"Rengeteg ember van konkrétan ezen a bolygón is, aki kemény páncélbevonatot hord és legbelül is rideg.
Az emberek nem cukorkák.
Tudja milyen a legtöbb alak?
Gazember!
Gazember töltelék, gazember bevonattal.
De ők félig sem annyira bosszantóak, mint a rózsaszín szemüveges optimisták, akik napfényt okádva sétálgatnak." - Dr. Perry Cox

"A csokoládé a pesszimisták kenyere." - Fekete Dani

"A világon nincsenek határok. Kizárólag egyetlen akadály létezik, amibe folyton belefutsz: Önmagad."

2010. november 17., szerda

Garry's Mod Sötét Titkai Live

Nem olyan régen érkezett hozzám egy e-mail, melyben meghívást kaptam Práger Arnoldtól egy blogra, ami -hogy pontosan idézzek- "..az idióta magyar Garry's modosokkal.." foglalkozik.
A meghívás célja az volt, hogy részt vegyek egy internetes beszélgetésben. Nos, némi idő kellett hozzá, de végül belementem.
Így november 18.-án, ergo holnap 18:00-s kezdettel lesz hallható a beszélgetés szerénységemmel, természetesen Egy akatsukis élete témában. De ha ez nem lenne elég a fanatikusabb, habzószájú rajongóknak, Konan szinkronhangja is részt fog venni egy időre a beszélgetésben.^^

Tehát ha elengedhetetlen szükségét érzed némi fül-orgazmus keltő fan-csomagnak, akkor holnap mindenképp kalauzold el magad a -->Garry's Mod Sötét Titkai<-- címen futó blogra, és add át magad az élvezetnek.;)
____________________

Magánélet:
Már több mint egy hete mély depresszióba zuhanva pengetem szürke hétköznapjaimat, és teszem fel sorra magamnak a kérdést: "Miééért?"
Gondolom, most többekben felmerült szintén ugyanez a kérdés: Miért?
Hogy miért?
Kb. 2 hónapja nyaggattam Animátor Mentoromat, Misi bá't a suliban, hogy csekkolja le a kedvemért az Egy akatsukis életét. Persze, mediamarktba járok, szóval direkt megjegyeztem neki, hogy mindenképpen a 17. és 24. közti epizódok közül lessen bele valamelyikbe.
De minek is tépem én a szám?
Múlt héten közölte velem, hogy végre időt szakított a szerencsétlenkedésemre, és sikeresen végignézte a sorozat ELSŐ epizódját.
Na bumm...
Naná, hogy a lehető legsz*rabb részt kellett megnéznie.(Y)

Szolidan csak annyit fűzött hozzá a saját szavaival élve, hogy:
"Az amerikaiak, ha nem akarnak valakit megsérteni, és lesz*rozni annak a munkáját, akkor csak annyit mondanak, hogy: nice!"

Sz'al egy lapulevéllel rivalizáló kifejezéssel kell megelégednem egyenlőre.
Náááájsz!

______________________


És ha már írtam bejegyzést, ezúton szeretném megköszönni minden egyes idetaláló embernek, hogy a blog látogatottsága átlépte a 17.000-es számot!
Köszönöm mindenkinek!;)
Pacsi!

21 megjegyzés:

  1. Dani. az, hogy a Mentorod mit mond, lehet hogy neked sokat jelent. és valószínű hogy iszonyatosan szíven szúrt. de egyet tudnod kell. az ember egy mocskos szókimondó fajta... DE ha valakinek van annyi tehetsége hogy ezt kihozza az Akatsukisokból (és Magyar) annak bárki bármilyen kritikát mond, tilos elhinnie! mindenkinek az első a legszarabb és az utolsó a legjobb. a mentorodnak pedig ajánlom hogy nézze végig... nem.. nem a 17.-től hanem az elsőtől a legutóbbiig. akkor fogja látni, hogy folyamatosan fejlődsz. és akkor nem kritikákat fogsz kapni, az biztos

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Hát egyetértek abban, hogy milyen iszonyatosan fantasztikus érzés ha az ember munkáját fikázzák, de azt mondom, hogy ne foglalkozz vele, hiszen a Mentorod, csak szakember, aki nyilván olyan szemmel is nézte a dolgot. Az első rész szar... hát, nem tudom, én nem találom annak, mert megvan a maga kis története, és biztos vagyok benne hogy nem kis munka áll mögötte, mire elkészült. Jó, nyilván nem a legjobb, de hát mindent el kell kezdeni valahol, máshogy nem is lehetne, és Evernek igaza van, látható a fejlődés, amin végigmegy a sorozat a részek alatt.
    Ne keseregj, és ne ess depresszióba, hiszen az embereknek tetszik amit csinálsz és ez a fontos, hogy a közvélemény oda-vissza van a sorozatodért, és érted is.

