egy sorozatba, és azt sem hagyhatom figyelmen kívül, hogy rengeteg dolgod, lehet, gondolom volt nem egy nem két nap mikor nem is volt kedved az egészhez... Ez persze szubjektív vélemény, hiszen ha a sorozatot nézem, már bocsánat, de hol nem szarom le milyen kedvedben voltál, ha nem tetszik?:D viszont mindent összefoglalva nekem tetszett... Pein, és Kakuzu halála nem éppen, de Kakuzunál kárőótolt az "eggyet a temetkezési vállalatnak..." poén :)Nos szerintem sokkal jobb a sorozat mint volt, az elején kicsit féltem, hogy ilyen lesz az egész de remek kis rajongói alkotás ez...:D Én nekem 1 valami nem tetszik :D :
    sorra hullanak a szereplők, mi lesz itt csak nem beakarod fejezni a sorozatot?:P Ne merd!:D hol lesz a FILM 2?:D ahol visszatér Kakuzu a halálból xD felkéne dobni egy vicces, jó résszel a sorozatot, teszem azt karácsonyi rész gyanánt kakuzu és yahiko fel törhetné magát a pokolból és a wc-t kirúgva érkeznek meg vagy valami ilyesmi... :P nos, köszönöm a részt, búcsúzom!

    VálaszTörlés
  47. Jó reggelt mindenkinek!

    Fess Gásspinak :

    "42". Érteeed..... ('Galaxis útikalauz stopposoknak'???? he? :D na látod... :D )
    Mért olyan nehéz megérteni az embereknek, ha valaki irónikus...
    ( + az összes fangörlöket próbáltam interpretálni azzal a résszel.... )
    ejnye- ejnye...
    De azért majd átadom az üzenetet a fangörl énemnek. (Most még alszik, mert még nem kapta meg a reggeli felpörgető müzlijét... )
    Én vagyok itt az egyetlen, aki azt is elolvassa, amit mások írnak??????? Nem olyan nehéz pedig..
    Ha esetleg elolvastad volna a többit is amit írtam, a finom célzások is leestek volna... :D:D:D
    Nem baj, nem baj,... ha Dani elolvasta, neki biztos leesett. És alapvetően ez volt a cél.
    De azért tetszik a "szavazatod". :D !!!!!!!

    Látom, itt mindenki valami fórumon bassza a rezet..
    Pfffff, és 10 NEM szavazat a dolgok állása.. Ezt már el se hiszem...

    VálaszTörlés
  48. 10 NEM szavazat (elhűlve..)
    Eeeeez nem is lehet igaz...
    "This can't be the real world now.. "
    Pont ezt érzem most...
    Dani, a zenei ízlésed kifogástalan..

    VálaszTörlés
  49. dani csak hogy tudd az eddigi 12 negativ voksàt ugyanazok vagy ugyanaz a szemèly tette fel nincsenek szntem 4en se.van amikor kilèpsz a goggle fiòkbòl ès ujrainditod akkor ujralehet szvazni. szal :) a tobbsèg nyerni fog

    VálaszTörlés
  50. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  51. Üdvözletem! :)

    Az előző bejegyzést eltávolítottam, mert miután újra elolvastam észrevettem a sok helyesírási hibát. Szóval:
    Röviden, tömören: Nagyon szeretem a sorozatot, mindig tűkön ülve várom a következő részt. Az EAÉ részről részre, érdekesebb és egyedibb lesz. Én szeretném, hogy folytasd. :)

    Üdv.: Kankuro Gaara

    VálaszTörlés
  52. Egyértelmű ,hogy folytasd .Nem értem miért nem tetszett másnak az új epizód ,szerintem az egyik legnagyobb volt.A grafikája egyszerűen csodás ,például mikor Nagato ül a kádban.Jók voltak a poénok ,jó volt a sztori.Egyre jobb és jobb részek jönnek ki ,és akinek ez nem tetszik az szüljön sünt...

