"Rengeteg ember van konkrétan ezen a bolygón is, aki kemény páncélbevonatot hord és legbelül is rideg.
Az emberek nem cukorkák.
Tudja milyen a legtöbb alak?
Gazember!
Gazember töltelék, gazember bevonattal.
De ők félig sem annyira bosszantóak, mint a rózsaszín szemüveges optimisták, akik napfényt okádva sétálgatnak." - Dr. Perry Cox

"A csokoládé a pesszimisták kenyere." - Fekete Dani

"A világon nincsenek határok. Kizárólag egyetlen akadály létezik, amibe folyton belefutsz: Önmagad."

2010. október 30., szombat

2000 forint egy kis gyaloglásért, avagy írjál már bejegyzést!

Konan husom többszöri toszogatásával rávett, hogy írjak újabb bejegyzést. Bár sok új közzétehető információval nem igazán szolgálhatok.

Ezen a héten, szerdán kaptam egy megbízást. Röviden: Egy közvélemény kutatáson kell részt vennem a gumicukorral kapcsolatban. Kikötés: Úgy kell tennem, mintha nem ismernék senkit.
Nah, gondoltam ez mááár mókás lesz, főleg úgy, hogy szembeszomszéd kortársam is részt vesz a cuccon...:D

Kivételesen időben elkészültem, még csak buszra se kellett futnom, ezzel megfosztva az utcánk kutyáit a jól megszokott "ugatva bíztassuk a hülyét" tevékenységüktől.
Beértem Veszprémbe délután fél 4-re. Volt fél órám megtalálni a 2 Lotti néven futó épületet, amiről soha a büdös életben nem hallottam. Útközben összefutottam spanokkal, próbáltam némi útmutatót kicsalni belőlük, de ők se hallottak soha a 2 Lottiról.
Oks, már ott tartottam, hogy Fakk Jú Oll Of Jú Lotti! Lépek haza a rákba. Aztán jó édesanyám a helyes útra terelt telefonos segítségét nyújtva a 3 opcióból.
5 perces késéssel megtaláltam a 2 Lotti FOGADÓT. (Mennyivel egyszerűbb lett volna az életem egy ilyen csekélynyi információ többlettel...)
Ki is szúrtam a szomszéd pajtást a 10-15 létszámú tömegből. Persze jóféle titkos ügynök létemhez híven adtam a civilizálatlan falusit, és nem álltam le vele bratyizni.
Egyszercsak odaüvölt hozzám a házból egy nő horizontális banán vigyorral:
-Fekete Dávid???
-Há' nem. Dani.
-Jaaaj, tényleg. Bocsánat.
-Semmi baj, megszoktam.

Türelmemet kérte, és besurrant a kéróba. Fél perc múlva visszajött egy krapekkal karöltve, aki A4-eseket szorongatva neveket kezdett sorolni.
-Aki hallotta a nevét, az befelé. Aki nem, annak köszönjük szépen, talán majd legközelebb...!

Rajtam kívül kemény 3 gyerek nem hallotta becses nevét.
A nőci mindegyikőnk kezébe nyomott egy borítékot, és megmutatta merre találjuk a kijáratot.

A borítékban 2000 Forint várta, hogy gazdára leljen.

Kis megjegyzés:
Aki részt vehetett a gumicukorról folytatott közvélemény kutatáson, annak a jutalma 4000 forint volt. Akinek pedig 5-10 percet kellett várnia, majd mehetett is, 2000 forint.

Hát nem érte meg totálisan?xD


Ennyit a magánéletemről.

Megrajzoltam, összeillesztettem, leszinkronizáltam, elmentettem az Egy akatsukis élete 25. epizódját. Márcsak mindössze tisztelt Dániel szinkronjára várok, aki kivételesen nem Bundik, hanem Orth Dániel. Szóval amint elküldte nekem a felmondanivalóját, publikáltatom az új epizódot a Naruto-kun -on.


Remélhetőleg a holnapi nap folyamán sor is kerül rá. Páás.;)

11 megjegyzés:

  1. Háhá, új rész! köszikösziköszi. Jó napom lesz :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó részlet gratula mondjuk kicsit az idő síkon való ugrálás kicsit össze zavarja az embert kivéve ha nem foglalkozik vele . Még egyszer jó rész volt :) :D

    VálaszTörlés
  3. Hali!!Nagyon jó az új rész IS:D Dani pls majd csin. egy olyan vidit amiben rajzolod az egyik képkockát a 26. részből:P előre thx

    VálaszTörlés
  4. buwawaaa*röhög* mégis tuttál mit írni nem?:D

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. HEló! A mostani rész is nagyon tetszett, de eddig azért szerettem nagyon mert nem ragaszkodtál a manga eseményfonalához. Most, hogy kilőtted Hidant, Kakuzut (meg talán Peint) idővel jön Itachi, Kisame. Ha már Kisame is kiszáll, sok rajongót veszítesz. Sírva könyörgök, légyszíves nem ölj meg több akacukist! Miattuk ilyen jó az egész. Ha kinyiffannak már nem lesz a régi.
    Mélységes tisztelettel: egyik legnagyobb rajongód: Szanisz

    VálaszTörlés
  7. am te Dani 1 szörnyet szabadtottál a világra a koszpléyen (videóban láttam) már minden hülye eljátsza az itácsit sasu2-vel én az 1. szó után kiléptem mert frászt kaptam és fél perc múlva bedermedtem miatta

    VálaszTörlés
  8. 1× Daninak is be kell felyeznie [vagy nem :DDD] de majd megléátjuk h mi lesz és mi nem:3

    VálaszTörlés
  9. Szia ! tényleg ne menny végig a sztory-n :D jobb volt az úgy hogy eltért :D nem baj ha vissza-vissza térsz a menetéhez de tényleg ne ölj már meg mindenkit XD főleg Hidan-t kinyírni XD egyik kedvenc figurám volt XD hozd már vissza létszi XD ássák már ki XD

    VálaszTörlés