"Rengeteg ember van konkrétan ezen a bolygón is, aki kemény páncélbevonatot hord és legbelül is rideg.
Az emberek nem cukorkák.
Tudja milyen a legtöbb alak?
Gazember!
Gazember töltelék, gazember bevonattal.
De ők félig sem annyira bosszantóak, mint a rózsaszín szemüveges optimisták, akik napfényt okádva sétálgatnak." - Dr. Perry Cox

"A csokoládé a pesszimisták kenyere." - Fekete Dani

"A világon nincsenek határok. Kizárólag egyetlen akadály létezik, amibe folyton belefutsz: Önmagad."

2010. november 9., kedd

A Spoiler ellenző megszívta

Aki ismer, aki nem, már biztos rengetegen -főleg a fanatikus rajongók- észrevehették, hogy nagy ellenzője vagyok a publikálás előtti információ kiszivárogtatásnak az 1AÉ-t illetően. Egyszóval rühellek sZpoilerkodni!
És nagyon, de nagyon ritka az olyan eset, amikor valaki képes kicsalni belőlem akár csak egy fikarcnyi ízelítőt is akár az épp hamarosan megjelenő epizódról, ne adj isten a sorozat jövőjéről.xD

*

Múlt hét folyamán, napra pontosan vasárnap kibuszoztam Lillához 'Palotára, és szokás szerint elgondolkoztam a sorozaton, melynek következtében olyan ihlet szállt meg, hogy nem kockáztathattam meg, hogy netalántán elfelejtsem. Szerencsére nálam volt a sulis mappám, így -ahogy HB-s Zoli ajánlotta- előkaptam egy papírt, és egy oldalban lejegyzeteltem, ami végigfutott az agyamon.

*

Ma suli után szokás szerint Meidoba vettük az irányt Konannel és osztálytársával Ciellel, ahol mindig olyan jókat tudok majdnem aludni.
(Nem t'om mit kevernek ott a teákba, de az fix, hogy egy lónyugtatóban több koffein van, mint azokban, amiket ott szolgálnak fel.)
Időközben megjelent Peinci is, így négyen ostromolhattuk tovább a babzsák részleg legforróbb (hangulatú) sarkát.:P
Nah, de hogy a lényegre is lassan rátérjek...

Peinciellával és Konan-channal kicsit elkülönültünk a terem közepére, mert tetű meleg volt. És épp megjegyeztem, hogy Ciel mennyire el tud játszani magában a sarokban, amikor hirtelen felfigyeltem valamire.

A kis galád megtalálta azt a bizonyos jegyzetet az Egy akatsukis élete 26. epizódjának egy fontos jelenetéről!xD

És ha ez a mesebeli fordulat nem lett volna elég egy szívroham kicsikarásához, Peinci vérszemet kapva, írott formában levő neve láttán kikapta a papírost Ciel kezéből, majd Konannel összebújva, bűnrészessé válva átolvasta az egészet.

Hát mondhatom, kifejezetten örültem a szituációnak...xD
Szerencsére volt annyi eszem, hogy csak dióhéjban, helyenként többértelmű utalásokkal, egyéni jelekkel fejtettem ki a gondolataimat, így nem tudtak minden információt teljes mértékben leszűrni.

Egyébként egy 2 hete aszott lajhártetem aktívabb, mint én most jelenleg, így ha bármiféle képzavar merülne fel a bejegyzés bármely részét átolvasva, akkor ez ennek tudható be.

'ccakát!

10 megjegyzés:

  1. 'Reggelt. Szerintem a bejegyzés teljes mértékben érthető, csak... most én vagyok álmos a hszeléshez (és talán még a bejegyzések olvasgatásához is)... Ettöl függetlenül értem a lényeget^^

    És Grat hogy így is kivehetően írtad le az egészet, mert ha pl. én ilyenkor bejegyzést kezdek el írni általában annyi az egész hogy:
    -1 óra mire megírom
    -fél óra ellenőrzés
    -10 perc javítás
    -20 perc átírás és szóismétlések eltüntetése
    -fél óra ellenőrzés ismét
    -kilépés

    ....De, menteni már elfelejtem... ^_^' Hm!

    VálaszTörlés
  2. 'Estét. De Dani még annyit sem lehet belőled kihúzni h mikor fog megjelenni a kövi rész?(vagy azt még te sem tudod...)^^

    VálaszTörlés
  3. HA! mondom HA meghalna Pein... ... szerintem tudod mit teszünk~ azt hiszem emléxel arra hogy fogadtalak 1. pestsulis napodon mikor azthiszem Konan malacfakáról vlt szó... =P

    VálaszTörlés
  4. sweetie darling: A kövi rész asszem November végére lesz meg vagy akörül ugy emléXem én legalábbis, vagy tévedek? Javítsatok ki!^^

    VálaszTörlés
  5. hát abból a szövegből nem sokat tudtam leszűrni ami a papíron volt, de már adtál annyi infot, hogy ...
    ööö hát na xD szóval ha nincs spoiler akkor gyorsan legyél kész az epizóddal hogy LÁSSAM AHOGY PEIN TÚLÉLI :@
    ugye? T__T
    bocsi a sok helyesírási hibáért xD

    VálaszTörlés
  6. Oh a fenébe is most már tényleg nagyon érdekel mi lesz a kövi rész XD Jajj! Hm!

    VálaszTörlés
  7. hát ja :D Hidan kár hogy kiírtad ><" xD imádtam benne :D

    VálaszTörlés
  8. Szia Dani lécci segítenél készülőben van a saját filmem saját karakterekkel .Abban kéne segítség hogycsak az első 6 képkockábanlegyen zene hogy tom megcsinni?

    VálaszTörlés
  9. http://www.youtube.com/watch?v=nGc2t1K0io4 Szia Dani itt az első sorozatom 1.része :D Majd azt megmondod hogylehet a hangot tisztítani?

    VálaszTörlés
  10. ejnye Dános, legközelebb biztosabb helyre dugd a dolgaidat xD

    VálaszTörlés