    VálaszTörlés
  53. egyértelműen folytatódnia kell úgy, ahogy van, már azért is, mert így elég befejezetlen lenne... de könyörgöm, egy jó sorozat pont azért jó, mert folyamatosan változik, ha csak apró részletekben is. bújjanak a föld alá, akiknek legalább egy poén nem tetszett, vagy abba akarják hagyatni!!! kemény egy százaléknak nem tetszik, de ez csak egy százalék, ha nekik nem jönnek be az újabb részek, a többi 98 százalék attól még hadd nézze tovább!!

    VálaszTörlés
  54. Szia!

    Én is hűségesen nézem a sorozatodat, elejétől fogva, és szerintem is nagyon jó. Nem kezdek itt bele hosszú monológokba, a kevesebb néha több alapon, de én is csak azt tudom mondani hogy folytasd, mert több az olyan ember aki nézi, mint az aki nem, és kritizálja!

    Természetesen, én is szavaztam, nem kérdéses, hogy mire. Haladjon tovább így, és csak azt tudom kívánni hogy sose fogyj ki a poénokból, és őszintén remélem, hogy megoldódnak mind a sulis, mind a magánéleti gondjaid:)

    Lirien

    VálaszTörlés
  55. Hali!

    'fulopdann' : Ez durvább, mint az összes káromkodás, amit egész eddigi életemben hallottam.
    Szerintem valahol meg kéne húzni a határt, h mennyire is utáljuk azokat, akik a NEM-re szavaztak, attól még a véleményüket tiszteletben tarthatjuk.
    Lehet, hogy túlságosan vizuális típus vagyok,... DE akkor is !!!!!
    Ilyet még az ellenségemnek se kívánnék !!!
    Még akkor sem, ha a sünik k. aranyosak, és a való életben a tüskéik még puhák, amikor születnek..
    ...hmmm, ez valahol a "KUCHIJOSE NO JUTSU" újraértelmezése, undorító Orochimaru stílusban, sok nyálkával...
    Te, karmáról még sosem hallottál?????

    ' ひとみ・桜 ' : matekozz még egy kicsit, meglásd, ki fog jönni az az eredmény, és akkor mehetsz harmadik osztályba...

    VálaszTörlés
  56. Hát elöszőr is! Dani nem válaszoltál az e-mailemre. Ezt egy picit nehezményezem.
    Kettő, mivel én nekem nem lett a szívem csücske a 26. rész, ezért és most hallgatok pár rész erejéig és megnézem mi lesz.
    Három, Dani..... hogy hogy most hirtelen érdekelnek a vissza jelzések?

    U.I.: Ha lehet e-mailre válaszolj plz! A ketchuposra küldtem. Ami a részek végén van

    VálaszTörlés
  57. Dániel.
    Először is bocsánat, hogy nem válaszoltam. De az e-mailjeimre sajnos csak ritkábban tudok időt szakítani. Ugyanis mindig rengeteget kapok. És ahoz, hogy mindenkinek értelmes válasszal tudjak szolgálni, idő kell.

    "..hogy hogy most hirtelen érdekelnek a vissza jelzések?"

    Öm. Ezt kifejtenéd nekem részletesebben?

    Mindig is érdekeltek a visszajelzések. És meg is becsültem őket.
    Ezért is kattantam meg egy kicsit. Most telt be a pohár nálam.

    VálaszTörlés
  58. na dani ? folytatod? az szavazàs egyoldalu.vagy hogy dontottèl? :)

    VálaszTörlés
  59. Szerintem alszok még párat.

    Egyszerűen idegileg már a földszint alatt vagyok.

    És ehez a jelenlegi témának mindössze csak csekélyni köze van.

    VálaszTörlés
  60. Kívánok stresszmentes, békés és boldog ünnepeket Daninak, és mindenkinek! :D:D:D

    VálaszTörlés
  61. Folytasd! Nekem semmi bajom nem volt ezzel a résszel (sem), sőt, talán ezen a részen nevettem a legtöbbet. Pein halála tényleg nem a leg szívderítőbb dolog, de hát istenem...