    Üdv:
    Lirien

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, de félreértés ne essék.
    Enyhén túloztam, csipetnyi ironizáltam is, amikor a reakciómat ecseteltem.:)
    Nem azon akadtam fennt, hogy nem dícsérte agyon a tanci az első részt, hanem azon, hogy CSAK azt nézte meg a sorozatból.:)

    VálaszTörlés
  4. live-on is elmondtad Dani, hogy túlzás volt :D úgytűnik mindenki félreértette :D

    VálaszTörlés
  5. Oh, ezek szerint valaki hallgatta..xD

    VálaszTörlés
  6. kapják be én 1 nappal később megyek erre a videó törölve fuck you GMST

    VálaszTörlés
  7. http://www.youtube.com/watch?v=1R2k112siUQ nézzétek meg remélem tetszik hamarosan fent lesz a blogomon is : http://mctomici.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  8. Tomi, ugye tudod, hogy ez itt nem a reklám helye?

    VálaszTörlés
  9. Tamás ha ezt olvasod (és szerintem ezt a blogot gyakrabban nézed), kommentáltam a blogodon. Olvasd el kérlek.

    On.

    Dani, az új képen kit tisztelhetünk abban a szőrös állatkában? A baloldalira gondolok :)

    VálaszTörlés
  10. cső!
    nagyon ott van a sorozat!
    egy kérdés: hogy jutott eszedbe a raziel-es poén a 21-dik részben? nem hittem hogy bárki is játszik azzal rajtam kívül :)
    maximális respecttel: Zag

    VálaszTörlés
  11. Az egy degu nem?nekem is volt...csak elszökött:,(...de tök jófejek(meg nem fáj ha harap XD

    VálaszTörlés
  12. Jaja haveroméknak is volt egyszer, vettünk neki kisállatboltban pórázt :D Sétálni viszont már nem mertük elvinni :D

    VálaszTörlés
  13. Igen, ő az egyik degum a (már csak) 12-ből. Mutti a becses neve.:D

    VálaszTörlés
  14. Ahha. oké, akkor csak én értettem félre, bocsika.

    Tényleg aranyos az a degu, bár én elsőre azt hittem valami patkányféleség =)

    Dani, nem szeretnél nekem válasz emailt írni? Vagy csak ilyen gyakran nézegeted a mail boxodat?

    VálaszTörlés
  15. Általában 4-5 naponta csekkolni szoktam a bejövő e-maileket. Csak az a helyzet, hogy mivel rengeteget szoktam kapni, így csak bizonyos időközönként szoktam válaszolni rájuk.

    VálaszTörlés
  16. én 100% ban egyetértek a tanároddal!
    A helyedben örülnék hogy csak egy laza szar vagy kifejezéssel megúsztad, mert igazából rohadtul szar vagy!
    Semmi egyediséget nem tudsz felmutatni a manga stílus (ami már magában a leegyszerűsödött groteszk emberi utánzatok mozgósítására épül) koppintása és egy anime parodizálásán kívül!
    Már maga az a tény,hogy azt a szegény tanárt rákényszerítetted,hogy megtekintse a te egyedi remekműnek vélt alkotásodat, már azzal totálisan lejárattad (kb. mint a Kis Vuk c. ganégyár az eredeti Dargay Atilla remekművet...)

    VálaszTörlés
  17. Nah, egy újabb ember, aki félreértelmezte a bejegyzést.xD

    Neked is elismétlem, Csermely, totál egy véleményen vagyok a tanárommal, és VELED is. Egy rakás szar az, amit csináltam.
    DE csak az első 10-15 epizód.
    És gondolom te is csak ezekből láttál ízelítőt, vagy még ennyit se.

    Másfelől nem igazán értem, min is megy most a szardobálásod, és az erőltetett tourette kitörésed.
    Idézlek:
    "Semmi egyediséget nem tudsz felmutatni a manga stílus koppintása és egy anime parodizálásán kívül!"
    Őő. Mi van?
    Ember, ez a fos, amit én csinálok, egy PARÓDIA!:D
    Soha nem mondtam egy szóval sem, és nem is fogom, hogy én egy animét próbálnék lekoppintani.
    Ez egy paródia. És nem több, nem kevesebb. Mely egy olyan stílus, ami lejáratja, kifigurázza, eltorzítja az adott Filmet/filmeket.