    Annak külön örültem, mikor Leon előmászott a kalapon. Nagyon jól megcsináltad, tiszta cuki! Nekem nem rajzolnál egy Leon kaméleont? *.*

    Szóval kérlek folytasd nyugodtan! Természetes, ha a többszörös negatív kritika földbedöngöli az embert, de ezért ne add fel kérlek! Csak így tovább, számitunk rád! ;)

    VálaszTörlés
  62. Daniiiiii!!!!
    Ne csináldd máááááááár!!!!
    Meg akarsz ölni????? xDDD
    Imááááádom az 1AÉ-t!!
    Belehalok ha befejezed!!! ;'(

    U.I.: Ne legyél ilyen szenyaaaaaa.... xDDDD

    VálaszTörlés
  63. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  64. Dani. Te most komolyan gondoltad hogy abbahagyod az 1AÉt??? A csajok megvesznek érted, egy király sorozat kiagyalója vagy, az 1AÉ nem lehet jobb!! Nehogy abbahagyd, ne ölj meg minket, habzó szájú fangörlöket!! Fiatal vagyok a halálhoz!! ÉLNI AKAROOOOOOOOOOOOOK!! És az 1AÉ is élni akar!!

    VálaszTörlés
  65. Én is csak azt tudom mondani amit a többiek! Ne hagy abba! Folytasd! A sorozat nagyon király! A 26.rész is nagyon jó lett még akkor is ha Pein meghal! Nagyon szépen rajzolod a szereplőket és ha megnézzük az első rész és a 26.-at akkor látszik hogy sokat fejlődtél! A poénokból sincs hiány! Nagyon jó szerintem hogy kikéred a véleményünket hogy folytassad-e a sorozatot! És köszi hogy szánsz elég időt arra hogy válaszolsz a bejegyzésekre! Kitartás! Léci ne hagy abba!

    VálaszTörlés
  66. Sz'entem már le is zárhatjuk szavazást.:D
    Egyértelmű Dani!Folytasd és ne törődj azokkal akik csak fikázzák az 1AÉ-t!És csak, hogy tudd nagyon jó amit csinálsz és szerintem több száz ember nevébe mondom, hogy : FOLYTASD!!!

    VálaszTörlés
  67. Hát eddig nekem nem tűnt úgy nagyon hogy hallgatsz az ilyen kritikákra, hanem úgy tűnt, hogy az építő kritikára.

    Am nem baj ha nem válaszoltál. :) Inkább akkor pihenj és meditálj (én szoktam és bejön)

    VálaszTörlés
  68. Ja am picit változott a profilom szóv ne ijedj meg XD
    Dániel -> Slashy (Kakashi-s képpel) XD

    VálaszTörlés
  69. Am Dani szerintem a rajongok nagy része azt mondja hogy csináld tovább(magamat is beleértve) de, pihenj is (ahogy Slashy is írta) nem akarjuk azt hogy elmenjen a kedved az egésztől.Én elhiszem neked hogy már unod de egy sztár a rajóngoítól függ ahogy írtad Király L Norbiról.
    EZ LEGYEN A SZEMED ELŐTT!

    VálaszTörlés
  70. Dani!
    Szerintem ugye, ahogy annak idején mondtad, vannak laposabb részek és olyanok, amiket jobban szeretünk, bár az utóbbi pár részt egyik kategóriába sem sorolnám...
    ugye, sokan most azt mondják, h szenny, meg h nem ezt várnák, de ha belegondolsz, sztem többniyre ezek oylan emberek, akik Akatsuki-tagot Itachin és Kisamén kívül nem nagyon láttak. Végülis ugye, az elején, nem volt alapsztori és azok is tudtak röhögni a poénokon, akik nem is ismerték Narutot olyan szinten. Most látszik, persze nem képkocka szerűen, de követed az eredeti sztorit...
    Azt szeretném, ha folytatnád mindenképpen, mert sztem jó az, amit csinálsz.
    Ne kelljen csak azért magad előtt szégynkezned, hogy a munka, amit kiadsz a kezedből, mindenki imádatának tárgya legyen...
    Csináld úgy, ahogy te szeretnéd, nem fogja midneki szeretni,de sokan maradnak ezt elhiheted...
    Bármi történjen.. az "igazi rajongóid" melletted maradunk és ha kell kirángatunk az emóból mert nagyon szeretünk...
    kérlek ne add fel! egyél sok sütit, meg Kisame pizzát és EGYEBEK.. na pá

    VálaszTörlés
  71. jah, és utállak h van képed Felmérivel! XDXD

    VálaszTörlés
  72. EZ olyan hülyeség...ami jó az jó.. és akinek nem tetszik(ami most a 1060 emberből 18) az ne nézze b+...

    VálaszTörlés
  73. Renge kün: nézd meg a szavazást, ott is az van, h 1%nak nem tetszik, 98nak meg igen, ezt én is néztem, h annak 99nek kéne lenni
    am már egy jó 5 éve túl vok a harmadikon...

    VálaszTörlés
  74. Kedves Dani!
    Végigolvastam az összes fenti kommentet, de igazán egyik sem tükrözi tisztán a véleményemet.Vannak,akik szinte sírva könyörögnek, hogy ne fejezd be, mások inkább osztanak.Nos,én egyik oldalon sem állok.
    Elhiszem,hogy vannak problémáid.Mivel nem ismerlek igazán,így nem tudom elképzelni,hogy mien gondokkal küzdesz. De ha pl kiöntenéd vkinek a szívedet,akk nagyon szívesen meghallgatlak.
    A sorozatról: valóban mi vagyunk a rajongóid, mi nézzük. Ezért a szavazás egy ésszerű cselekedet. De azt is figyelnünk kell nekünk,rendszeres nézőknek, hogy neked is van életed, problémáid, nem csak azért vagy, hogy nekünk hétről-hétre eleget tegyél. Aki nyavalyog a határidő csúszásáért,az nem is gondol bele igazán a helyzetedbe. Én is nagyon szeretem a sorozatot, de zokszó nélkül kivárom a következő részeket. Nem szeretném, hogy abbahagyd,de a döntést csak részben(kis részben!) kell nekünk meghoznunk.A nagy lépést neked kell megtenned. Ennek fényében úgy gondolom, hogy rajtad áll a sorozat további sorsa.
    Remélem,igyekszel kiheverni a megrázkódtatásaidat. Én szurkolok neked:)

    VálaszTörlés
  75. 'Margit':

    Még mindig írsz abba az iskolaújságba??? :D:D:D

    VálaszTörlés
  76. Daniiiii !!!!!

    Én is szívesen meghallgatlak, ha közben csöndbe maradsz... :D:D:D

    VálaszTörlés
  77. Válasz ひとみ・桜 -nek :

    Lehet, hogy az van odaírva, hogy 1% és 98%, de most a szemednek hiszel, vagy a logikádnak???

    Hát igen, azóta már lassan 2% lesz, ami sokkoló és megdöbbentő...

    Unatkozóknak valami régi és vicces :
    http://www.youtube.com/watch?v=NA90IlymdZ4

    VálaszTörlés
  78. Dani a szemembe "ISTEN"vagy azért könyörgöm neked ne hogy abba hagyd mert ak nem tom mit csinálok:S
    szal ne hagyd abba
    ja és ha lesz egy kis idöd akor nézd meg madarát
    án rajoltam:D
    http://www.kepmegosztas.com/kepek/uchiha-madara/

    VálaszTörlés
  79. Na ennyi! XDXD mindenki szeret Danika, effelől,már ne is aggódj!

    VálaszTörlés
  80. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  81. Szija Dani,és jóreggelt minden idetévedőnek!
    A témától elfogok térni kicsit,mert már egyszer kifejtettem a véleményem ezzel kapcsolatban!
    Szeretném ha felvennéd velem a kapcsolatot a http://souleaterfanmade.blogspot.com oldalon!!
    A témát és egyéb dolgokat majd akkor megbeszéljük ott!!!
    Köszönöm ha időt szánsz rám!!!!