    Dargay remekművének remake-je pedig egy totálisan más tészta.
    Mivel az egy konkrét újrafeldolgozás. És véleményem szerint is szánalmas.

    Legközelebb, ha dühkitörésed lesz, akkor ne itt vezesd le kérlek. Ellenben a szarozáson kívül szívesen várom a sorozattal kapcsolatos meglátásaidat, amikre ellenszenvvel tekintesz.

    Őszintén, felüdülés volt téged olvasni a sok értelmetlen és hiperbolikus istenítés után.^^

    VálaszTörlés
  18. Ne aggódj semmit sem értettem félre a bejegyzésből,meggondolatlan építő kritika de kapsz egy végig gondoltabb építő kritikát, nem hiszem hogy rászorulsz, de azért leírom.
    Mint említettem az anime stílusú animáció,(még azon kívül is vannak ilyen animációk...) leegyszerűsödött groteszk emberi utánzatok,élőlények tárgyak mozgósítására épül.Ezlenne most a Naruto amit te még jobban leegyszerűsítesz és a végeredmény elég gyatra végtermék.(legalábbis az én szememben)
    Ezzel arra akarok apellálni hogy, ha nem csak az adott anime stílusának a parodizálását hanem a saját stílusodat fejlesztenéd akkor többre vihetnéd az életbe mint egy Naruto paródiával! Akármennyire is tetszik sok embernek, ezzel az alkotásoddal csak egy animés réteget tudsz megfogni abból is csak aki szereti a Naruto-t.
    Ha viszont,kialakítanál magadnak egy új egyedi stílust nem csak ami az animéből építkezik (mert bizony máshonnan nem született volna meg Az akatsukis élete c. paródia stílusa) kidolgoznál egy új saját történeten alapuló saját egyedibb grafikával rendelkező kisseb animációt és azt mutatnád be a tanárúrnak (netalán közönségnek)akkor lehet hogy, mondana valamit, de ezt is csak akkor tegyed ha úgy érzed hogy elég tapasztalatot gyűjtöttél.
    Még annyit hogy már a legelejétől figyelemmel követtem a paródiádat és tisztában vagyok a fejlődéseddel,nevettem is sokat mert nem mondom hogy nem volt vicces de utána az ember rájön hogy, végső soron ennek semmi értelme és csak visszahúz az egyéni fejlődésedből.
    Remélem átgondolod az írottakat, nem mondom hogy fejezd be most azonnal az EAÉ-t csak foglalkozz jobban magaddal...

    VálaszTörlés
  19. Öcsém. Elnyerted a tiszteletemet. Komolyan.;)
    Örülök, hogy a mai világban még szorult valakibe értelem.
    Ám a helyzet az, hogy én az Egy akatsukis életét szimplán csak unalomból kezdtem el rajzolni. Kizárólag a saját, és a tesóm szórakoztatására készítettem el. Ezért is olyanok az első részek, amilyenek.
    Csakhogy egy hatalmas kérésnek eleget tegyek, feltettem netre ezeket a kezdetleges epizódokat. Melynek az lett a következménye, hogy rengeteg ember megszerette. (Próbálok szerény lenni, de az anime- és mondoconos tapasztalataim azt sugallják, hogy nyugodtan használhatom a "rengeteg" kifejezést.)

    És ha az emberek szeretnek valamit, akkor többet követelnek belőle. Én pedig megpróbáltam kielégíteni a vágyaikat. Melynek folyamatát én is élveztem.
    De az utóbbi időben ez az érzés enyhén megcsappant, kissé beleuntam a Naruto parodizálásba.
    És már számtalan saját történetet, karaktert elterveztem fejben és vázlatokon is.
    Így bátran kijelenthetem, hogy igen, én is már réges-rég óta várom, hogy bizonyíthassak egy saját, egyéni sorozattal.

    VálaszTörlés
  20. halod dani kb mikor teszed fel a netre ha felteszed?

    VálaszTörlés
  21. Dni bocs hogy sokadszorra kérdem de hogy tud ilyen jól rajzolni paintal?Ha van időd létszi írj.

    VálaszTörlés