    VálaszTörlés
  82. Szia Dani nekem semmi bajom nincs a sorozatoddal 12 éves vagyok és 12év alatt nem láttam ilyen jó amatőr sorozatot, és bevallom, hogy jobban tetszik mint az igazi naruto. Az előbb nem amit írtam, hogy amatőr sorozat, ezt úgy értettem, hogy nem az a profi film, hanem ez a kis youtubeos film, de számomra ez profi.Tudom jobban szereted a kritikákat de én ezt nem tudom kritizálni. Ezen a kis youtubeos filmen sokat tudok mulatni, persze a vicces részeken. A komoly részeket is élvezem, de nekem se tetszett az, hogy elhaláloztak az akatsukis karakterek nagy része, mert nagyon megkedveltem őket, de ettől függetlenül menjen tovább a sorozat.Sok szeretettel Zsóka Andreas

    VálaszTörlés
  83. Bocsánatot kérek mindenkitől aki elolvasta a megjegyzésemet, mert a harmadik sorban elrontottam az utolsó mondatot a bakit betettem egy zárójelbe=()"Az előbb (nem) amit írtam".

    VálaszTörlés
  84. Dani erre azt mondom szard le az ilyen idióta szánalmas ki megjegyzéseket amugy tudthanád már ha kis ujjadat nyújtod akkor mér mindened kell nekik szoal inkább örüljetek hogy van 1 srác ki ilyeneket csinál és bírjátok a tokáját magyarul ennyi lenne de az nekem is felb*szta az agyam meg öltes yahikott ki a fa*szt érdekel 1 midnenek vége van és hogy ha az ilyen beszólásoké abba hagyná az 1ae akkor csak nézznétek mi

    VálaszTörlés
  85. előbb gondolkodjatok már mit pofáztok -.- ilyen hülyeségeket esküvő yahiko meg minden f*szom ez csak 1 soroztat fuck az isten áldjon meg tieteket én is rajongó vok de ennyire hallod mint némely emberek

    VálaszTörlés
  86. Hali! Dani folytasd a sorozatot! Nekem nagyon tetszik ez a kifordított, mégis az eredeti történethez hű verzió. Szerintem csodálatos, hogy mennyit változott szerintem a jó irányba az egész. Igényesebb humor, amitől valóban szakadhatok :D Yahiko halála azért még így is drámai volt, de mégis másképp, mint a Narutoban, de nagyon tetszett. Igaz, h ez egy értelmetlen dícséret, tanulni csak egyet lehet a hozzászólásomból. Sokak mellett van mégegy ember, akinek tetszik az eddigi változás. Ha hiányolni fogok belőle valamit, akkor majd ismét kommentelek.

    VálaszTörlés
  87. nekem nagyon bejön a sorozat, és továbbra is várom a folytatásokat. ;)

    aki kritizálni meri a sorozatot, csak azt tudom mondani, hogy ha nem tetszik, senki sem kényszeríti, hogy megnézze és ha ő jobbat tud, előtte a lehetőség...

    VálaszTörlés
  88. Szia!
    Én a sorozatoddal élem túl a vizsgaidőszakot... :D Nem hiszem, hogy megindult volna a lejtőn a dolog. Megnézve az első és az utolsó részt látszik, hogy a karakterek egyre szebbek lettek, sokkal precízebb, szerintem.
    A Naruto féle Akatsuki tagokra sem tudok már úgy nézni, mint rég... Inkább az lett a róluk kialakult alap kép, amit a sorozatodban látok. :D Szerintem a poénok is jók. És néha olyan szöveget benyom valaki, hogy nem teszem túl magam rajta, hogy lehet ilyet kitalálni.
    Mindig lesznek rosszakarók és akadályok az életben. Nem csak neked, mindenkinek. Saját magadnak kell túllépned rajtuk, különben sose leszel erősebb.
    Csak ennyit akartam.

    Ja és Ui.: Szeressük Kisame-t!!

    VálaszTörlés
  89. Oks,lehet hogy kicsit elkések ezzel,deee... NE ÁLLÍTSD LE A SOROZATOT!!!!!
    Én így imádom,az S.O.S.küvő SZUUUUPERRRR!!!! Aki mást mondd az meg le van sz@rvaa!

    VálaszTörlés
  90. Hey-hey! :)

    Kicsit furcsa ide írni, mert őszintén szólva én eddig csak néztem a sorozatot (asszem összesen 2 vagy 3 epizód volt még fönn amikor elkezdtem?), nem küldözgettem leveleket róla.

    Szerintem ez alapvetően nem az én tisztem.

    Szóval most az egyszer írok, de ez hosszú lesz:D
    Jó, az ember kíváncsi a visszajelzésekre, mások szerint milyen az amit csinál, de...
    TE miért kezdtél bele ebbe a sorozatba?
    1. Szórakoztatni akartál vele másokat?
    2. K*vajól érezted magad miközben csináltad?

    Ha az első verzió a nyerő akkor... további sok sikert. Nem tudsz mindenkinek megfelelni, ezen pedig felb*szhatod az agyad bármikor. Meg akkor menj el, tanulj marketinget és csináld nagyban.
    (A tömegek mellesleg úgyis azt fogják szeretni, amit töménytelen mennyiségben a szájukba tömsz. Ez életösztön.)

    Ha a kettes opció a tuti befutó, akkor meg mi a baj?
    Ha még mindig élvezed csinálni ezt az egészet, akkor b*sszus, el kell fogadni, hogy ez a te terméked, ez egy darabka belőled. Minden egyes megrajzolt vonal, karakter azért ilyen mert TE rajzoltad/alkottad meg, nem más.
    (Jóvanna, átrajzoltad Kishimoto Masashi rajzát, oké, de az Egy Akatsukis Életéről beszélek most. :) )

    Mondjuk nekem a zene a szenvedélyem, nekem azzal kapcsolatosan voltak hasonló tapasztalataim mint amilyenek neked lehetnek.
    "Milyen irányba megy a zenekar? Most miért ilyen számokat készítetek? Úgy megváltoztatok! Változzatok vissza!"

    Na ja b*sszus a világ változik, ezáltal pedig minden egyes kis idióta is benne.

    Szerintem amíg neked tetszik az, amit csinálsz, addig csináld. Amíg TE örömödet leled benne.
    Hidd el, átjön. :)
    Azt lehet, hogy akiknek az elején tetszett, már nem tetszik. Ami most van, az majd másoknak tetszik majd. Nem kell ezen aggódni:)

    Személyes tapasztalatom a sorozattal kapcsolatban pedig az, hogy otthon már megnéztem párszor (amikor Narutoban fillerek voltak jó sokáig), és nagyon bejött. Majdnem részről részre észrevehető (rajztechnikában/stílusban - nem értek hozzá) a fejlődés, és persze ezáltal élvezhetőbbé is vált. Nem gondolkodtam sosem azon, hogy mit csinálnék másképp mit változtatnék rajta, mert nem én csinálom a sorozatot és amúgy sem értek hozzá.
    És itt a lényeg.
    (Szerintem.)

    Ha olyan véleményt szeretnél hallani, ami nem ajnározás vagy fikázás, hanem használható kritika, akkor olyan emberek véleményére adj, akik benne vannak a témában és értenek hozzá.
    Nagyon nagy dolog úgy pofázni valamiről, hogy szellentyűje nincs a dologról. Az ilyenek elmennek bölcsésznek... :D
    Najó, imádok szeretek persze minden bölcsészt:D

    Lényegében tehát itt vagyok Londondban, az első elkeseredett hetemen (megállni a talpamon, munkába állni valahol, meg a rengeteg elutasítás amit kaptam) nagyon jól jött a sorozat, felvidított (mint mindig), még a 26. rész is.
    Az is te vagy ember, és tetszik a stílusod. :)

    Szóval csak azért írtam, mert pár zene érdekelt volna ami a sorozatban van -> fórum -> itt. Meg mintha kicsit megütött volna téged ez a dolog.
    Gondoltam osztok arra egy kis empátiát, csak jól jön az néha. :)

    Úgyhogy én várom a következő részeket, jönnek amikor jönnek, mert azért csak nem ettől függ a lelki boldogságom:D

    További sok sikert a munkához! ;)

    Üdv,

    Kiai.

    VálaszTörlés